Şimdi Ara

Adana'da astra beyin tamiri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. 2008 model astra 1,3 cdti aracımın motor soğuk iken devrin dalgalanması ve ısınana kadar düzenli gaz yememesi sorunuyla yaklaşık 2 aydır uğraşmaktayım.

    Aracım henüz 94.000 km de ve Adana'da gittiğim ustlaların motorda şundandır, bundandır dediği yerlerin tamamı sorunsuz çıktı. (EGR, hava giriş çıkış, sensörler, hatta enjektörler)

    Son olarak götürdüğüm usta sorunun motor beyninden olduğunu düşünerek beyin tamiri yapan bir yerle görüşmemi söyledi.

    Adana'da bildiğiniz garantili oto beyin tamiri işi yapan varmı?



  • kardeş adana da kanalkıyı boyunda genç opel servisi var. oraya git. eğer beyindeyse onların bir beyinci var tamir yapıyorlar. eğer gitmediysen bir dene git fiyat sor. 250 tl ye yapmışlardı benim arabanın beynini.
  • Abi nereye gideceğini değil ama nereye gitmeyeceğini söyleyebilirim. E5 üzerinde St Mühendislik adında tamirci olduğunu iddia eden bir yer var. Kesinlikle gitme oraya. Arabanı bir daha tek parça alamazsın. Sonrasında hayatın parça aramakla, tamircilerle geçer. Arabanı yapmayacakları gibi yığınla paranı alırlar. Ayrıca onarılamaz hasarlar verirler arabana. Araban bir hafta dükkanlarında kalır dahada kötü ettikleri gibi üzerine paranı alırlar, bir hortum tamiri için gidersin sonrasında arabanın kilit sistemini bozalarlar, elektrik sistemini bozarlar, şanzımanını bozarlar. 200 tl lik sorun dana 12 bin tl ye patlar. Tecrübeyle sabittir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.