Şimdi Ara

Acil Bisiklet Türü ve Boyutu Secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bisikletseverler, bende esim ve kendim icin birer bisiklet almak istiyorum. Ancak hangi tür bisiklet alacagimi bilmiyorum. Ve birde boyut meselesi var. Bu konuda yardimci olabiilirseniz sevinirim.

    -Bisiklet genelde sehirici ve sehirdisinda da bazen tozlu ve toprak yollarda da kullanilacak.
    - Esim ve benim boyum neredeyse ayni sayilir. boy 1,70 - 1.72cm bacakici uzunluk ort. 80cm.

    Hangi tür bisiklet almaliyiz ve boyutu ne kadar olmali ?

    Simdiden yardimlariniz icin tesekkürler.



  • Şimdi eşinizede alacaksanız ikimizinde bisikleti bana göre aynı türden olmalı. Çünkü ben size MTB önerecektim ama tutup eşinizede MTB almak pek hoş kaçmaz benim açımdan :) Şehir bisikleti-trekking bisiklet gayet uygun olur eğer bahsettiğiniz gibi şehir dışında tür yapılacak ara ara toz toprağa girelecekse. Boy konusunda ise en iyi tavsiyem gidip üzerine binin, aldığınız yerdeki bisikletçiye danışın en rahatını bulana kadar deneyin ve deneyin. Model olarak şimdi bişey söylemek zor çünkü bütçe nedir belirtmemişsiniz ama eğer iki bisiklet alıp ara ara hobi olarak tur yapacaksanız adres Decathlon nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama yaşadığınız yerde bu spor mağazası varsa aradığınızı orda bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

    Şimdi eşinizede alacaksanız ikimizinde bisikleti bana göre aynı türden olmalı. Çünkü ben size MTB önerecektim ama tutup eşinizede MTB almak pek hoş kaçmaz benim açımdan :) Şehir bisikleti-trekking bisiklet gayet uygun olur eğer bahsettiğiniz gibi şehir dışında tür yapılacak ara ara toz toprağa girelecekse. Boy konusunda ise en iyi tavsiyem gidip üzerine binin, aldığınız yerdeki bisikletçiye danışın en rahatını bulana kadar deneyin ve deneyin. Model olarak şimdi bişey söylemek zor çünkü bütçe nedir belirtmemişsiniz ama eğer iki bisiklet alıp ara ara hobi olarak tur yapacaksanız adres Decathlon nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama yaşadığınız yerde bu spor mağazası varsa aradığınızı orda bulursunuz.

    Cevap icin cok teskkürler. Almanyada yasiyoruz, o yüzden yer ve fiyat belirtmeyi pek uygun bulmamistim.

    Max. tek bisiklet icin bütce 500 € civari diyeyim, burada bisiklet aksesuari ve model olarak cok cesit yer var. Özellikle senin model olarak önerebilecegin markalar vs. varsa sevinirim.




  • Hocam bütçeniz iyi , CUBE marka bisikletlere bakın derim almanyada yaygın olması lazım. İnternette şehir ve trekking bisikletleri diye aratırsanız kafanızda birşeyler oluşur. Eşinizede bayan ibaresini ekleyerek arama yapan zira kadrolar ve seleler bayan bisikletleri için farklı. Beğendiğiniz modeli burada paylaşın ben veya başka biri gerekli yorumda bulunur şimdi , siz beğendiğinizi seçim bizde yorumda bulunalım, kolay gelsin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizi bu saate yakalamisken, birde bu jant caplari konusunda hangi boyutu tavsiye edersiniz.

    26", 27,5" ve 29" olanlar var. Neye göre belirlemem gerekir bunu. Yardimlarin icin cok sagol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eDDiè

    Hocam sizi bu saate yakalamisken, birde bu jant caplari konusunda hangi boyutu tavsiye edersiniz.

    26", 27,5" ve 29" olanlar var. Neye göre belirlemem gerekir bunu. Yardimlarin icin cok sagol.

    Bahsettiğiniz jant ebatları Mountain Bike(MTB) dediğimiz dağ bisikletleri için yapılan bir ayrımdır. Sizin almak istediğiniz tarzda bisiklet olan Şehir-Trekking bisikletlerinde jant ebatı çok yüksek ihtimal 28",bazende 26"'dir. Aralarında aşırı fark yok ama 28 jant ile daha hızlı hızlanırsınız,daha az pedal çevirerek 26" jant boyuna göre daha çok yol kat edersiniz tabi çok küçük farklar ile . 26 jant bisikletlerde ise kontrol biraz daha kolaydır,virajlarda olsun önünüze çıkan herhangi bir engelde biraz daha seri olursunuz . Buda tercih meselesi yani çok çok aşırı fark yok , ama incede olsa ufakta olsa fark var. 26 jant bir bisikletin kadrosu daha yere yakın olacağından ve saydığım özelliklerinden dolayı 26 jant eşiniz için ,28 jant boyuda sizin için uygun. Kolay gelsin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar su iki bisikleti aliyorum, hatta siparisini gectim az önce.

    Var mi bir yorumu ve bilgisi olan.

     Acil Bisiklet Türü ve Boyutu Secimi

     Acil Bisiklet Türü ve Boyutu Secimi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.