Şimdi Ara

ACİL!!!Skyrim Açılmıyor.Lütfen yardım!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunu yükledim.Açıyorum.bir yazı geliyor ilk önce oyunun yapımcısının yazısı.Sonra bir ejderha simgesi dönüyor ve hemen kapanıyor.Oyunda sadece TÜrkçe yama yaptım.Acil yardım !!!!



  • Hatayı resimlerle anlatırsan belki yardımcı olabiliriz. Türkçe yamayı kaldırıp tekrar oyuna girmeye çalış, eğer girmiyorsa oyunu silip tekrar yükle.
  • Oyununuz korsan ise yöntemi bilmiyorum ancak orijinal ise steam atolyesinde skyrim adına abone olduğunuz dlc'ler dahil bütün aboneleri iptal edip steami kapatıp açıp sadece skyrim'in kendi yamasına yani 'Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)' buna abone olun o şekilde deneyin. Bir şeyle çakışıyor olabilir. Oda olmazsa yapımcıların yaptığını yapın;

    ''=== 1.AŞAMA ===


    Türkçe yamaya bu sayfa üzerinden abone olun. Türkçe mod otomatik olarak data dosyalarına düşecektir. Oyunu kütüphaneden çalıştır, launcherdaki data dosyalarına tıkla. Türkçe yama oradaysa 2.AŞAMA'ya geç, orada değilse:
    - a- Kütüphaneden oyuna sağ tıkla, özellikler, yerel dosyalar, dosya ön belleğini doğrula.
    - b- Güvenlik duvarı, antivirüs sistemi vb hepsini kapat. Windows defender vb. (Bu maddede çok hata yapılıyor. Sistemde aktif bir antivirüs varsa workshoptan mod indirmenize izin vermez)
    - c- Atölyedeki skyrim öğesinden 1-2 farklı moda daha abone ol.
    - d- Steami kapatıp aç. Yama aboneliğinden çık, tekrar abone ol.
    - e- Launcherdaki data dosyalarına yama düşmüş mü kontrol et tekrar. Türkçe mod hala orada değilse cem_filiz@hotmail.com'dan benimle iletişime geç.
    NOT: 1.aşama tamamlanmadan diğer aşamalara geçilirse oyun açılışta hata verip kapanır.

    === 2.AŞAMA ===


    Oyun Türkçe olsa da İngilizce satırları silmediğimiz sürece önceliği İngilizce'ye verecektir.

    Bilgisayarımdan "Steam/steamapps/common/Skyrim/Data" adresine gidip oradaki STRINGS klasörünü sil. Böylelikle İngilizce altyazılardan kurtulmuş olacaksınız.

    === 3.AŞAMA ===


    Oyun Türkçe oldu ama 150 satırlık menünün de Türkçe olması için Interface klasörünü güncellememiz gerekiyor. Aşağıdaki 2 linkten birini kullanarak INTERFACE klasörünü al ve yine "Steam/steamapps/common/Skyrim/Data" adresindeki orijinal INTERFACE ile değiştir. ''

    ALINTIDIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercnsklc -- 21 Mart 2016; 1:15:56 >
  • Tamam arkadaşlar hallettim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.