Şimdi Ara

Adaletsiz ve ilginç kararlar başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada , sadece haber sitelerinin verdiği bilgiler dikkate alınmıştır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 11 Mayıs 2021; 13:57:32 >






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 11 Mayıs 2021; 13:56:33 >
  • Sedat Peker meselesi nedir? Peker yurtdisina ciktigi zamanda, Çakici serbest kaliyor. Degistirilen emniyet mudurleri olayi, Berat Albayrakla Pekerin arasinde ne gibi bir sorun olabilir? Peker Mehmet Agarla neden dusman olmus? Yada Agar bu isin neresinde? Akp icin miting duzenleyen Peker simdi neden ulkesine donemiyor? Gelirse ne olur? Icisleri bakanina neden dusman olmus? Kafamda deli sorular hepsi bir yana, Pekerin videolarina neden erisim yasagi getirilmis?

    Peker meselesi pastadan pay savasi icin yasanan Fetö meselesinin benzerimi? Yoksa Reza Zerrab olayinin tekrarimi?

    Peker gazetecilere niye takmis? Onlarla iliskisi, pelikancilarla olan sorunu nedir?

    Kafam allak bullak. Bir yanda devlet korumasi altindaki mafya, diger yanda iktidardaki parti ve bakanlar, ote yanda derin devletin en derin adami Agar.

    Pekeri iktidar birsekilde harcadimi? Harcadiysa bunu kimin cikari icin yapti? a) Devletin cikari icin b) Kendi madsi cikarlari icin. Peker harcandiysa onu dosarda tutanlar pastayi aralarindami bolusuyorlar?

    Izledigim videolarina gore kafamda bazi seyler oturdu, ote yandan Peker icisleri bakanina Akp ye veristirirken C. Baskanina ise halen gerekirse emrindeyim mesaji veriyor. Yani Pekerde tongaya gelmis ve zararin neresinden donersem kardir diyor. Diyor ama Agar varken donmesi zir gorunuyor.

    Agarin halen daha bu derece guclu olmasida ilginc. Sanki 90 li yillarin duzeni geri gelmis. Eger bu olaydan cikardiklarim dogruysa, iktidar icindekiler maddi cikarlari icin buyuk bir kuyuya dusmusler ve buda onlari bitirir. Ne varki isin icinde oylesine buyuk paralar varki koltuklarini kolay kolay birakamazlar. Aslinda iktidar bitmis ama muhalefetin beceriksizligi sayesinde yaptiklari onca seye ragmen halk halen daha iktidarda tutuyor. Vatan millet edebiyati yaparak, kendi cikarlarini korumak adina, vatan icin canini feda etmis gercek vatanseverlerin uzerinden yapilan algi ve oyunlar ise bu isin en aci verici ve en can alici noktasi. Imam osurursa cemaat ne yapmazmis. Ulkede adalet ve duzenin gelmesi icin iktidar koltuguna onun verdigi avantajla maddi cikar saglarken ulkeyi uluslararasi arenada zor duruma sokan maddiyat asiklarinin ve bozuk duzenlerinin bitmesi, ayni zamandada Pekerin videosundada soyledigi gibi maasi namusundan fazla olan gazetecilerin bitmesi gerekir.

    Youtubeda Haginin gollerini izlerken Pekerin videolarinda buldum kendimi.

    Abdurrahim Albayrakta adalet istiyordu noldu o?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >








  • Pekerin evine narkotigim baskin yapmasina en cokta uyusturucuya karsi biri olarak evinde uyusturucu aranmasi ve erkek poilslerin esinin dolabini kontrol etmek istemesine bozulmus.

    Yalniz orda dedigi bir kaf dikkatimi cekti, iste 5 ton uyusturucunun kolombiya limaninda tr ye gonderilmek uzere yakalandiginda gidecegi adresin bilinmesine ragmen Icisleri ve polisin niye oralara baskin yapmadigini soylemesi. Yani TR deki uyusturucu baronlugunu Agarmi yapiyor demei istedi? Vay arkadas nasil bir duzenmis bu. Hersey yayin ve erisim yasagiyla halinaltina supuruluyor. Tarihte hak ve hukukun bittigi hicbir devlet yasamamistir. Devletin temeline dinamit doseyip onlari parmakla gosterenleri susturuyorlarmis demek. Bunlarin pay kavgalarida olmasa birbirlerini ispiyonlamazlardi bak Allahin isine sen. Keske bunlari duymayip anlamasaydik, insan daha bir kotu okuyor ulkesinin icinde bulundugu durumu bu kadar detayli ve yanlis adamlarin agzindan duyunca. En acisida yanlis adamlarin dogrulari anlatmasi, vay halimize.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bugun 7. Videosu yayinlandi. Kisaca ozetlersek vatan millet edebiyatiyla Agar gibi derin devlet adamlari kendi cikarlari dogrultusunda Peker gibi gencleri tetikci olarak kullanmis yada doldurusa getirip kullanmaya calismis. Ayni derin yapi mehmetcik terorle savasip kanini ve canini verirken onun cani ve kani uzerine basarak bu isten cebini doldurmak icin uyusturucu ticaretinden nemalanarak cebini dokdurmaya bakmistir.

