Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2766. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
69.685
Cevap
2.047
Favori
8.314.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27642765276627672768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Armani Code

    Creed virgin island water

    Takaslıktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osgal

    Hangisi hocam o dediğiniz cem yılmaz parfümü?

    Alıntıları Göster
    Tragedy of lord george

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugo Boss - The Scent [Scen] gelir mi acaba yakın zamanda ? Gelmezse eğer muadil olarak öneriniz var mı ? Teşekkürler.
  • AngelDust! kullanıcısına yanıt
    Ürün listeden kalkmadı. STOKTA YOK olarak belirtilen ürünler 10 14 gün içerisinde gelir. Gelecek hafta ortalarında hazır olur en geç.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar
  • CREED ROYAL OUD, kainatın en kolay kullanımlı oud parfümlerinden...bergamot ve limonla birlikte, çok güzel bir pembe biber ile açılıyor.Daha sonra parfüme adını veren oud ile beraber sedir ve sandal ağacı kendini gösterirken pembe biber parfümün ömrü boyunca hissedilmeye devam ediyor.Sandal ağacı kremsi bir hava katarken,odunsulardan en baskını sedir oluyor.Oud ise ismine tezat bir şekilde yan rolde.Kullanımı kolay klas bir parfüm Royal Oud.Yaz geceleri dahil 4 mevsime uyabilecek bir yapısı var.İdeal mevsimi ise bence Sonbahar.

    CREED VIKING,ise olaylı bir parfüm.Creed firmasının son parfümü.Parfüm çıkar çıkmaz gerek Fragrantica üyeleri gerekse parfüm yorumcuları tarafından yerden yere vuruldu.Daha sonra ise o yerden yere vuran yorumcular ardarda günah çıkarmaya başladı.Parfum hakkında erken karar verdiklerini itiraf ettiler.Yani bu yazdıklarım size bir ön fikir vermiştir.İlk spreyde sevilebilir bir parfüm değil Viking.Onu anlamanız,onunla vakit geçirmeniz gerekiyor.Peki neden böyle? Ağır ya da sivri bir parfüm değil Viking.Onu zor yapan benim gibi çok parfüm deneyimleyen birine bile ters köşe yapabilmesi:)Yani her ay onlarca parfüm deneyimlerim x parfümünü y'ye z parfümünü t'ye benzetim.Bunu sıkar sıkmaz benzersiz bir şeyle karşı karşıya olduğumu anladı.Old Spice Classic dışında bir parfüm ile bağ kuramadım.Onunla da kısmi bir benzerliği olduğunu soyleyim.

    Pembe biber,nane, bergamot ve lavanta benim en çok hissettiğim notalar.Oldukça baharatlı bir yandan da sürekli alttan alta ferahligini koruyan bir parfüm.Bu da onu mevsim farklılıklarına uygun yapıyor.Siz böyle soyledigime bakmayın Sonbahar-Kış aylarında kullanmaya bakın:).İsmi gibi sert mizaçlı ultramaskulen bir parfüm,kullanan da özgüven patlaması yaratabilir.Frank Sinatra'ya çok yakışırdı diye düşünüyorum.Zaten kendisi de yine bir Creed parfümü olan Bois de Portugal kullanicisiydi.Hatta Creed firmasının bu parfümü ona özel olarak hazırladığı da söylenir.

    Yani iki Creed parfumunden Royal Oud daha güvenli liman(güvenli derken Blue de Chanel de beklenmesin).Viking ise bana kalırsa Creed'in yaptığı en cesur parfüm ve daha tarz ve sıradışı bir parfüm.İkisinin de doğru burunlara(burası çokomelli) ulaştığı takdirde oldukça sevilecegini düşünüyorumListeye hayırlı olmaları dileğiyle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 24 Ağustos 2020; 23:16:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1haftadır birkaç kişide kokladıgım bir koku var böyle ultramarine benziyor ama onun kadar sabunsu değil daha böyle daha serin, aquatik karpuz kokusu gibi geliyor ama şekerli değil escentric02'i andırıyor biraz. Böyle bir parfüm bilen varmı birtürlü bulamadım :D

