Şimdi Ara

Acer Nitro Teknik Servis Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Acer Nitro serisi Gaming laptop kullanıyorum. 1 sene önce Hepsiburada'nın kendi satmış olduğu  Gaming laptopu satın aldım. Son 2-3 aydır ısınma sorunu ve sadece LoL şampiyon yükleme kısmında Alt Tab attığımda ekranda anlık pikselleşme oluyordu. Bununla ilgili konu açtığımda ekran kartı ya da işlemci sorunlu olabilir dediler ama ben ihtimal vermedim çünkü bana tuhaf gelen kısmı sadece LoL oynarken 1-2 kez olmasıydı ve Acer kullananların olduğu Facebook grubu vardı ve orada da bazı oyunlarda sorun yaşayanlar vardı. Bu nedenlerden dolayı teknik servise yolladım. Bana denilen anakarta sıvı teması ve kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı. Değişim için 8 bin TL ücret söylediler.


    Birincisi ben hiçbir şekilde laptopa su ya da herhangi bir sıvı dökmedim, ikincisi ise kullanıcı tarafından takılan hard disk diyor ama ben öyle bir şey yapmadım. Bunu müşteri hizmetlerine söylediğimde satıcı tarafından takılmıştır dedi. Hepsiburada'dan aldığımı kapalı kutu şeklinde geldiğini ve laptopun model numarasını girdiğimde Ürün Destek | Acer Türkiye Acer'in sitesinde aynı laptop çıkıyor ve 1 TB HDD 256 GB SSD var. Nasıl oluyor da kullanıcı kaynaklı anakart ve kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı diyorlar anlamadım. Ürünü geri istedim, kargolamalarını bekliyorum. Hepsiburada'ya yazdım, servis raporunu göndereceğim ama ne olacak bilmiyorum. İlk başta yanlış laptopa baktıklarını düşünmüştüm hala da öyle hissediyorum. Anakart ve HDD arızalı diyor ama her oyunu Ultra'da oynuyorum hiçbir sorun yaşamıyorum.








  • Servis formu ile birlikte İl Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın

  • Hocam ne kadar sürede sonuçlanır? Mühendislik okuyorum laptop lazım. https://forum.donanimhaber.com/acer-nitro-servis-sorunu--149930107#149981538 konunun devamı burada laptopu tekrar gönderdim eksik Ram ve görünmeyen hdd şeklinde geldi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentOfDeath -- 30 Temmuz 2021; 14:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt

    Hakem Heyetleri ortalama 6-8 ay içerisinde karar veriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: avcelikbilek

    Hakem Heyetleri ortalama 6-8 ay içerisinde karar veriyor.

    Süre çok uzun değil mi? İnternette yaklaşık 2 3 ay içinde açıklanılsığı yazıyo. Hakem heyetine başvurduğumda kesin kazanır mıyım? Avukatsanız konuya göre değerlendirirseniz sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette her yazılana inanmamak gerekir. Ayrıca benim verdigim süre tahmini ortalamadır. Kimi hakem heyetleri 1 ayda kimi hakem heyetleri 1 yılda karar veriyor.


    Ben bir avukat olarak hiçbir zaman bir konuya %100 garanti vermem. Garanti veren avukatlar ise mesleki bilgisizliğini süslü cümleler ile örtbas etmeye çalışanlardır.


    Hakem heyetlerinin yapısı mahkemelerden farklıdır. Heyetlerde üyeler genel olarak hukukçulardan oluşmamakta ayrıca üyeler zaten konu mankeni olmaktadır. Üyeler raportörlerin önlerine koydukları hazır evrakları imzalamaktan başka işlevleri yoktur. Bu nedenle siz %100 haklı bile olsanız istediğiniz sonucu almanızın garantisi yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan cevap bekliyorum çünkü kullanıcı tarafından hdd takılmış diye saçmalıyorlar.


    https://www.technopat.net/sosyal/konu/acer-servis-sacmaligi.1616153//


    Başka forumdan link bırakmak yasak mı bilmiyorum konunun devamı da var size zahmet okuyup yorumlarsanız çok makbule geçer. Etiketleseniz sevinirim. Bildirim gelmiyor.Konuda yeni gelişmeler var attığım technopat linkindeki konuyu da ben açtım, 16 GB olan RAM 4 olarak geldi şuanda kargoyla servise yolladım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentOfDeath -- 31 Temmuz 2021; 21:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.