Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
23
Favori
35.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • d00ktor kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki mesajı gördünüz mü?


    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=140993017

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26 kasım salı sipariş verdiğim urun hala gelmedi :) şaşırdım mi hayır. Ups kargo çok ilginç ya. 1 gun hatayda bekliyo. Hataydan cikiyo. Adanaya gidiyo. Orda bekliyo neden. Toplanma merkezi. Başka yerlerden kargo gelecek öyle. Kolay kolay çıkmaz. Sonra nereye ankara. Ordada bekliyo neden :) bekliyo işte sorma. Sonra ordan kocaeli. Ordada bekliyor. Işte duzceye gelmesini bekliyoruz. E biliyosunuz cumartesi calismiyorlar. Pazarteside sipariş versem yine ulaşmazdı. Kesinlikle haftasonunu değerlendirirler, biz cumartesi çalışmayız. Ve söyle yapıyolar. Teslimat sizce ne zaman olur? Mantıken pazartesi dimi. Mesaj atarlar meşhur mesajları vardır adresine belirli günler teslimat bilmem planlı teslimat salı günü adrese teslim olacaktır. Hiç bi zaman evime ups kargo gelmedi benim. Hep kendim gittim aldım. Pazartesi yine kendim alicam....



    Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrayeyer -- 1 Aralık 2019; 4:53:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • F12 ile fast boota geldik flash diski görmüyor farklı disklerde denedim sonuç negatif.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Bunu biri deneyebilir mi lütfen? Windows Hello’ya yüz tanıtılabiliyor mu? Kamera desteklemiyor diyor, herkeste aynı ise Hello sadece parmak izi ile yapılabiliyor demektir, yapabilen var ise driver aramaya devam edeceğim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Bende de kamera desteklemiyor diyor hocam.
  • KaiserG K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchzophreniC

    Arkadaşlar benim gibi Home ve End tuşlarını çok kullanan biriyseniz şöyle yapabilirsiniz.
    Bildiğiniz gibi bu tuşları kullanmak için Pg Up ve Pg Dn tuşlarına FN ile birlikte basmak gerekiyor.
    Bu işlemi tam tersine çevirmek için, yani tuşlara normal basınca Home ve End, FN ile basınca Pg Up ve Pg Dn olmasını istiyorsanız şu programı windows'ta çalıştırmanız lazım:
    https://www99.zippyshare.com/v/afWHD74I/file.html

    Programı Autohotkeys programıyla ben yazdım. (Mevcut tuşların adını bulup tanımladım, çalışır hale gelince de EXE formatına çevirdim.)
    Çalışması için Autohotkey programı bilgisayarınızda kurulu olması lazım mı bilmiyorum. Eğer çalışmazsa, şu sitedeki programı indirip kurmanız gerekebilir:https://www.autohotkey.com/

    Her açılışta tekrar çalıştırmaya uğraşmamak için dosyayı Startupa atabilirsiniz.

    Acer forumlarına baktım, başka bir çözüm yolu göremedim malesef...
    elinize sağlık hocam, verdiğiniz bilgileri çok kullanışlı. Diğer konuya da ekliyorum müsadenizle. Bu arada Autohotkey kurmaya gerek olmadan exe çalışıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchzophreniC

    Eveeet cihazı sağ salim teslim aldım. Şuan yeni laptopımla yazıyorum. Klavyesi cidden şahane, hiç hata yapmadan yazabiliyorum şuan. Ses de çıkmıyor hiç. FN tuşlarıyla ilgili kısmı yazacağım. Ekranda ölü piksel çıkmadı bende. Sağ altta minik bir açık renk nokta var, onun haricinde problem yok. Ölü pikseller kendiliğinden düzelebilir bu arada bilginiz olsun. Kullanıma göre değişebilir yani.

    Windowsu sileceğim. 15 inç 8250u da böyleydi. İçi resmen bloatware dolu. Sıfırdan kurulum yapmak mantıklı olacak gibi. Norton falan geliyor içinde. Firefox kurulu geliyor çok ilginç. Ama firefoxta amazonun reklam uzantısı var.

    Kurulumu vs çok iyiydi, gayet hızlı halloldu. Ekran kartını çıkartınca geriye 5.9 gb ram kalıyor. Şimdilik yeterli gibi ama kesinlikle 8gb ram takacağım. CPU-Z'de ram slotu dual channel olarak görünse de ikinci ramin bilgilerini bize göstermiyor. Bu da demek oluyor ki 1 ram soldered, diğerine müdahale edebiliyoruz.

    Şimdilik ilk izlenimler böyle. Aklınıza takılan bir şey varsa sorun yardımcı olmaya çalışayım. Bu arada Swiftlerle akalalı genel bilgi almak için 8250U mx150 versiyonunun roman gibi olan konusunu okumanızı tavsiye ederim.
    hocam benim 2 ayrı usb görmedi windows açılırken.
    uefi ile ilgilimi acaba.




  • Yoğunluktan laptobu açamamıştım. Dün kurcaladım. Yorumlarım şu şekilde:

    Bir kere makineye RAM şart oğlu şart. Zira bazı durumlarda yetersiz kaldığına şahit oldum. Maksimum 12 olması bizim açımızdan biraz olumsuz olacak. Acer servisine soracağım rami ne kadar takarlar, ne kadar günde takarlar diye.

    Fan sesi konusunda şikayetçi arkadaşlar vardı. Benim bir önceki makinem ultrabook idi. O epey sessiz çalışıyordu. Belki de ona alıştığımdan mıdır bilinmez ancak fan sesi irrite etmedi değil. Bana da fazla geldi kısacası.

