Şimdi Ara

Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı



    Çevrim içi olarak gündelik ofis ve eğitim işlerinde ideal olan Chromebook konsepti giriş seviyesi dizüstü segmentinde çok büyük bir paya sahip. Üreticiler yeni modellerle yelpazeyi sürekli genişletiyor. Acer bu hafta 4 yeni Chromebook modeli duyurdu. 



    Acer Chromebook Spin 514 (CP514-2H) ve Acer Chromebook Spin Enterprise 514



    14 inçlik Full HD IPS dönebilir ekrana sahip olan Acer Chromebook Spin 514 (CP514-2H) ve Acer Chromebook Spin Enterprise 514 modeli on birinci nesil Intel Core i7 işlemcilere kadar konfigüre edilebiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Acer ConceptD 7 Ezel Pro melez dizüstü tanıtıldı



    İnce çerçeveler sayesinde yüzde 84 ekran-gövde oranına ulaşan ürün FHD MIPI web kamerasının daha net görüntüler ve düşük ışık parlamaları için mavi cam filtre ve gürültü azaltma teknolojilerinden yararlanıyor.



    Cihazın klavyeyi çevreleyen iki adet hoparlörü ve iki adet mikrofonu kaliteli bir video konferans deneyimi sunarken, DTS Audio da yüksek kaliteli çevresel ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca dahili akıllı amfi, daha yüksek ve daha net ses için hoparlör performansını yükseltiyor.



    Cihazların MIL-STD 810H sertifikası dayanıklılığını belgelerken, yeni Chromebook’larda çift USB Type-C bağlantı noktası, Corning Gorilla Glass touchpad, arkadan aydınlatmalı klavye ve Intel Wi-Fi 6 (Gig+) gibi ek özellikler yer alıyor.



    Acer Chromebook Spin 514 (CP514-2H) modeli 799 Avrodan başlayan fiyatlarla, Acer Chromebook Enterprise Spin 514 ise 1.049 Avrodan başlayan fiyatlarla ekim ayında EMEA bölgesinde satışa sunulacak.



    Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı



    Acer Chromebook 515 (CB515-1W/T) ve Acer Chromebook Enterprise 515



    Acer Chromebook 515 (CB515-1W/T) ve Acer Chromebook Enterprise 515 modelleri 15.6 inçlik Full HD IPS ekrana sahip. Bu modellerde opsiyonel dokunmatik panel seçeneği de var. On birinci nesil Intel Core i7 işlemcilerin yanında Iris Xe grafik birimi, 512 GB PCIe NVMe depolama ve 16 GB RAM’e kadar farklı konfigürasyonlarda tüketicilere sunuluyor.



    Üst kapağı alüminyumdan imal edilen modeller askeri seviye MIL-STD 810H sertifikası ile güçlendirilmiş bir tasarım ile geliyor. Pürüzsüz Gorilla Glass korumalı Touchpad, dokunma ve kaydırma işlemlerinin sorunsuz ve doğru bir şekilde gerçekleşmesini sağlarken, arkadan aydınlatmalı klavyeyi daha kullanışlı hale getiren nümerik tuş takımı da tam boy klavye isteyenlere hitap ediyor.



    Bağlantı tarafında iki adet USB 3.2 Gen 2 Type-C bağlantı noktasına (her iki yanda bir adet) sahip. Kablosuz bağlantı için en yeni Intel Wi-Fi 6 (Gig+) desteğinin yanı sıra, HDMI ve microSD yuvaları da modellerde yer alıyor.



    Acer Chromebook Enterprise 515, özellikle bulut bilişim teknolojisinden faydalanan işletmeler ve buluttaki iş gücünü dağıtma, yönetme ve güvenceye almak isteyen BT yöneticileri için ideal bir dizüstü bilgisayar olarak konumlandırılıyor.



    Acer Chromebook 515 (CB515-1W/T) 499 eurodan başlayan fiyatlarla, Acer Chromebook Enterprise 515 ise 799 eurodan başlayan fiyatlarla Ekim ayında EMEA bölgesinde satışa sunulacak.



    Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı



    Acer Chromebook 514



    Acer Chromebook 514 modeli 8 çekirdekli MediaTek Kompanio 828 yonga seti ile ARM tarafına geçiyor. Böylece 15 saate kadar pil ömrü kazanıyor. 30 dakikalık şarj ile de bataryanın yüzde 50’si doluyor.



    14 inçlik (isteğe bağlı çoklu dokunmatik) mat ekran ince çerçeveleri sayesinde oldukça kompakt. 1,3 kg ağırlığı ve 16,85 mm inceliğiyle gideceğiniz her yere yanınızda götürülebiliyorsunuz. Alüminyum üst kapak ezilmelere karşı koruma sağlarken Corning Gorilla Glass dokunmatik yüzey sorunsuz bir gezinme deneyimi sunuyor.



    DTS Audio sistemi, arkadan aydınlatmalı klavyesi ve USB Type-C bağlantı noktaları gibi ek özellikler ise Acer Chromebook 514'ün çok yönlü bir performans ortaya koymasına yardımcı oluyor. Acer Chromebook 514 (CB514-2H/T), Kasım ayında EMEA bölgesinde 399 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.



    Acer yeni Chromebook modellerini tanıttı



    Acer Chromebook Spin 314



    Acer Chromebook Spin 314 biraz daha bütçe dostu bir model. Dikkat çekici tarafı cam benzeri bir dokuya geri dönüştürülmüş ve tamamen plastik atıklardan yapılmış benzersiz çevre dostu OceanGlass touchpad. Dokunmatik yüzey dokunma geri bildirimiyle farklı bir kullanım deneyimi sunuyor.



    14 inç büyüklüğe kadar değişebilen Full HD ekran 6mm çerçeveler sayesinde kompakt bir görünüm kazanan kasada bir adet USB 3.2 Type-C, iki adet USB 3.2 Type-A, bir adet HDMI bağlantı noktası ve bir adet MicroSD gibi zengin bağlantı yuvalarına ek olarak daha hızlı kablosuz bağlantı için Wi-Fi 6 ve 2x2 MU-MIMO teknolojileri yer alıyor. 



    10 saatlik pil ömrüne sahip Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1H/N), ekim ayında EMEA bölgesinde 449 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Yeni Acer Chromebook’ların tümü Google Play ve web tabanlı uygulama desteği sunuyor. Böylece kullanıcılar üretkenlik, yaratıcılık ve daha fazlası için istedikleri tüm uygulamalara erişebiliyor.

     









  • Özellikle Intel in yeni teknolojileri ile gelen Acer Chromebook modelleri performansları ile dikkat çekecektir. Kasa yapıları ile incelik ve hafiflikten söz etmiyorum bile. :)

  • Chromebook modelleri malesef TR pazarında çok fazla yok. Keşke daha fazla çeşit olsa. Şu modellere bakıyorum da hem 11. Nesil performansı hem kasa yapısı acısından oldukça alınabilir gözüküyor.

  • MacBook Air'den sonra çok sönük görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromebookları ülkemizde görmeyi çok isterim. Apple tarafına Evo gibi bir alternatif yanında işletim sistemi farklılığı sebebiyle Chromebooklar da cezbedici olacaktır kanaatindeyim.

  • Chromebook gorusunden islemcisine kadar ust duzey cihaz seven kullaniciya hitap edebilecek bir seviyede

  • 11.nesille performansını oldukça artırmış görünüyor chromebooklar, kasası ve ağırlığı bakımından oldukça ileri seviyeye cıta yükseltilmiş

  • güçlü ince güzel cihazlar

  • Yapı olarak tam bir iş bilgisayarı 1.3 kg olması extra bir avantaj olmuş fiyatların uçtuğu bu dönemlerde bence değerlendirilebilir bir cihaz olmuş.

  • arkadaşlara katılıyorum daha fazla seçenek ülkemizde olmuş olsaydı mutlaka tercih edilirdi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.