Şimdi Ara

Abur–cubur yemeden 6 ay'da 10KG vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle söylemem gerekir ki, ben denedim ve çalışıyor. Bu aslında bir diyet değil, Sadece düzenli beslenme alışkanlığından oluşan bir zayıflama programı diyebiliriz.Burada asıl amaç abur cubur ve şeker yememek Bu ikisini kestiğiniz anda göreceksiniz ki vücudunuz bir düzene giriyor ve hızlı kilo vermeye başlıyorsunuz

    Ilk yapmamız gereken şey öğün sayımız,

    sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olmak üzere iki öğün yemek yiyoruz. bu iki öğünde dilediğimiz şeyi dilediğimiz kadar Doyana kadar yiyoruz yani Bu bakımdan hiçbir sıkıntı yok

    Fakat dikkat etmemiz gereken konu sabah kahvaltısında kesinlikle reçel çikolata gibi tatlı şeylerden yemiyoruz Yani bu bir tatlı diyeti unutmayalım Fakat diğer peynir zeytin sucuk salam yumurta aklınıza ne gelirse şeker olmayan yani ilave şeker içermeyen her şeyden sınırsız yiyebilirsiniz


    akşam yemeğinde de aynı şekilde herhangi şekerli birşey yemeden dilediğimiz yemekten dilediğimiz kadar yiyoruz Yani bu 2 öğünde de yeme ve içme bakımından hiçbir sıkıntı yok.

    içme demişken içecek konusuna da değinelim;

    kesinlikle kola meyve suyu gibi şekerli içecekler ve Asitli içecekler tüketmiyoruz.

    Bu programdaki en önemli kurallardan bir tanesi ara atıştırması diye bir şey kesinlikle yok.

    yani sabah kahvaltısını yaptınız akşam yemeğine kadar en fazla 1 elma veya başka bir meyve Bunun dışında kesinlikle ara atıştırması diye bir şey yok yani bir şey yemiyorsunuz kesinlikle.

    Bu programa yeni başlayanlar önceden çok fazla çikolata ve abur cubur gibi şeylere alıştıkları için İlk başlarda zorlanabilirler, Onun için benim kişisel Önerim Akşam yemeğinden sonra canınız Eğer şekerli bir şeyler ile beraber çay içmek falan isterse 1 adet incir ile bereber 2–3 ceviz veya kuru üzüm ile beraber 4–5 adet fındık yiyerek bu arzunuzu hafifletebilirsiniz, böylece Tıpkı çikolata yemiş gibi etki yapıyor.

    Bu programın en güzel tarafı sabahleyin aç bir şekilde uyanıp iştahlı r şeklilde kahvaltı yapmaktır emin olun Kahvaltılar ve akşam yemekleri çok zevkli oluyor, çünkü sadece o vakitlerde istediğiniz kadar yiyorsunuz.

    Tabii bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ama en sadece Bunları yaparak 6 ayda 10 kilo verdim bakın akşam yemeğinde ve sabah kahvaltısında sınırsız yiyorum.







  • Abur cubur yemezseniz kilonuzu koruyabilirsiniz elbette. Gerçi işlenmiş gıdaların hepsine dikkat etmek gerek. O salam, sucukların da içinde ne olduğu belli değil.
  • Deneyin çalışıyor
  • Hocam egzersiz duzeniniz nasildi bu 6 ayda? Agirlik calismasi kardio vs. yaptiniz mi?
  • Göbek gider mi, sen ondan Haber ver..
  • Sporla desteklenirse 4 aya iner 13,14 kilo kadar verdim. Bizzat denenmiştir çalışıyor. Ne yapıyosa basit şeker yapıyor.
  • Yemeklere daha az yağ koyuyorum ve 100 gr'dan fazla karbonhidrat yemiyorum. 2.5 aya yakın bir sürede 13 kilo verdim. Tabi ki ben obez olduğum için daha çok kilo gidiyor.
  • 3 ayda 10 kilo verdim.tek yapmanız gereken tipsiz asosyal bir mal olmak dandik ünide hukukta varsa tadından yenmiyor stresten 10 kilo veriyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 19 Ocak 2019; 12:11:21 >
  • Hayatımdan ekmeği abur cuburu şekeri cıkartım sadece sabahları ekmek birazcık yiyorum
  • Hocam salam sucuk da tavsiye etmem. Sucuğu kendiniz yaparsanız belki ya da güvendiğiniz bir yerden alın. Bu arada ben de şekeri bıraktım 5. Günümdeyim.
  • Mucizevi şeylere gerek yok.
    Gerekli kalori var aldığın kalori var gerekli olanın üstüne alırsan yağ depolarsın az alırsan yağ yakımına başlarsın.
  • ben size reçeteyi yazıyım ,,, uykuda yağ yakımı başlar,çünkü uyku sırasında insülin karşıtı hormonlar salgılanır,bu yüzden uyanınca en az 2 saat olmak üzere yemeden dayanabildiğiniz kadar dayanın ,,, kahvaltıda 2 yumurta 2-3 dilim ekmek, peynir, zeytin,çay (bu bir günde yiyeceğiniz tek öğündür) ,,,, kahvaltı yaptıktan sonra 6 saat arayla 1 galeta,peynir çay yiyebilirsiniz ,, gün içinde istediğiniz kadar elma havuç atıştırabilirsiniz ,, kahvaltıdan sonra 4 saat içinde 1-2 saat yürüyüş şart ,,, kilo vermek zordur ama daha zor olan şey kilo verme yöntemi bulmaktır, yönteme sadık kalırsanız istikrarlı bir şekilde kilo verdiğinizi göreceksiniz ,, şunu unutmayın, gavurlar ''no pain,no gain'' der, acı yoksa zahmet eziyet yoksa kazançta yoktur, açlık acısı çekmeden o yağlar erimez
  • Kilo vermek isteyen biri mutlaka kuru yemiş(fındık,fıstık,kaju,badem,ceviz) tüketmeli.şekeri bırakıp bırakmamak size kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.