Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem Resmi TR Kampanyası Düzenleyelim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu istek listesine eklemeyi unutmayalım ayrıca oyunu alacaklar / alanlar steam üzerinden talep yaparsa (Resmi Çeviri) sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef A Plague Tale: Requiem Türkçe dil desteği ile çıkış yapmayacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 23 Haziran 2022; 19:10:50 >
  • Ön sipariş açıldı 550 TL'cik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı bekleyeceğiz artık.  

  • nerden tutsan sorun. adamlar yerel fiyatladırma yapmış 60 dolarlık olan oyunu 31 dolar(550tl)'a satıyor. buna rağmen ne kadar satılacakki ülkemizde gitsinler birde dil desteği eklesinler. dönüp dolaşıp herşey ekonomiye bağlanıyor. tek ümidim el yapımı güzel bir yama çıkması.

  • yapacak bir şey yok hükümet yüzünden oyun 🇹🇷 gelmiyor sağlık olsun artık el çevirisi bekleyeceğiz destek veren vermeyen herkese Teşekkürlerimi sunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    Şaşırdık mı hayır. Daha öncede yazmıştım. Fransızların yapmış veya yayınlamış olduğu single player AA ve AAA oyunların Türkçe dil destekli çıkması çok düşük ihtimaldir ve sonradan Türkçe dilini ekletmekte de sıkıntı çıkaran işlere imza atarlar. Emin olun bu oyunu yapan firma Alman Daedalic Entertainment falan olsaydı Türkçe gelme ihtimali çok ama çok yüksek olurdu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 24 Haziran 2022; 14:24:4 >
  • Yazık oldu böyle olmamalıydı kardeşlerim

  • 12 dakkalık oynanış videosu



    PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10002255/ A Plague Tale: Requiem, the sequel to the critically acclaimed A Plague Tale: Innocence by Asobo Studio and Focus Entertainment, revealed an Extended Gameplay trailer complete with an official release date announcement for October 18 and pre-orders available on PlayStation 5! In this gameplay sequence, follow Amicia and Hugo as they make their way through a massive ochre-red quarry overwhelmed with soldiers eager to capture them. Fortunately, the duo has many new tricks up their sleeve and doesn’t shy away from getting their hands dirty. Watch how it all plays out and get ready to embark on their heart-rending journey into a brutal, breathtaking world, and discover the cost of saving those you love in a desperate struggle for survival. #ps5games May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=yE9GdgLFsVQ
  • Dikkat edin, bu oyunu kabul ederlerse bile bir tanslateci zıplamasın, yazık milletin parasını hangi çıkarları uğruna çöp ettiriyorlar.

  • Arkadaşlar lütfen konuyu öne çıkaralım ya da daha detaylı bir başlık altında toplanılsın


    Bir ihtimal oyunun çıkışına yakın ya da çıktıktan sonra Türkçe dil desteği için destek vermek için karar verirler


    Oyunun desteklendiği dillerde değişiklik yapılmış.İspanyolca nın ardından çince ses desteği de eklenmiş

    altyazı olarak arapça eklenmiş


    Gerçekten 15 tane dil arasında bize dil desteği sağlanmaması cidden üzücü :(




    A Plague Taletwitter
    “You asked for it, here it is! We're pleased to reveal the languages we will be supporting in #APlagueTaleRequiem! 🗺️”
    https://twitter.com/APlagueTale/status/1567199611412004864
  • Yazılanları tek tek okdum da çok gereksiz cevaplar var, oyun gamepass'e dahil olacak yani öyle uçuk fiyatlara satın almak gerekmiyor.


    Gamepass abone sayısında Türkiye ilk 10 da zaten, her halükarda baskı yapılabilir, hatta donanım haber de sağlam bir ekip kurup konuşabilirlerde, neden olmasın bu iş modeli.



    Ancak ülkemizde şu sorun var, resmi çeviri yapan bazıları şirket kurdum diye ortaya çıkıp firmalar ile anlaşıyor ardından para aldıkları halde bazen translate çeviri yapıyorlar. Mesela Days Gone. YAda Ghost of Tsuhima da ki gibi İngilizce den osmanlıcaya çevirip, Shigami bey, ben albız değilim, pusatını al da gel yiğidim gibi orjinal çeviri ile alakasız şeyler çeviriyorlar.


    Bu saatten sonra firma ile irtibat geçilmediyse artık yapılmaz, oyunun çıkmasına çok az zaman kaldı. Ama bundan sonrası için gamapass de türkçe dil desteği oyun sayısının arttırılması için kampanyalar gerek diye düşünüyorum.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.