Şimdi Ara

Acemiyim usta abilerim lütfen bakar mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güzel abilerim ehliyeti alalı oldu 2 ay. Haftada bir annemi hastaneye getiriyorum ama 2 gün önceden düşünmeye başlıyorum gideceğim yolu ve arabayı nasıl çıkaracağımı. Araç Peugeot partner geniş araba park edildiği yer çok dar .. yani mecburi olarak park ediyoruz oraya. Çıkarken ter döküyorum birde arkamdan araba gelip benim çıkmamı bekleyince kaçıp gitmek istiyorum ya. O sokaktan çıkınca çevre yoluna bağlanana kadar 30 araba geçiyor hepsinin geçmesini bekliyorum sonra geçiyorum cesaretim yok.. ama otobana çıkınca Rabbime sukur ediyorum o kadar rahat ki.. ne yapmalı..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle geçmiş olsun, zamanla pratik yaptıkca çözülür. Otopark alanınız için belirli ölçüler vardır. Bina yönetimi ile görüşüp, demir bölmeler koymasını isteyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey zamanla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa stres yapma,pratik yaptikca gecer bu.aksmalari sakin saatlerde,yaninda bilen birisiyle gez bira kac gun.cok faydasi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki yorumlara katılıyorum. KEza bunun zaten başka bir formulü yok. Pratik yaptıkça gelişiyor sürüşün de. Tabi kullandığın arabaya, ön arka tampon mesafelerine iyice alışınca zaten daha rahat girip çıkarsın garaja vs de. Trafik için de yine üst yorumda söylenen gibi akşam geç saatlerde pratik yap. Sonra yavaş yavaş yoğun trafiklere çıkarsın. ( atıyoru mgece 11 de prati kyapıyorsun, sorna 8-9 gibi çık. Sonra 4-5 gibi çık ( mesai saatlerinde prati kyapmaya çekiniyorsan)

  • arabayı sürdükçe bunları atlatırsın.

    zamana bırak.

    şimdilik yapman gereken şey olabildiğince sakin kalarak arabayı kullanmak.

  • Yeterince yavaş olunduğu sürece girilemeyecek yer yok. Buradaki asıl sorun muhtemelen aktif bir yola bağlı olması. Psikolojik olarak kendinizi rahatlatmayı başarırsanız gerisi zamanla çözülecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.