Şimdi Ara

AC UNITY i5-4690 r9 280X

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son zamanlarda çok sık gördüğüm bir soru: "r9 280 veya r9 280X ile ac unity ultra ayarlarda oynanır mı". Bu soruya "oynanmaz çünkü oyunun özellikle amd yönünde optimizasyonu çok kötü" şeklinde cevap verenlere fanboyluk yapmayın tarzı çıkışlar gördüm. oyunda kalabalık bir sahneden hem ultra ayarlarda hem de high ayarlarda bir buçuk dakikalık iki video çektim.açıkcası daha uzun video da koymak isterdim ama oynanabilirlik o kadar kötü ki dayanamadım.

    https://www.youtube.com/watch?v=mTtAX-vtHik

    https://www.youtube.com/watch?v=_ZAy4aWOjn8


    umarım bu iki video " r9 280 veya 280x ile ac unity i 50-60fps de oynarsın" diyenlere yardımcı olur


     AC UNITY i5-4690 r9 280X AC UNITY i5-4690 r9 280X



  • arkadaş bu ne rezilliktir. gtx 660 da bu kadar oynatıyor.şu samsung amdyi satın alsa da, amd de oyun firmalarına nvidia gibi bastırsa paraları.
  • Evet amd şu an için bazı oyunlar kötü win 10 dx 12 durumu düzeltecek gibi herseyi amd yıkmak olmaz bu arada kullandığın sürücü yazar misin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asig

    Evet amd şu an için bazı oyunlar kötü win 10 dx 12 durumu düzeltecek gibi herseyi amd yıkmak olmaz bu arada kullandığın sürücü yazar misin

    hocam zaten bu sorunun geleceğini düşündüğüm için gpu-z resmini koydum 14.12 omega. ayrıca amdyi kötülemek gibi bir derdim yok.konuyu onun için açmadın yanlış anlaşılmasın. belliki ac serisinin forumda hayrını çok.ama onları yanlış bilgilendiren de çok
  • Yapmanız gereken tek şey Ultra ayarlardaki 4x Msaa'yı kapatmak ya da kısmak olur. Aşırı derecede performans kaybı yaşatıyor en iyi kartlarda bile. Eğer kapatırsanız rahat 40'larda oynayabilirsiniz.
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    hocam benim derdim bu oyunu 40 veya 100 de oynamak değil. konuyu niye açtığımı yazdım.çok fazla yanlış yönlendirme var.başka oyunlar için de geçerli bu durum.oyunlardaki optimizasyon sorunları belli.burda birileri sırf kendi amd veya nvidia hayranlığını tatmin etmek için bilgi kirliliği yaratıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

    Yapmanız gereken tek şey Ultra ayarlardaki 4x Msaa'yı kapatmak ya da kısmak olur. Aşırı derecede performans kaybı yaşatıyor en iyi kartlarda bile. Eğer kapatırsanız rahat 40'larda oynayabilirsiniz.

    onu kapa bunu kapa,o zaman ultrada oynamanın, o kartlara o kadar para vermenin ne anlamı kaldı.

    @asig

    directx12 nin demo videolarına fazla güvenmeyin %300 performans artışı tam bir şehir efsanesi.ekran kartlarının ömrü uzar ki,kart satışları düşer millet aldığı kartı 4-5 sene kullanır,ekran kartı üreticilerinin hiç işine gelmez.microsofta akan muslukları kaparlar hemen.
  • spellfore103 kullanıcısına yanıt
    umut fakiri ekmeği benimde amd den pek bir beklentim kalmadı açıkçası ama dx 12 bir ilerleme yapa massa amd için bir son olur az sayıdaki kulanicisiNi da kaybeder. Onun için bekleyip görelim diyorum test lere göre benim 280x 780 ti rakip dx 12 de. :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

    hocam benim derdim bu oyunu 40 veya 100 de oynamak değil. konuyu niye açtığımı yazdım.çok fazla yanlış yönlendirme var.başka oyunlar için de geçerli bu durum.oyunlardaki optimizasyon sorunları belli.burda birileri sırf kendi amd veya nvidia hayranlığını tatmin etmek için bilgi kirliliği yaratıyor.

    Optimizasyonla falan ilgisi yok. 700 liraya almis oldugunuz kartla ultraya basar basmaz rahat oynuyor olabilseniz 1800 liralik kartlari nasil satacaklar? Ha daha güçle ekran kartı yapabilirler mi yapabilirler, ancak öyle bir durumda ileriki satışlarını baltalarlar. Bu yüzden böyle sektörlerde oyun istekleri ve oyunu çalıştıracak bileşenler paralel gider her zaman. Ben bile gtx970 ile oyununa gore anti aliasing kisiyorum ve bu kadar rahatsiz olmuyorum. R9 280x ultra icin yeterli bir karttir gereken tek sey biraz anti aliasing'den odun vermek. 4x Msaa neredeyse oyunu 2k'da aliasing olmadan oynamaktan daha fazla fps kaybina sebep oluyor ve o kadar da getirisi gozle gorulmuyor cogu oyunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 28 Mart 2015; 10:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı markasına göre oyun optimize edilmesinden ve kim parayı basarsa oyun o markaya göre daha iyi performans verir, düşüncelerine katılmıyorum.

    Oyunlar her marka için optimize edilmeli ve performans konusunda biri diğerinden üstüne gelecekse şayet donanımı ile bunu başarmalı.
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Bu oyun AMD veya Nvidia tarafında değil, kendisi çok kötü bir optimizasyona sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Aslında öyle bir durum çokta gerçekçi değil. İnsanlar bit rop banwidth gb vs. değerlerinden ekran kartı performansı çıkarımında bulunuyorlar. Grafik çipleri hiç bir şey yapmıyor çünkü. Ar-Ge'ye boşuna milyonlar yatırıyor zaten o firmalar daha güçlü gpu üretmek için.. Adam zannediyor ki Bit'i daha fazla shader'ı daha fazla diye ekran kartı daha çok performans vermeli ama vermeyince oyun Nvidia yanlısı oluyor ancak durum böyle değil. Asıl iş grafik çipine düşüyor, siz gidip radeon hd3450'ye de 4gb vram 512 bit koyabilirsiniz, bu tamamen ram ve veriyolu ile alakalı ancak performansını neredeyse hiç arttıramazsınız çünkü içerisinde işlemi yapmakla yükümlü olan çipin gücü belli.
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt


    Beklentiler cok buyuk game debate de yaziyodu zaten 280x in ac unity rec. Olarak kaldirmicagi 700lira kartla her oyunu ultra oynamayi beklemek yanlis neticede kur da yuksek 200$seviyesi bi kart o sirf tek oyun icin yuklenmeyin kart ureticilerine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.