Şimdi Ara

Acil Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar merhabalar;

    Bana gündelik kullanım sağlaması amacıyla özellikle belirteceğim avantajları barındıran tablet tavsiyesi yapabilirseniz sevinirim.

    Minimum 8 inç boyutunda ( 7 inçler oyuncak gibi )
    Modüler 3 G özelliği olan ( dışardan aparat ile bağlanan olmayacak )
    Hızlı internet arayüzüne sahip
    Ortalama 8 saatten aşağı şarzı gitmeyen
    Maximum 600 Tl civarında tablet tavsiyesi olan tüm arkdaşlarıma teşekkür ederim.



  • Bende araştırıyorum , ilk etapta reader A8i dikkatimi çekti ibreler atom işlemcili bimeks satıyor , şu an işlemcileri araştırıyorum rockchip mi intel atom mu yada başka bir işlemcimi ona göre karar vereceğim. benim beklentimde kaliteli ekran ve ses , gt racing 2 gibi oyunları oynatabilecek görüntüyü hdmi ile tv ye aktarabileceğim dokunmatiği başarılı bir tablet fiyatda 300 civarında olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12nomurat

    Bende araştırıyorum , ilk etapta reader A8i dikkatimi çekti ibreler atom işlemcili bimeks satıyor , şu an işlemcileri araştırıyorum rockchip mi intel atom mu yada başka bir işlemcimi ona göre karar vereceğim. benim beklentimde kaliteli ekran ve ses , gt racing 2 gibi oyunları oynatabilecek görüntüyü hdmi ile tv ye aktarabileceğim dokunmatiği başarılı bir tablet fiyatda 300 civarında olmalı.

    300 tl ye bulman zor olabilir dostum baştan belirteyim.
  • CubeU30GT2 ve İpad miniye bakıniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polypad 9716HD 9.7" Android 4.0 1.5GHz Çift Çekirdekli ARM Cortex A9 IPS Ekran Wi-Fi Tablet , hızlıal da 299 TL eğer alet 2-3 ay sonra bozulup çöp olmazsa uygun duruyor kanımca.
    DARK EvoPad R9722 9.7" 16GB / 1 GB Ram Dokunmatik Ekran Android 4.1 Beyaz Tablet
    Gerçek çift çekirdek 1.6Ghz Rockchip işlemcili, gerçek dört çekirdek 3D Mali400 ekran kartlı,16GB ekstra geniş dahili hafızalı, yüksek hızlı 1GB RAM'li, güçlü 8000mAH bataryalı olan R9722; Android 4.1 işletim sistemi ,flash destekli internet tarayıcısı, kablosuz internet desteği, video ve fotoğraf çekimini rahatça yapabileceğiniz ön ve arka kamerası, 1080p film oynatımı, taşıma kılıf ile donatılmış hızlı ve güçlü bir Android tablettir.

    Kalitesine güvenen Dark, EvoPad R9722 tablet bilgisayarlarda 0 ölü piksel garantisi veriyor. Tek bir ölü piksel dahi Dark garantisi altında!
    Hızlıal sitesinden kopyala yapıştır yaptım.Özellikler gel beni al der cinsten fiyatıda 319,90 TL ile bence en uygun f/p ürünü gibi duruyor birde Dark ın 7,9 inch lik ipad mini kopyası bir modeli var.O da güzel daha küçük ekran isteyene .Benim tek çekincem markalar en nihayetinde marka bir ürün satın almayacağız sonra 300-350 TL yi çöpe atmayalımda.
  • Atesten uzak dur derim ne alırsan al mutlaka birgün satış sonrası deteğe ihtiyaç duyqcaksın alırken teknik özelikler önemli ancak satış sonrası destek de en az okadar önmli lütfen artes g707 teknik servis rezaleti knusunu okuyunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad mini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünmeyin, iPad mini alın, keyfinize bakın, jailbreak de çıktı, mis gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer 8'' tablet arıyorsan sana tavsiyem Everpad QC-785 ayrıca ürün IPS ekran olduğundan kullanımı çok rahat. İstediğin açıdan görüntüde sııntı çekmiyorsun. Teknik servis konusundada sonuna kadar güvenebilirsinz. Segment Bilgisayar garantisi altında bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberenerger -- 16 Ocak 2014; 10:20:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyberenerger

    Eğer 8'' tablet arıyorsan sana tavsiyem Everpad QC-785 ayrıca ürün IPS ekran olduğundan kullanımı çok rahat. İstediğin açıdan görüntüde sııntı çekmiyorsun. Teknik servis konusundada sonuna kadar güvenebilirsinz. Segment Bilgisayar garantisi altında bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.





    Kesinlikle Tavsiye ederim Everpad Markası şuan piyasada fiyat ve performans olarak en iyi markaların başında geliyor diyebilirim

    yani şunu belirtmeliyim ki diğer markaları kötülemiyorum ama ben bu markadan 5 Adet aldım hiç sorunum çıkmadı ve yaklaşık 10 Adet daha almayı düşünüyorum

    Teknik servisine gelicek olursak oldukça hızlı ve çok sağlam bir teknik servise sahip olduklarını duymuştum. Bence hiç düşünmeden alın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.