Şimdi Ara

ACER XF240Q 1MS 144Hz Yükseklik ayarlı monitör 1100TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2xHDMI 2.0, 1xDP1.2 girişi, adaptörü yok, (monitörün içinde yani) normal ac kablosu ile fişe takıyorsunuz.

    DP standardı olan freesync var. Nvidia ekran kartı ile kullanırken giriş çıkışlarda flickering olmuyor. Black frame insertion desteği var (VRB diyor acer buna) bu fiyatlardaki monitörlerde genellikle yoktur bu. Üzerinde hoparlör yok. PIP/PBP var, hiç denemedim ama monitörün iki girişine verdiğiniz görüntüleri biri tam ekran biri köşede olacak şekilde yan-yana gösterebiliyor, gene bu fiyat segmentinde (bildiğim kadarıyla) olmayan bir özellik. Ha içerik üretmeyen birinin ne derece işine yarar orası tartışılır. İçerik üretenin de TN panelle ne işi var zaten. Yapmışken bunu da koyalım demişler herhalde. Black frame insertion gerçekten güzel bir olay ama.

    Ürünü haftada bir 22 dakikayı geçmeyecek şekilde yorulmasın diye 60 Hz'de ve sadece video izlemek için kullasashfkjashdkjahs ahahahhahahahhahaha.

    Birkaç aydır kullanıyorum, şahsen memnunum, 1440P'ye zıplayasım geldi. Garantisi devam ediyor 1.5 yıldan fazla kalmış olması lazım, yeni sayılır monitör. Ha bu arada ölü veya takılmış piksel yok, eski TNler gibi iğrenç renkli değil ama yanından yivinden bakmaya kalkarsanız renkler saçmalar. Yükseklik ayarı bu noktada gerçekten çok işe yarıyor, daha önce yükseklik ayarı sabit olan bir monitörde doğru düzgün renkler görebilmek için koltuğun üzerine minder vesaire koyup kendimi yükseltmişliğim vardır. Resim vs koymaya üşendim youtubedan bakarsınız nasıl monitör olduğuna. Almak isteyen arkadaşlara düz renkli (kırmızı yeşil beyaz falan) resimler atarım ölü veya takılmış piksel var mıymış kendileri de bakabilirler. Aslında üşendiğimden değil utandığımdan, masamın üstü tam bir mezberelik, ama üşendiğimden demekte bir beis görmüyorum çünkü toplamaya üşeniyorum sonuçta.

    Bu arada pazarlık yapan bir insan değilim. Fiyatı düşürmeye yönelik her türlü çabayı pazarlık olarak görüyorum. Kargo ücreti size ait. Kod işinden anlamam, şayet kodla falan gönderim istiyorsanız kodunuzu kendiniz ayarlayacaksınız. Kendi kutusunda ve eksiksiz kutu içeriğiyle gönderilecektir.

    Geçmişte sattığım bir monitörü kırıp aldıktan bir ay sonra falan utanmadan beni arayıp "aldığım andan itibaren monitörün panelinde böyle bir arıza vardı ben önceden sorun etmemiştim ama şimdi ediyorum, değiştirebilir misiniz" diye şansını deneyen bir tiğniyetsizle karşılaşmıştım. Okuyorsa o tiğniyetsize buradan selam olsun. Monitör narin bir ürün sonuçta, başına iş gelebilir. Bu tip durumların önüne geçmek için ürün satış amacıyla paketlenmeden önce bilgisayara takılıp düzgün bir şekilde çalıştığı ve herhangi bir noksanı olmadığı ispatlanacak ve bu süreç ürünün üzerinde bulunan seri no etiketi de görünecek şekilde kesintisiz olarak videoya çekilecektir. Ürün kargoya verilmeden önce alıcıya bu video gönderilecek, mümkünse youtube'da yayınlanıp buraya linki konacaktır. Ürün kargoya verildiği andan itibaren kargoda veya alıcının hanesinde ürünün başına gelebilecek her şeyden alıcı sorumludur. Bunu kabul etmeyen her türlü alıcı benden monitör satın almamakta hürdür.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 18 Nisan 2020; 20:23:23 >







  • Fiyat bilgisi vermeniz gerekir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyat ?
  • Cihazı yormamak için poşetinden bile çıkarmayıp prize takmayıp Tüplü Crt monitör kullandınız değilmi ? qweqewweqweqeqw
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    Tüplüyü de yormadan kullandım. 19in samsung flatron var sıfır ayarında, isterseniz satayım 750 liraya :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AREryilmaz

    Tüplüyü de yormadan kullandım. 19in samsung flatron var sıfır ayarında, isterseniz satayım 750 liraya :D
    Sen anladın beni :D
  • Cihazın yanında küfür edildi mi hocam?
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Küfür edilmedi hatta her gün çiçeklerimle konuştuğum gibi monitörümle de konuştum. Ayrıca silerken yalnızca saf su kullandım. Zarar görmesin diye kutusundan çıkarmadan kullanacaktım ama çok zor olur diye vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.