Şimdi Ara

Acer Aspire V17 Nitro (Acer Bu Sefer Yapmış) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
52
Favori
200.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hala kullanıyorum hayatımda tek ve ilk sahip olduğum laptop'dır kendisi şuan Hackintosh mojave kurulu touchpad çalışıyor fakat gestures çalışmıyor anlayan var mı aramızda?

  • Arkadaşlar Öncelikle Herkese Hayırlı Günler Dilerim


    Arkadaşlar Yaklaşık 6 senedir V Nitro 791G i5-4210H GTX 960M 8 Gb ram modelini sorunsuz kullanıyorum ancak son zamanlarda sürekli oynadığım ETS 2 ve ATS oyunlarında performans düşüklüğü yaşamaya başladım büyük olasılık artık termal macunların ömrünü tamamlamış olması,


        Satın aldığımdan beri makinenin içi hiç açılmadı, temizlenmedi, macunlar yenilenmedi o yüzden İnternetten videolardan bakarak bilgisayarın içini açıp fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapmayı planlıyorum. Bunu yaparkende ssd ve ram eklemek istiyorum. Bu sayfada yazılan önceki mesajların çoğunu okudum RAM konusun da CL11 model 1.35 volt ddr3 8 gb 1600 mhz özelliklerinde ram takacağım onu öğrendim.


        Ama ssd konusunda aklımda bazı sorular oluştu. Anladığım kadarıyla ssd ler 3 şekilde takılıyormuş 1-cd rom sürücüsü yerine, 2-hdd çıkarılıp onun yerine 2.5 inç ssd olarak 3-pc nin kendi içinde bulunan m.2 slota

      

     Ben pc nin cd rom sürücüsünü halen kullanıyorum onun yerine alıp takamam ama diğer seçenekler olarak hdd yerine komple 2.5 inç ssd mı almak daha randıman verir yoksa pc nin içinde bulunan m.2 slotuna göre ssd alıp takıp hdd ile beraber kullanmak mı daha randımanlıdır ? hangisi mantıklıdır ?


        Bi de diyelim ki m.2 slota uyacak şekilde sdd alıp taktım. Ben bu cihazı alırken orjinal vindows 8 sürümü vardı bunun üzerinden orjinal şekilde internet üzerinden elimdecd si olmadan vindows 10 a yükselttim. Yani orjinal vindows10 işletim sistemim var ama CD si yok Ben bu ssd ye windows 10 sistemi kurmak istesem nasıl yapabilim HDD den ssd ye işletim sistemini taşımak mümkün mü mümkün ise nasıl bir yol izlemeliyim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzakyolSurucu -- 3 Nisan 2021; 22:34:48 >




  • UzakyolSurucu kullanıcısına yanıt

    Cooler master'ın thermal gel'ini tavsiye ederim. Ben bilgisayarıma m2 ssd taktım, çok memnunum oyunlarım ve sistem ssd'de kurulu, gayet hızlı çalışıyor, kolay gelsin şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4210h 8 gb 860m lik laptopum için f/p ram arayışındayım.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Linkdeki ürün uyum sağlar mı, araştırmalarım sağlıyacağı yönde ama netlemek istiyorum.

    https://www.n11.com/urun/bigboy-b1600d3s11l-8g-8gb-ddr3l-1600mhz-cl11-lv-notebook-bellek-206636?magaza=uygunaal

  • Matratzen Tango M kullanıcısına yanıt

    Benim de sağ fan artık traktör gibi çalışmayı geçip bozuluyorum der gibi çalışmaya başladı. Eskiden idare ediyordum şimdi ben artık bozulucam sesi çıkartıyor. Link alabilir miyim? kaç liraya aldınız? memnun kaldınız mı?

  • chef515 C kullanıcısına yanıt

    572 aşırı pahalı. 8 gb ddr3l ram'i alixpressten 220 liraya aldım vergisiyle vs 250 tuttu kupon kullandım mı hatırlamıyorum ama. link yok ama bulabilirsiniz orijinal Kingston ramleri. benimki orijinal geldi baktım. gümrük vergisi çin satıcıya fiyatı düşük yazdırın.


    ddr3l olmasına dikkat edin. cpu-z indirip kaç volt olduğuna bakın voltu da aynı olmalı diğer ram ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matratzen Tango -- 17 Haziran 2021; 18:58:16 >
  • Arkadaşlar monitörle kasa arasındaki menteşelerin solda olanı kırıldı, dolayısıyla açıp kapatamıyorum ekranı, ortadaki uzun olandan bahsetmiyorum bu arada sağda solda olan ekranı kapatıp kaldırmaya yarayanlardan bahsediyorum. İnternette de bulamadım, bulabilen var mı? Ya da nasıl tamir edebilirim vs. yardımcı olabilirseniz sevinirim

  • Bu laptop için SSD önerisi olan var mı?

  • acer aspire v-nitro vn7-791g core i5-4210h laptopuma Ssd ve ram güncellemesi yapmamla karşılaştığım sorundur. Windows 10 ssd de kurulu. ram 8 den 16 ya yükseltildi. pc açılışınca ''no bootable device '' hatası alıyorum. reset atınca normal başlıyor sorun yok. boot menüden ssd ilk sıraya alıyorum lakin bios tekrardan geri atıp boot geliyor. kaydetmiyor anlaşılan bios pili değişti, ramlarin yeri değişti hala çözüm bulamadım. çözüme ulaşan varsa mesaj bekliyorum.

    Aldığım ssd:HP S700 500GB 563MB-515MB/s M.2 Sata SSD 2LU80AA

  • Arkadaşlar Windows 10'a geçiş yapınca capslock açık veya numlock açık gibi ekranda görünen bildirimler çıkmıyor. Capslock'a basınca yazmadan büyük mü küçük mü anlayamıyorum. Bunu hangi driver ile çözüyoruz, bilen eden var mı?


    Edit: Acer Quick Access uygulamasını yüklemek gerekiyormuş bu bildirim görsellerini görebilmek için. Windows 10'da yine Acer'in, Power Management uygulaması ile çakışıyor nedense. Önce onu silmemi istedi, sonra quick access yüklendi. Türkiye ekonomisinde hala benim gibi bu cihazı kullananlar muhakkak vardır.  Acer Aspire V17 Nitro (Acer Bu Sefer Yapmış)  Belki birine faydası dokunur.


    Windows 10 Home'u pek beğenmedim bu arada. W10 güzel olmasına güzel de bizim bilgisayar için çok randımanlı değil. Cpu çabuk yükseliyor, fan sürekli devreye giriyor hafif bir ağırlık var gibi. İlk defa w10 ile kullanıyorum bu arada. w8.1 i5, 860m, ssd ile gayet idare ediyordum. Xbox gamepass kullanmak için w10 yükleyeyim dedim ama ıhhhh çok sarmadı.


    Zamanında değiştirmek lazımdı artık kullanmaya devam edeceğiz mecburen. 20 bin liradan aşağıya kaliteli bilgisayar kalmadı malesef. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 13 Aralık 2021; 9:40:59 >




  • Merhaba benimde ekranın arkasındaki kapağa ihtiyacım var

    satmak isteyen yada notebook u bozulmuş parçalayıp satmayı düşünen varsa görüşebiliriz

  • Klavyem bozuldu. Pc si bozulupta klavyesini satacak var mıdır acaba

  • Banada Touchpad lazım

  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.