    Derin devlet denen Agar Pekerin iddiasina gore, gecmisinde yaptigi pis islerin uzerini ortmek icin Çiller doneminde, devletin bekasi icin birtakim yasadisi isler yapilir babinda karar aldirtarak daha once uyusturucu yada kacakcilik ticaretlerine para karsiligi guven altina aldirdigi ayni zamanda kendi yakin arkadaslari olan kisileri ortadan kaldirmistir. Hepsinden kotusu koca devleti ve onun bayragi altinda yasayan vatandaslari, vatan sevdasi icin terirle mucadelede sehit dusen askerleri bile bir adamin cebi dolsun diye devletin onun oyuncagi olmasidir.

    Mumcu cinayetinide olay yerine ilk katil gelir diyerek ozetlemistir. Sebep; Mumcunun teror ve ondan nemalananlari kaleme almasidir. Sayin rahmetli Mumcunun esine siyledigi soz; ben konusursam, devletin bir tuglasini cekersem, devlet coker sozu. Arsiz koca devleti kirletmekten cekinmezken, arsizin zulmunden zarar goren neden hep devletin kirlenecegi korkusuyla ona zarar verdigi halde arsizin pisligini ortsun ister? Sen sehit kani ustunden para kzanirken iyi, uyusturici ve silah kacakciligi yaparken iyi ama seni arastiriyor diye ortadan kaldirttigin namuslu gazetecinin esi adalet isteyince devlet coker de. Devlet zaten sizin gibilerin elinde coktan cokmus, sizin dereinizde devletin cokmesi degil zaten, sizin derdiniz bozuk duzeninize kimse comak sokmasin, devleti dusunseniz kirli islerinizi devletteki ozel makaminizi kullanarak yapmazdiniz.

    Koca devlet nasil oluyorda bir tek adamin oyuncagi oluyor? Demekki asil sorun arsizda degil, onu buyuten yaptiklarina susanlardaymis.

    Devlet kurumunu basindaki beceriksizler oldugu gibi derin devlet gibi yonetiyorlar. Bunu yaparkende kendi ceplerini doldurmayi herseyden ustte tutuyorlar, hatta ulkeyi bircok zaman uluslararasi boyutta zor duruma soktular. En onemli ayrinti ise bu pis islerini yaparken vatan millet edebiyati yapmalari.

    Gelelim satilmis kalemlere, yillardir cok sey yazip hicbirsey anlatmadiklari kalemleriyle yapamadiklarini yillar sonra Sedat Peker bir saatlik videoda anlatti gecti. Temiz eller operasyonu diye attiklari mansetlerinde derin devlet adaminin ya kirli islerden oara kazanmasina yada bir donem kirli islerden para kazandigi is ortaklari yada uyusturucu ticareti yapanlarla olan gecmisteki ortakligi ortaya cikmasin diye onlarin ortadan kaldirilmasina hozmet ettigini ozetledi.

    Sedat Pekerin anlattiklari cok vahim gercekten. Binlerce yildir var olan devlet gelenegimzi basinda onemli yerlerde oturan capsizlar hic etmisler. Bu aciklamalardan sonra halen daha o adi gecen bakanlar o makamada hicbirsey olmamis gibi nasil oturur? Japonyada olsa coktan harakiri yapmisti, bizde ise sorusturma bile acmadigi gibi, Pekerin dediklerine karsi devlet TV sinde bakanin komik aciklamalari yapiliyor.

    Muhalefetin beceremedigini iktidarin kendisi becerecek ve kendi kendini iktidardan indiren tek parti yapmis olacak. Binali Yildirimin oglunun kolobiya ile olan 5 tonluk kokain ticareti icin venezuelaya gitmis olmasina ve Agarla olan isbirliginede susulacakmi bakalim.

