Şimdi Ara

Aavegotchi'nin Tokeni Rekor Kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aavegotchi'nin tokeni GHST, ilk NFT satışından başarı sağlaması ve ana ağ lansmanıyla birlikte artışa geçti. GHST tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesini gördü.


    Merkeziyetsiz finans (DeFi) ve eşsiz token (Non-fungible token, NFT) Bitcoin'in 50 bin dolarlık seviyeleri yeniden görmesiyle rağbet görmeye başladı.


    Cointelegraph'ın haberine göre DeFi ve NFT'ye gelen rağbetten yararlanan en son proje Aavegotchi oldu. Para piyasası protokolü Aave'yle olan ilişkisinden de yararlanan Aavegotchi, aynı zamanda sınırlı sayıda çıkarılan NFT'lerin yaratılmasına da odaklanmış durumda. Aavegotchi'nin yerel tokeni GHST'nin fiyatı Bitcoin'in artışıyla birlikte yükselişe geçti. Kripto paranın dikkat çekmesine neden olan ise kısa sürede yüksek oranlı bir artış kaydetmesi oldu. GHST'nin fiyatı, Aavegotchi'nin ana ağını başlatması ve bir dakikadan kısa sürede tükenen bir NFT satışı gerçekleştirmesiyle yeni bir yükselişe geçti.


    GHST 1 Mart'ta yüzde 35 artış gösterirken topluluk da ilk NFT satışını gerçekleştirdi. Kripto para son yirmi dört saat içerisinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1,79 dolara yükseldi. GHST yalnızca üç ayda yüzde 221 artış kaydetti.


    GHST'nin yükseliş nedenleri


    Cointelegraph'ın haberinde; kripto paranın artışına Polygon ağına geçmesi, ilk NFT satışından başarıyla çıkması ve yaklaşan ana ağ lansmanı neden olarak gösterildi.


    Etherum işlem ücretindeki artış


    Ethereum ağındaki işlem ücretlerinin 2021'in başından beri artması ve yakın zamanda herhangi bir düşüş belirtisi göstermemesi Polygon gibi alternatif platformların ortaya çıkmasını tetikledi. Aavegotchi ekibi 26 Ocak'ta projenin Ethereum katman iki çözümü olan Polygon ağına köprü olacağını duyurdu.


    GHST fiyatı, Polygon köprüsü ilk kez piyasaya sürüldüğünde 27 Ocak'ta işlem gördüğü fiyat olan 0,61 dolardan, düşük işlem ücretleriyle birlikte kullanıcıların toplulukta daha aktif olmaya başlamasıyla 14 Şubat'ta 1,25 dolara yükseldi.


    Aavegotchi'nin NFT'leri


    Aave ve aTokens ile entegrasyon yoluyla Aavegotchi platformundaki NFT'ler, NFT alanı için bir ilk olan Aave protokolüne sağlanan fonların benzersiz faiz getiren temsillerini oluşturdu.


    Aavegotchis, dijital koleksiyonları gerçek değere bağlamak için oyun ve koleksiyon öğelerini birleştirmek için tasarlandı. Bu, NFT'lere yeni bir işlevsellik düzeyi eklenmesini sağladı. Bir NFT içinde kilitlenmiş aTokens'in değerini çıkarmak için, Aavegotchi'nin bu süreçte yok edilmesi gerekir.


    Alıntı

    metni:
    Kaynak: https://www.bfmedia.io/haberler/aavegotchi-nin-tokeni-rekor-kirdi-38896.html







  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.