    bu arada creed viking öğlen yaz sıcaklarına uymazmı deneyen varmı eser hocamdakini
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Viking yaza zor.Oldukca baharatlı çünkü, akşamları olabilir ama:)Bı mesaj önce yorumladım zaten:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    aynen o yazını okudumda netteki yorumlara baktım biraz yaza uygun yazmışlar kararsız kaldım
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Ya dediğim gibi Biber baya kışlık hava verirken nane hep bir ferahlık veriyor.Yani garip nevi şahsına münhasır bir parfüm.Yani denenebilir tabi naneye sığınıp.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Polo blue, 212 men. Aklıma gelenler.
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Saydıklarınız bana lacoste white ve HB bottled night çağrıştırdı biraz amma bilemedim. Böyle durumlarda kullanan kişiye sormak gerekiyor yoksa insanın aklına takılıyor hele çarpıcı ve güzel bir kokuysa. Bende geçen sene işyerimize gelen bir müşteride yaşamıştım aynı durumu, hala aklımdan çıkmayan çok cool bir kokuydu. Aramızda belki bilen vardır, böyle daha balsamik, yumuşak, sportif bir sauvage gibiydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicimatkap07 -- 25 Ağustos 2020; 1:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser bey listeye bi 60 lık Gucci intens oud girermi? Çok klas bi parfüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isom48 -- 25 Ağustos 2020; 5:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Tobacco Vanille'miş arkadaş... En son koronadan önce Şubat gibi falan sıkmıştım, sonra mevsimi geçtiği için bir daha elime almadım. O süreçte bi güzel demlenmiş sanırım, yarısından çoğu duruyor zaten. Neyse bugün böyle bi canım çekti, kokusunu özledim, bi fıs sıkayım dedim. Bakın sadece tek bir fıs! Gömleğim kokuyor, bileğim kokuyor, oda kokuyor, evde giydiğim tişörtümün olayla alakası yok o bile kokuyor, her yer buram buram vanilya... Hayır aradan kaç saat geçti koku bi türlü geçmedi, rahatsız olmaya başladım artık bela gibi parfüm yapıştı mı yakanı bırakmıyor Havaların soğumasını dört gözle bekliyorum valla!
  • isom48 İ kullanıcısına yanıt
    Black Afgano ile inanılmaz benziyor.Eser zamanında 2-3 çalışma gönderdi.Yani en azından açık parfümde biraz daha hafif olması dışında belirgin bir fark yok Afgano ile.Denemediyseniz Black Afgano sizi mutlu edebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5134764353 numaralı siparişi verdim. hiç denemediğim parfümlerden söyledim.
    versace eros flame veya bulgari man wood essence gelir mi yakında ?
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Zamanında birisi 27 dk kalıyor demişti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gofrak

    5134764353 numaralı siparişi verdim. hiç denemediğim parfümlerden söyledim.
    versace eros flame veya bulgari man wood essence gelir mi yakında ?
    Gofrak @

    İkisi de şuan planda yok hocam. Essence istedik baktık beğendik ama onu yapıp da performans yorumları ile uğrasmak istemiyorum.


    mtoyanik @

    Kulağı ile koklayan müşterilerim var kardeşim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Ne Tobacco Vanille'miş arkadaş... En son koronadan önce Şubat gibi falan sıkmıştım, sonra mevsimi geçtiği için bir daha elime almadım. O süreçte bi güzel demlenmiş sanırım, yarısından çoğu duruyor zaten. Neyse bugün böyle bi canım çekti, kokusunu özledim, bi fıs sıkayım dedim. Bakın sadece tek bir fıs! Gömleğim kokuyor, bileğim kokuyor, oda kokuyor, evde giydiğim tişörtümün olayla alakası yok o bile kokuyor, her yer buram buram vanilya... Hayır aradan kaç saat geçti koku bi türlü geçmedi, rahatsız olmaya başladım artık bela gibi parfüm yapıştı mı yakanı bırakmıyor Havaların soğumasını dört gözle bekliyorum valla!
    Bu yorumu baz alıp da TF neroli almayın arkadaşlar :D
  • 
Sayfa: önceki 27642765276627672768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.