Şimdi Ara

!!! A4 Tech XL-755K Sağ ve Sol Tuş Sorunu Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • rünü sanalmarketim.com dan sipariş verdim daha bugün elime geçti counter oynarken bişeylerin ters gittiğinin farkına vardım. sağ ve sol tuşların dpı ayarlama tuşuna yakın kısımlarına bastığımda sorun yok iken tuşların biraz daha orta ve yan taraflarına basınca sertleşme ve takılma sorunu oluyor. özellikle sol tuş basarken sanki çift kademeliymiş gibi iki kere tık sesi çıkarıyor ve takılıyor, buda çift tıklamalarda aşırı derecede zorluk yaratıyor. bu durumda ürünü sanalmarketim.com a gönderip iade etmekmi (toplamda 15 liralık kargo parası yanımıza kar kalacak) yoksa ürünü gaziosmanpaşada bulunan ithalatçısı multimedya bilgisayara göndermekmi daha mantıklı. teknik servisten sorunun farkına varılamayıp sağlam diye geride gönderebilirler. bu mause un inceleme testinin bulunduğu topicte başka bir arkadaşta aynı sorundan şikayetçiydi, böyle bi sorunla karşılaşan başka bir arkadaş varmı? bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz bide aşağıda eklediğim linkte multimedyanın yerinin krokisi var gaziosmanpaşa civarında oturan arkadaşlar oraya bakırköyden nasıl gidebileceğimi anlatabilirlermi teşekkürler

    http://www.multimedya.com/iletisim.phtml







  • bende öyle bir sorun yok, ürün fabrika çıkışından hatalı. sanalmarketime gönderirsen onların ürünü göndermelerini onlara gelmelerini fln beklersin direk ithalatçıya gönder bence.

    bide mouse u ps2 çeviricin varsa onunla ps2 den denermisin ? bende çalışmıyorda
  • üründe ps2 çevirici yok

    ürünü bugün aldım bakırköyden gazi osman paşaya multimedya bilgisayara götürdüm. sorunumu söyledim ürünü incelediler üründe sorun olmadığını söylediler. ürünün tuşlarının altındaki buttonlar tuşların en uç kısmına konumlandırılmış olduğundan tuşların orta kısmına basınca tuşlar esneme yapıyor boşluk varmış gibi hissediliyor. xl 750f de böyle bir sorun olmadığımnı söylediğimde o seride buttonları tuşların daha yukarısında orta kısmına yakın bir yerde olduğunu söylediler. xl- 755k nın buttonlarının tuşların en uç kısmına konumlandırılmasının sebebi scroll un sağa sola hareket etme özelliği olduğundan iç yapının biraz daha büyük olduğunu söylediler. ürünün değişim falan yapmadılar ürünü xl 750f ile değiştirmelerini söyledim bunuda kabul etmediler ürünü aldığım yere iade etmemi söylediler. bu durumda benim el yapım ve parmak uzunluğum biraz küçük olduğundan ürünü verimli kullanamıyorum. bi daha kargo parası verip ankaraya göndermemek için pazartesiye kadar satmaya çalışacağım satamazsam pazartesi iade etmek üzere sanalmarketim.com a kargolayacağım. ürünü almak isteyenler ikinci el bölümünde ilanı görebilirler. almak isteyenler benim başıma gelen durumu göz önünde bulundursunlar teşekkürler.




  • ürün iade edildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.