Şimdi Ara

a3 stronic sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ikinci el a3 bakıyorum. yalnız stronic özellikle tercihim. a3 lerin stronic olduğunu nasıl anlarız? belli bi yerde yazıyormu? bide 1.6 stronic hangi yıl çıktı?



  • ben de merak ediyorum. ama s-tronic leri sorunlu diyorlar. var mı bilgisi olan?
  • merhabalar...

    2001 model s type jaguar aracımı vergilerinin yüksek olması , yakıt tüketiminin yüksek olması gibi nedenlerden sattım bu arada acele adip 22.000 tl fiyata verdim acayip zarar ettim.

    ben senede 15.000 km .bile yapmayan bir kişiyim otomatik vites ,satarken fazla zarar etmeyeceğim ve bekleme maliyeti yani kasko - sigorta vs. düşük bir araç almak istiyorum.

    garantisini sonuna kadar kullanabileceğim sıfır bir arac mı yoksa ikinci el az kılometrelı saglam bir arac mı alsam bir turlu karar veremıyorum.

    audi a4 otomatik 1.8 tfsi araçlar cok hosuma gitti 120 hp ve 160 hp cesıtlerı var ayrıca 2.0 dıesel olanı var oda 140 hp cıvarında. arasındakı fıyat farkı benım ıcın fazla onemlı fakat enayi parasıda ödemek istemiyorum.

    1.en iyi performansı ve luksu ( sessızlık ) hangısınden alabılırım ?

    2.aslında dıesel almak istiyorum fakat 2.0 dıesel i 160 hp 1.8 e tercıh edermısınız ? benı korkutan dieselden hem performans alamamak hemde içeride cok ses olması.

    goruslerınızı beklıyorum

    cok tesekkurler...




  • 1.8 benzinli al derim. 2.0 dizelden toplamda daha ekonomik olacaktır. artı ses sorunu yaşamazsın.
  • 1.8 Benzinliyi 120 hp ve 160 hp yapmıslar bu fıyat farkına deyecek bir fark mıdır ? turbo acıgı tapatırmı ? kasa 120 hp ye agır gelmesın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlyas KARA

    ben de merak ediyorum. ama s-tronic leri sorunlu diyorlar. var mı bilgisi olan?


    7 ileri dsg'nin yeniden isimlendirilmişi ses sorununun kastediyorsanız a3 dede var
  • Selam,

    Bu ses mekanik bir ses ve anladığım kadarıyla kuru tip kavramadan kaynaklanıyor. Ses haricinde başka mekanik bir sorunu yok bildiğim kadarıyla.

    Saygılar.
  • forumlardan okuduğum kadarıyla stronic ve multitronicler sorunlu imiş. ama özellikle stronicler.
  • sorunlu kelimesi bana çok temelsiz geldi. hatta maksatlı bi karalama gayreti olduğu düşüncesindeyim. löyle bi sorun olsaydı bu araçlar satış rekorları kırmazdı. vw aynı şanzımanı tüm araçlarında kullanıyor. skodasından audisine.

    bu arada sorumun cevabını buldum. stronic lerde vites kolunda dsg yazıyor ve metal metal kaplaması biraz daha farklı. oradan ayırt edilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.