    Ozetle ulkenin onde gelen gemi sahipleri ulkenin enerji tasimaciligini yapmak icin o isi yapan bir baskasina ilk firsatta nasil cokmus. Komsu ulkelerdeki savasta yine tasimacilik ve devlet makamindaki yerlerini kullanarak hem silah hemde petrol kacakciliginda uluslararasi duzeyde teror orgutu olarak gorulen yapilarla ticaret yaparak kendi cepleri icin ulkeyi uluslararasi boyutta zor duruma sokmayi nasil hic dusunmemis, ulkeye kolobiyadan gelen uyusturucunun ticaretini saglamak icin kolombiya polisinin TR ye gonderilmek uzere yakalattifi 5 ton uyustiricuyu baska guzergahlardan ulkeye sokmak icin venezuelaya nasil gitmis, hepsini birbir ozetledi Peker.

    Bu anlattiklari insanin kanini doneumaya yetiyor daha fazlasina insan nasil dayanir bilmiyorum. Ama Pekerin videolari birden olmasa bile kisa zanda buyuk erki yapacagi acik. Son videosunda arkasindaki panida Iran yaziyordu ve Soyluya bundan sonraki videolarda o konuya degineceginden bahsediyor. Ayni zamanda o konuda konusurken ulkenin uluslarasi boyutta zarar gormemesi icin Peker sabaha kadar hukuk kitaplari inceledifinden bahsediyor. Bu su demek, ayni derin yapi devlet icindekiler yada gemi sahipleri yine kendi cepleri icin Iran ve suriye gibi ulkelerde uyustirucu, silah ve petrol kacakciligni nasil yapmis onu anlatacaktir. Ulkeler farkli olsada aktorler hep ayni. Yazikki ne yazik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 24 Mayıs 2021; 0:42:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • https://t24.com.tr/haber/kararnamesi-hazir-turkiye-venezuella-dan-peynir-ithal-edecek,898408

    Venezueladan ithal edilen beyazpeynirin ne sekil bir peynir oldugu simdi daha iyi anlasilir oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu aksam Icisleri bakani Soylu TV de hakkinda soylenenlere cevap vermek ve seulari yanitlamak icin TV ye cikti. Özetle cok sey soyleyip hicbirsey anlatmadi. Sorulan cevaplari alakasiz yerlere cekti ve gazetecilere kendisi daha fazla soru yonektti. Yaptigi savunmalar absurd idi. Ozellikle kendinden onceki bakan cocuklarinin evinde para sayma makinasi sozuyle bir itirafta bullunmus oldu. Yapilan operasyonlar ve yapilmayan sorusturmalar icinse herseyin muhatabi ben degilim der gibi cevaplar verdi. Yani tatmin edici ve ic acici aciklamalarda bulunamadi. Sanirsam yakin zamanda makamini kaybedip baska goreve getirilebilir. Diger yandan 90 li yillarda gazeteciler siyasilere hesao sorar gibi sorarlarken yil 2021 de en muhalifleri bile el pence olmuslar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 28 Mayıs 2021; 13:34:42 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 3 Haziran 2021; 16:14:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Pekerin evine narkotigim baskin yapmasina en cokta uyusturucuya karsi biri olarak evinde uyusturucu aranmasi ve erkek poilslerin esinin dolabini kontrol etmek istemesine bozulmus.

    Yalniz orda dedigi bir kaf dikkatimi cekti, iste 5 ton uyusturucunun kolombiya limaninda tr ye gonderilmek uzere yakalandiginda gidecegi adresin bilinmesine ragmen Icisleri ve polisin niye oralara baskin yapmadigini soylemesi. Yani TR deki uyusturucu baronlugunu Agarmi yapiyor demei istedi? Vay arkadas nasil bir duzenmis bu. Hersey yayin ve erisim yasagiyla halinaltina supuruluyor. Tarihte hak ve hukukun bittigi hicbir devlet yasamamistir. Devletin temeline dinamit doseyip onlari parmakla gosterenleri susturuyorlarmis demek. Bunlarin pay kavgalarida olmasa birbirlerini ispiyonlamazlardi bak Allahin isine sen. Keske bunlari duymayip anlamasaydik, insan daha bir kotu okuyor ulkesinin icinde bulundugu durumu bu kadar detayli ve yanlis adamlarin agzindan duyunca. En acisida yanlis adamlarin dogrulari anlatmasi, vay halimize.

    Yok muymuş Peker'in evinde uyuşturucu?





  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Onu bana degil narkotige soracaksin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Onu bana degil narkotige soracaksin.

    Açıklama yapmadılar mı?

  • Uyuşturucuya karşıyım diyen adamların zil zurna sarhoş olana kadar içmesi de değişik. Alkol uyuşturucu değil sanki.

  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Asil mesele uyusturucuya karsiyim deyip, uyusturucu baronlariyla yanyana oturmaktir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.