    Elektriklenme sorunu yaşamadım. Normalde de sürekli bilgisayar başında çalıştığım için belki de artık vücut alıştı :)

    Ekran kalitesi ve kasa şahane. IPS ekranın kalitesini hissediyorsunuz ki bence çok önemli bir etken. Kasanın metal olması ısınma açısından büyük avantaj. Benim için en önemli iki etken ekran ve kasa kalitesiydi. İkisinden de tatmin oldum.

    Hoparlör. Bakın bu konuda beklentim yoktu, fakat ses kalitesi vasat. Hatta kötü diyebilirim.

    Klavye: Klavye ergonomisi çok iyi. Yazmak epey keyifli. Yukarıda arkadaş da ifade etmiş, Delete tuşunun yanında Power olması kötü olmuş, 1-2 kere yanlışlıkla elim gitti.




  • Laptopu eşime aldim. Mükemmel kalitede. Çok beğendim. Elektriklenme olayı yaşamadım. Fan sesi kendi laptopum Hp olduğu için kıyaslama yapmam doğru mu bilmiyorum ama Hp yi açtığın andan kapadigin ana kadar sürekli fan sesi olduğu için bunda öyle bisey yok daha iyi yani. Is için kullanacak tez için. Çok premium bir laptop .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer ile görüşme sağladım ancak RAM takma ücreti hakkında bilgi alamadım. Teknik servise yönlendiriyorlar.
    Maksimum 12 GB ram desteklediğini teyit ettik.Malum 4 + 4 takılı. RAM i kendimiz alıp götürüp taktırabiliyoruz. İstersek kendileri de RAM takabiliyorlar.
    Ümraniye bana epey uzak olduğu için ve bu aralar altımda araç olmadığı için hemen yapamayacağım.


    Bu arada çanta konusunu ne yaptınız beyler? Ben de araştırıyorum, bulursak paslaşalım.

    RAM ve Çanta fırsatlarını paylaşalım.
  • Ram takviyesini kendim yapcam, çanta bulamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Teknoseyir incelemesinde acer ile görüştük ücretsiz ram değişimi yaptıklarını söylemişler. İsterseniz dışarıdan isterseniz alın isterseniz acer'dan her şekilde yükseltme işini yapıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jskat -- 2 Aralık 2019; 15:4:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    RAM dert değil de ekstra disk takmak dert biraz ekstra parça gerektiriyor, bu desteği de sağlıyorlar mı sorma şansınız oldu mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    hocam "bu bilgisayarı sıfırla"dan bu işlemi yapamazmıyız?
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Yaparsınız ama o şekilde yine üretici tarafından yüklenmiş uygulamalar geri gelir. Zaten amaç onlardan kurtulmak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende almak istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Flaş bellek ile format atmak için biosdaki güvenlik kilidini açmak gerekiyor. Security Tab'de bir şifre verin ve unutmayın çünkü her biosa girdiğinizde soruyor. Daha sonra boot bölümüne gelip, sıralamayı değiştirebilirsiniz. Eğer flaş bellek yine biosda gözükmezse f10 ile kaydedip baştan başlatırsanız sırada gözüküyor. Bu şekilde uefi flaş bellek ile format atabildim.

    Ayrıca bugün tesadüfen bir programa denk geldim ve fan sesini kesmeyi başardım. Buradan programı indirebilirsinizhttps://github.com/hirschmann/nbfc/releases Kullandığımız laptop listede yok ancak "Acer Aspire VN7-572G V15 Nitro BE" seçerseniz çalışıyor. Ayrıntılı bilgihttps://www.youtube.com/watch?v=7APC7Z_l2ww buradaki videoda var. Normalde laptop 50 derece ve üzerine otomatik bir fan çalıştırıyor, bu program ile çalışma limitini 70 dereceye çektiğimde herhangi bir sıkıntı yaşamadan 55 derece ortalamada Chrome ve günlük programları kullanabiliyorum. Youtube yorumlarında bu şekilde pilin yaklaşık olarak 30 dakika ile 1 saat arasında daha hızlı bitebileceğinden bahsediliyor ancak fan sesine çok sinir olduğum için yapmaya karar verdim. Kullanımım sırasında herhangi bir pil sorunu yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurturhan -- 3 Aralık 2019; 1:37:27 >




  • Bilgisayarda lol açtım ve pingim arada 15000 i buldu. Bağlantı çok değişken oluyor(internetle ilgisi olnadığından emin gibiyim) Aynı şey cs go da da var. Acer support sayfasına göre wlan sürücüsü güncel ancak internetten yaptığım ufak araştırmalara göre bunun sebebi genelde driverın güncel olmaması. Acer support sayfasındaki güncel sürümü yine de indirip tekrar kurayım dedim ama anlam veremdiğim bir şekilde o sürücüyü kuramıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertt03 -- 3 Aralık 2019; 1:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format atmadım henüz, RAM de takmadım, o yüzden bilemiyorum durum nedir.
    Bu arada dün kedim laptopımı masadan düşürdü. 1 metre mesafeden parke zemine ekran altta olacak şekilde düştü laptop. Malumunuz ekran ince ve IPS panel. Ben kesin kırıldı bir daha çalışmaz diye düşünürken laptopta çizik bile olmadı. Bu kadar hafif ve ince bir laptopın o düşüşten sağ çıkması mucize. Sizin yerinize crush testi de yapmış oldum arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 3 Aralık 2019; 10:41:59 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.