Şimdi Ara

ACİL YARDIM SAMSUNG PC STUDİO 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Galaxy s4 i9500 kullaniyorum ve hala android 4.2.2 kullandigim icin son guncelleme olan 4.3 ü indirmek için Samsung PC Studio 7 kurdum fakat program telefonumu görmüyor. Samsung kies yüklü , o görüyor, normal haliyle pc de görüyor klasörlerin içine rahatlıkla girip müdahale edebiliyorum ama samsun pc studio 7 usb bağlantısı ile görmüyor. Nasıl yardımcı olabilirsiniz. Yeni sürücüler felan da yükledim olmadı. USB Hata ayıklama modu etkin ve usb bahğlantı ayarı ortam cihazı olarak seçili.



  • kazuya55 K kullanıcısına yanıt
    Telefon üzerinden Güncelleme yapılabiliyor diye biliyorum. Denedinizmi?
  • Denedim, güncellemiyor, son güncelleme zaten yüklü diyor. daha önceden bi kez wifi ile güncelleme yapmıştım. fakat türkçe kullanım klavuzlu kullanan s4 kullanicilari 4.3 e güncellemeleri alıyor. benim aldiğimda arapçaydı klavuz. sanırım iran yada arabistan gibi bölge için üretimi yapılmış ve güncellemesi o ülkeye henüz gönderilmemiş die düşünüyorum, yoksa telefon orjinal , çakma değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazuya55

    Denedim, güncellemiyor, son güncelleme zaten yüklü diyor. daha önceden bi kez wifi ile güncelleme yapmıştım. fakat türkçe kullanım klavuzlu kullanan s4 kullanicilari 4.3 e güncellemeleri alıyor. benim aldiğimda arapçaydı klavuz. sanırım iran yada arabistan gibi bölge için üretimi yapılmış ve güncellemesi o ülkeye henüz gönderilmemiş die düşünüyorum, yoksa telefon orjinal , çakma değil.

    Eğer telefon üzerinden yapamıyorsanız PC üzerinden de yapamazsınız.

    Ama isterseniz cihazı Odin üzerinden güncelleyebilirsiniz. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız anlatabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.