Şimdi Ara

Acil yardım anakart işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Z87 hd3 gigabyte anakartına i5 4690 işlemcimi takıyorum görmüyor gibi bir şey oluyor. Haswell refrrsh olduğu için f7 bios olayı gibi bir şey duyduö. Desteklediği yazıyor sitede. Ne yapmam lazım arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: srkayp

    Herkese merhabalar. Z87 hd3 gigabyte anakartına i5 4690 işlemcimi takıyorum görmüyor gibi bir şey oluyor. Haswell refrrsh olduğu için f7 bios olayı gibi bir şey duyduö. Desteklediği yazıyor sitede. Ne yapmam lazım arkadaşlar.


    Anakartının BIOS'unu en son versiyonuna güncellemen gerekiyor kardeşim.. bunu yapabilmek için de daha önceki ya da çalışan herhangi bir işlemci olması lazım elinde.. Pentium en düşük bir model bile yeterli güncelleme için.. ama işlemci olmadan sistemi açamaz, güncelleme yapamazsın.. :)
  • İndirip anakrta entegre etsem yazılımı, açabilir miyim ? Hocam yorumun için çok teşekkürler bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcim iptalmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srkayp

    İşlemcim iptalmiş


    Geçmiş olsun kardeşim.. anakartın sağlamsa 2. elden ucuz bir işlemci alıp BIOS'u güncellemeyi deneyebilirsin.. şu olabilir:

    İşlemci: Intel Pentium G3258 3.2 GHz 3 MB (53 Watt TDP) (Sıfır - Taksitli)https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-kutusundan-denemelik-cikmis-faturali-0-g3258-319973880/detay




  • merhaba arkadaşlar bende bu sistemi topladım ve bugün sipariş vereceğim.Konu açtım ancak cevap veren olmadı.Acil yardımcı olursanız sevinirim.Verdiğim linkteki konu benim konum sistemimi resim olarak attım yardımcı olursanız sevinirim.

    Link: https://forum.donanimhaber.com/m_118585559/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.