Şimdi Ara

ACİL!!Bir buzddolabı tavsiyesi daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günlerdir forumu kurcalıyorum. Bizim şimdiki makine yaklaşık sekiz seneden beri kullandığımız beko marka ama artık bize küçük geliyor. Dondurucusu büyük olmayan, soğutucu kısmı büyük ve raf sayısı fazla olan bir no-frost buzdolabı almaya niyetlendim. Birkaç model gözüme çarptı. Bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar bu modellerle ilgili fikirlerini dile getirirlerse çok müteşekkir olacağım. Modeller:

    1-Samsung RT62KDEW ve RT62KAMT (Samsung'un servisleri konusunda tereddütlerim var. Yalova'da oturuyorum çünkü)

    2-Siemens KD49NA00NE ve KD49NX00NE(siemensin yerli modelleri iyi deil deniyor,bunlar yerli mi?)

    3-Bosch KSU49631NE(bu model yerli üretim mi ithal mi?)

    4-Beko D9472NEL ve D19472 NE (bayi yaklaşık 600 ytlik indirimle 1900 ytl civarına bırakıyor, değermi?)

    5-ELECTROLUX ERD 5497 XNF (Hepsiburada'da biraz pahalı ama yine de yazayım dedim.)

    Özellikle Candoğan bey'in fikirlerini merak ediyorum. Sözkonusu modeller ile ilgili yorumlarına ve fiyat-kalite-kullanışlılık ve servis açısından değerlendirmelerine ihtiyacım var. Bir de bu markaların kalite sıralamasını öğrenmek istiyorum, özellikle samsung ve elektrolux karşılaştırması açısından. Bir-iki gün içinde cevap gelirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..



  • 1. Çok iyi bir tercih olur. Servisinin olup olmadığına bakıp size yazarım daha sonra.
    2. Yerli ve son derece kalitesiz modellerdendir
    3.Bu modelin dondurucusu büyük, soğutucusu daha küçüktür ve yerlidir.
    4.1900YTL Beko'ya verilmez bence.
    5.Bu model Vestel'e ürettirilen kasası kaba ve kalitesiz bir modeldir. Electrolux alınacaksa 3 model alınabilir, gerisi iyi değildir.

    Servis sıkıntısı da önemliyse bu modeli öneririm, bu model Kore malıdır.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtsieks63u920
  • VESTELİN DEEP SERİSİ.GENİŞLİK OLARAK DİĞER BUZDOLAPLARI İLE AYNI AMA DERİNLEMESİNE ÇOK TERİN İSTEĞİNE CEVAP VERİR.LOTUS SERİSİ TAVSİYEMDİR.
  • Vestel aklıma bile gelmemişti. yine de sağol. Candoğan bey teşekkür ederim cevaplarınız için. Samsung'un burada servisi varmış. Ama destek hizmetleri nasıldır bilemiyorum. Bişey gelirse başına dolabın parça sorunu vs. nasıl ve ne kadar sürede halledilir hiç bilmiyorum. Bir de bu yerli Bosch dediğiniz çok mü kötü. İç dizaynı aksesuarları felan hoşuma gitmişti. Dondurucusu çok da yer kaplamıyor. Soğutucuda 4 tane rafı var. Bunların yerli olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
  • Selamlar..Ben buradaki servis durumunu henüz net olarak öğrenemesem de samsung almayı düşünüyorum.Ama RT62KDEW ve RT62KAMT modelleri arasında kararsız kaldım.Ürün özelliklerine değişik yerlerde bakıyorum,ne farkları olduğunu anlayamadım,renkten başka.Yalnız boyutlar, verilen net soğutucu ve dondurucu bölme hacimleri ve ağırlıkları aynı olduğu halde KDEW in total brüt hacmi 495,Kamt ınki 620 diye yazıyor çoğu yerde. Bu nasıl oluyor,onu da anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa,paylaşırsa benimle,sevinirim.Candoğan bey,bugün sorduğum servis meselesi ve şimdi bahsettiğim konuda sizin vereceğiniz bilgi var mı?Çabuk cevap alırsam sevinecem gerçekten,çünkü bu buzdolabı işini bu hafta halletmem lazım.Sağolunuz...
  • sizde alıcaz ilk buzdolabımız arçelikti memlunduk ama şimdi fiyatları uçuk. Siemens yolu gözüktü
  • BOSCH 49631 KULLANIYORUM BİRAZ GÜRÜLTÜLÜ AMA ÇOK MEMNUNUM
    YENİ EVLİ BİR ÇİFT OLARAK BAZEN MEYVE SEBZEYİ ÇOK ALIYORUZ 1 HAFTA KALDIĞI OLUYOR AYNI TAZELİĞİNİ KORUYOR DERİNLİK 4 KİŞİLİK BİR AİLE İÇİN UYGUN
  • Yukarıdaki sorularıma ek olarak Samsung kullanıcısı ve ya bilgisi olan arkadaşlar varsa nereden alabileceğim ile ilgili bir fikir verebilirlerse çok memnun olurum. Oturduğum şehirde samsung satan yok maalesef. İnternet üzerinden almayı düşünüyorum ama en iyi fiyatı koysepete'de buldum. Bu site ile ilgili deneyimleri olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
  • arkadaşlar bende samsung un bazı ürünlerini kullanıyorum(monitör v.s)memnunum ama hiç beyaz eşyasını kullanmadım.buzdolabı olarak bende almaya niyetlendim ama servis ve özellikle yedek parça konusunda teredütlerim var.bu konularda sıkıntı yaşayan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.