Şimdi Ara

Acer CB292CU vs Lenovo L29W-30??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam. Yazılım için monitör almayı düşünüyorum. Başlıktaki iki monitör arasında kaldım. Özellik ve fiyat olarak birbirlerine yakınlar, hangisini almalıyım? Bunlar dışında tavsiyelerinize açığım, ekranı böleceğim için geniş ekran almak istiyorum.


    Karşılaştırma linkini bırakıyorum.

    https://www.epey.com/monitor/karsilastir/730831-753161/acer-cb292cubmiiprx_lenovo-l29w-30/




  • Ben aceri aldım, fiyatı çok iyi düştü. 3399 tl ye düşünce aldım. Şuan fiyatı 3399 tl amazonda. Lenovonun ürünü hala 4200 kusurlerde. Bir türlü düşmedi fiyatı.

  • dracofire kullanıcısına yanıt

    Yeni mi aldınız hocam? Kullanma imkanınız olduysa biraz anlatabilir misiniz? Bir de fiyat farkı olmasa hangisini tercih ederdiniz ve neden?

  • ssefak S kullanıcısına yanıt

    Siparişi bugün daha verdim, anca 2-3 güne gelir. Bunu fiyatından dolayı tercih ettim. Yoksa eğer fiyat düşmese tek tercih lenovo olurdu, 90 hz ve kasa yapısı daha iyi duruyor. Pivotlu değil ama yükseklik ayarı var, biraz o kurtarıyor. Şimdilik fiyattan dolayı acer'i tercih ettim. Beğenmezsem iade eder, lenovoyu alırım açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracofire -- 3 Kasım 2022; 0:18:5 >
  • dracofire kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam ben de bu şekilde düşünüyorum. İade alıp almayacaklarından emin olamadığım için bu yola girmemeyi tercih etmiştim, ancak ben de bu şekilde yapacağım sanırım.

  • dracofire kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Ürünü kullanma şansınız oldu mu acaba? ViewSonic VX2776-SMH ile Acer CB292CU arasında kaldım ben de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 6 Kasım 2022; 13:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeznoraa E kullanıcısına yanıt

    Bir türlü gelmedi, yoğunluk var kasım kampanyalarından dolayı. O yüzden bekliyorum.

  • lenovo l29w-30 kulanan arakdaşlardan bilgi istiyorum, ekran Extreme modda 4ms çalışıyormuş, bu modda oyun oynarken görüntüde "ghosting" oluyor mu?

  • acer aldım, 1 ms değeri için vrb özelliğini açıyorsunuz. VRB açınca yorulmayan gözlerimi ağrıttı.

    VRB kapalı olunca kaç ms değerinde bilmiyorum, internetten araştırdım bulamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azay -- 24 Kasım 2022; 13:35:41 >
  • Arkadaşlar iki monitoru de test etme imkanım oldu. Kesinlikle Acer CB292CU görüntü kalitesi ve panel kalitesiyle, Lenovo L29W-30'a ciddi bir fark atmış. Ben Lenovo'yu iade ettim, hiç memnun kalmadım, baş ağrısı ve göz ağrısı yaptı. Belki sorun bendedir dedim, tekrar 1 hafta denedim, yok yani bir türlü düzelmedi. Ve pikselleri sayıyıordum ve akabinde panel kalitesi o kadar kötü ki ekran parlıyordu, led ips değil de sanki tn panel gibi çok kötü bir parlama yapıyordu. Bu sebeple iade ettim. Yükseltme kısmı çok ses yapıyordu ayrıca. Lenovo resmen çöp panel kullanıyor, şimdi Acer kullanıyorum, panel kalitesi çok iyi ve parlaklık yok. Net yani her şey sağa sola bakıyorum hiç parlaklık yok, yansıma yapıyor gibi görünüyordu Lenovo'da. 3400 tl ile ciddi güzel bir fırsat geçmiş gerçekten. Ben çok memnun kaldım Acer'den.

  • benimde iki monitörü deneme fırsatım oldu, geniş ekranda oyun oynamak için aldım, iki monitöründe ekran panelleri gayet güzel.


    ACER; gerçke 1ms değil VRB özelliğini açınca 1ms oluyor ama VRB açınca oyunda baş ağrısına sebeb oluyor ve ekranda ghosting oluşuyor (gerçek ms değerini öğrenemedim) ve ekran aydınlığı yarıya düşüyor, ekran çerçevesi kalın, monitörün hareket gabiliyeti yüksek sağa sola döndürülebiliyor,


    LENOVO; 90hz olduğu için acer'e göre görüntüler daha akıcı, kitapçığına göre normal modda 6ms, extrem modda 4ms değer veriyormuş, extrem modda 4ms ghosting oluşuyor, normal modda oynuyorum görüntüler rahatsız edici değil, dahili hoparlörü acer'den çok daha iyi, ekran çerçevesi ince, OSD menüsü Türkçe değil


    Ben geniş ekranda oyun deneyimi kazanmak için ikisinide denedim tercihimi Lenovo'dan yana kullandım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.