Şimdi Ara

Acil yardım ıphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir tanıdığım amerikadan ıphone 5 getirtecek,forumu uzun zamandır takip edemedim o yüzden buraya yazıyorum k. bakmayın büyük ihtimalle 1000. kez soruluyodur ama işim gerçekten acil.Şimdi oradan nasıl alınacak simfree olayı falan varmış tam bilmiyorum bunları pasaport kaydı falan, ben getirttiğimde bunda macrosim olayı fln var galiba duyduğuma göre nasıl halledicem bu işi telefonu orjinal haliyle kullanıcam yani ıphone 4 deki gibi jailbreak fln yapmıycam yardım edin lütfen



  • sms gönderemezsin
    facetime kullanamazsın
    telefonu pasaportuna kayıt ettiremezsen hiç kullanıma sokamazsın(bir ay giriş çıkışlı)
    başka sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sericik

    sms gönderemezsin
    facetime kullanamazsın
    telefonu pasaportuna kayıt ettiremezsen hiç kullanıma sokamazsın(bir ay giriş çıkışlı)
    başka sorun yok

    hocam bu sms olayı hiç mi kullanamıycam yani? sms gönderemeyip telefonla konuşma olayı nasıl oluyo sonuçta hatla alakalı değil mi o? k. bakma hocam bende tam bilmiyorum ondan soruyorum
  • Merhaba
    Ben de yakın zamanda ip5 aldım. Size önerim AT&T almanız. Kilitli bile olsa 25 TL gibi bir ücrete kilit açılabiliyor ve sim free gibi tüm hatlarda çalışabiliyor. üstelik istediğiniz gibi güncelleyebilrsiniz. kesinlikle tekrar kiltlenme gibi bir problemi olmaz.
    Pasaport kaydına gelince tlefonu istediğiniz zaman kayıt ettirebilirsiniz bu konuda bir skıntı yok, yalnız kayıt ettirmeden önce sim kartınızı takarsanız BTK tespit ettiği anda telefonunuzu kullanıma kapatır (kullanıma kapanınca telefonu ipod gibi kullanabilirsiniz ancak görüşme yapamazsınız) ancak daha sonra telefonunuzu kayıt ettirdiğinizde tekrar açılacaktır ( burada telefon kaydı için 1 ay süre yok ancak pasaportuna kayıt yaptıracağınız kişi son 1 ay içinde TR'ye giriş yapmış olmalı).

    Son olarak ben ip5 ile tüm özelliklerini kullanıyorum. SMS, facetime vs vs.
    Sim kilit için problem yaşamamak için AT&T olanı almanızı tavsiye ederim. Kesinlikle problem yaşamazsın. Son olarak ABDden alacağın cihaz eğer çalıntı veya kayıp ihbarı yapılmış olursa (BAD ESN veya BAD IMEI diye geçebilir) problem yaşarsınız (ip5 alacağınız kişi zaten store'dan alıyorsa böyle bir problem de olmaz.).
  • konu başlığı forum kurallarına aykırı olduğu için konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.