Şimdi Ara

Aç mı Kalalım Karanlıkta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
8.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • csb.
    https://forum.donanimhaber.com/besin-takviyeleri-firsatlari-lutfen-tavsiye-istemeyin-whey-pro-creatin-aminoasit-cla-vb--65598098-869#136375742

    profile bakın full sıcak fırsatlar'da ''bunu aldım, şunu alıyorum.'' muhabbeti.

    edit:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/134244469

    şizofreni vakası, psikiyatriste gidin lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eisenmate -- 9 Ocak 2019; 3:3:36 >




  • Kardeşim üzüldüm adına, yapabileceğim ne varsa yapmaya hazırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsızlık çok kötü bir şey, sende bunun cezasını çekiyorsun. Öyle bir hevesle üniversite okunmayacağını, bölüm değiştirilmeyeceğini iyice anlamış oldun. Hepsini okumadım çünkü derdime dert katmak istemiyorum. Zaten saygısız, seviyesiz, eğitimsiz, kültürsüz, bu cahil halk iyice geleceğe dair kişisel umutlarımı ve hayattan aldığım zevklerin adeta içine mıçıyor. Zor dönemlerden geçiyorsun, geçiyoruz, doğru şeylerde söylüyorsun ama öğrenciyiz hepimiz o dönemlerden geçiyoruz, üstüne bir de onca şeyin ardından ağır bir bölüm ve fakirlikle boğuşunca bir noktadan sonra katlanılmaz hale geliyor.

    Tavsiyem sık dişini biraz daha öğrenciyiz, fakirlik, eziyet çekmeden öğrencilik olmaz. O ne öyle babadan zengin gençler gibi. Çakma öğrenci onlar :D :D Şu an çektiğin eziyet ileride zor şartlarla karşılaştığın zaman çok işine yarayacak. Keşke hiç yaşamasak ama ne yazık ki bu tecrübelerle yüzleşmek zorundayız. Yıpranmadan, ezilmeden istediğimiz kalıba giremiyoruz. Yaratılışa aykırı bir kere içine ettiğimin dünyası. Daha ne kadar batabilirim derken daha dur hiç bir şey görmedin yeni başlıyoruz demeden üzerine toprak atmadan bırakmıyor. Mecbur katlanacağız. Üniversite bitmiyor, gençliğim gidiyor diye de düşünme bazısı 20 sinde mezun olur hayallerindeki işi yapar bazısı da 50 sinde başlar çok ağır şartlar ile yüzleşir ama eninde sonunda başarır. Yeter ki çalışmayı ve sürekliliği elden bırakma. İşe girene kadar sabret sonrası senin elinde. Yolun açık olsun karartma enseyi hemen.




  • Hahahahahhaha soyle konulara bayiliyorum ya

    Sonunda tek derdi kiz olmayan birisi

    Oh be gordukce benim kadar kotu durumda olanlar varmis diyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kb ama biraz daha uzatuzataydın çok kısa bu hemen okunur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sals

    Yuce Yarabbim sevdigi kullarini bu sekilde sinarmis sizde boyle dusunun cok kafaya takmayin hedeflerinize sagliginizi olabildigince koruyarak varmaya calisin goruceksiniz ki eninde sonunda o guc ve muvaffakiyete ereceksiniz ne kadar durumlar kotu olsada her zaman cok sukur deyin inanin sizin durum anlattiginiz boyutuyla zor ama emin olabilirsiniz beterinde beteri var iki gunluk hikayeden tiri viri dunya icin bir dakkayi birakin on saniye icin bile uzulmeye degmez hep boyle dusunun METİN Olun Yuce Yarabbim Yar ve Yardimciniz Olsun
    Bu nasıl sınav ? birini karınca gibi ezerken ötekini göklere çıkarıyor.
  • Eisenmate E kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım zamanlar cebimde bir protein tozu alacak param oluyordu kardeşim. Bırak o kadar da kötü alışkanlığımız olsun, bir süredir işsiz olduğumdan dolayı bu kadar bunaldım zaten. Anlatmak istediğim şeyleri anlamaya çalışsaniz keşke ben insanların ne kadar bunaldığını okumaya çalışan pırıl pırıl gençlerin yaşadığı zorlukları, çakallarla yem edildiklerinden bahsetmek istedim tüm satırların alt metni olarak. Bu yaşa gelmiş nispeten zamanında çok başarılı bir insanın bile bu kadar kötü konumlara düşebileceginden, anne babasının yüzüne bakamayacak hale gelmesinden dem vurdum kendim dei suçlayarak. Ahlaksız insanların iyi kötü ahlak kuralları olanları nasıl ezdiklerinden her yeri ele geçirdiklerinden bahsetmek istedim. Şimdi sen gelmiş spor yapmaya çalışmama, arada sırada Çin'den sipariş verip bir ay beklememe mi laf ediyorsun? Evet söyleyeyim protein tozu alırdım, param olursa bcaa da alırdım bir iki kez de Çin'den kulaklık vs aldım. O kadar çalışmaya hakkım değil mi sence? Hobilerimiz uğraşlarımiz olmasın mı? Okulun spor salonu paralı değil. Macfit'e giderdim 55tl idi aylık, 135 oldu iş de yok, okula döndüm. Fırsat buldukça hala giderim. Bu mu csb? İnsanların giyim kuşam yaptığı işlere vb bakarak hemen yaftayi yapıştırmayın kim bilir derinlerde neler yaşıyorlardir. Yine de teşekkürler.

    Ahlak bekçisi diyen arkadaş, evet belki öyleyim. Her zaman boyleydim, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 9 Ocak 2019; 11:31:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Dandik unide hukuk okumak,

    Tipsiz olmak,

    Ebeveynlerini sevmemek.



    Bide şu adamın derdine bak kendisi gibiymis adam yicek ekmeği yok sen yicek ekmeğin varki tipini dert edebiliyosun.

    Her yıkık konuda kendisini gösterme çabası nedir bu yahu yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla içim bırkıldı şuna bırkıldı ülkenin halinin ufak bir vesikalığısınız siz ah ah ne desek boş umarım harika yerlere gelirsiniz hak eden insanlar gelemiyor ben 21 yaşındayım gram hak etmediğim halde karnım doyuyo sırtım ısınıyo ama siz herşeyi hak ediyosunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardimcin olsun kardesim gercekten uzuldum ben okurken zorluk cektim ama seninki kadar agir seyler yasamadim.

    Sana tek bisey soyliym, bugunler vs insallah gececek bu azimle senin iyi bir hayatin olacaktir. Yaptigin davranislari takdir ediyorum, ancak o savundugun insanlar yarin donup ilk firsatta sana tekme vuracaklar. Yardim ettigin, risk aldigin insanin buna degdigine emin ol yoksa kimseye yardim etme demiyorum.
  • Yaw he he csb + blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum ağlama duvarı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sayfa yıkıklık
  • allah yardımcın olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatınız bana banker bilo filmini anımsatıyor hocam inşallah sonun bilo gibi olurda bu adaletsiz dünyada bir yere gelebilrsin

    ağlattınız beni gece gece hocam


    artık çok çalışacağım
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Ben de sayenizde gülümsedim, teşekkürler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

    Ben de sayenizde gülümsedim, teşekkürler :)
    sabırlı bir insanmısınız bilmem ama 6 sene sonra allahın izniyle öğretmen oluyorum ozaman size yardımım dokunabilir
  • Konuyu okuduktan sonra başlık o kadar anlamlı geldi ki... Hayat çok adaletsiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnterneti bilipte, hala ısrarla üniversite okuyanlar kusura bakmasınlar ama katıksız aptallardır. İnternet gibi büyük bir nimet sayesinde bedavadan meslek sahibi olmak varken hala ısrarla üniversitelere milyonlar atanları görmek şasırtıcı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.