Şimdi Ara

A Haber Röportaj Yapacağı Kişileri Önceden Ayarlarken Yakalandı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
22.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut3535

    Bu mesaj silindi.
    "Milli" propagandası ile aklı yıkanmış saflardan biri daha. 25 yıllık Linux'a bir Logo bir Türkçe menü koyunca onu "Milli İşletim Sistemi" sananlar kadar olmasa da benzer kategoride bir saflık.

    Fox 'a gelince: Kontrollü Muhalefet, yani iktidarın belirlediği sınırlarda "sen şurda muhalefet yap" denilmiş bir kanal, yani çakma muhalefet.

    Erdogan'a gelince: "Amerikanın da düşündüğü büyük ortadoğu projesi var ya biz o projenin eşbaşkanlarından bir tanesiyiz ve bu görevi yapıyoruz biz" diyerek Serbest Masonların elemanı olduğunu kendi ağzıyla söyledi ancak hayal görmeyi sevenler için durum farklı tabi.
  • Bir de giliçdar var onu yazmamişsin
    Giliçtara gelince oda bir hesap uzmanı ekonomiyi uçurarak olan insan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut3535

    Bir de giliçdar var onu yazmamişsin
    Giliçtara gelince oda bir hesap uzmanı ekonomiyi uçurarak olan insan
    AKP iktidar ve CHP muhalefet rolünde birer düzen partisidir. Bu düzenin liderleri Kılıçdar ve Erdogan her akşam düzen medyasında birbirine bağırarak halk tiyatrosu oynarlar. Erdogan Kılıçdar Akşener Bahçeli Demirtaş, hepsi belli bir düzenin idarecisidir ve yaptıkları herşey düzeni idare amaçlı şovdur. Tüm şovu yöneten ayarlayan bankerler baronlardır. Bankerler olmasa bu şovmenlerin kendi başlarına yapabileceği hiçbirşey yoktur. Banker emri verir bunlar uygular. Ekonomi uçacaksa banker emriyle kriz olacaksa da banker emriyle olur. Sen Erdogan ile uçtu, Kılıçdar ile kriz oldu sanırsın. Herkes gönlünü verdiği kişiye iyi şeyleri yükler. Feministler, Akşener'e , Cumhuriyetçiler Kılıçdar'a, Milliyetçiler Bahçeli'ye, Özgürlükçüler Demirtaş'a ve Sağcılar da Erdogan'a gönlünü vermiş, bunlardan medet umarlar. Hepsi düzenin piyonlarıdır.




  • Hocam sen naptın ya bişey falan içmedin inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öfff alemsiniz tarafsızlık kesin halk tv de vardır süper dünyanıza gore ayarlanmadığına inanan varsa ahber halktv fox trt haber ve benzeri siyasal yanlı kanallarda çok saf temiz kalplisiniz demekki..
    mesala foxa şahidim tamam muhalafet hükümet yanlısı ayırmadan röportaj yaptı ama belki tepki toplamasın diye, metro önünde ama yayınlamaya kalkınca makas komple giydirme tarzındaydı burası turkey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Şubat 2019; 16:51:12 >
  • aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Hayal görmeye alıştığın için bazı şeyler ters geldi değil mi? Akşam haberlerindeki siyasetöi şovları gibi eğlenceli değil demi? Yok yok artık akşam değil, TV 'de şov günboyu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut3535

    Ben senin gibilerin amacını çok iyi biliyorum da neyse kaale alınacak biri değilsin
    Şunu unutma bu ülke demokratik bir hukuk ülkesidir her bir birey özgürdür kimseyi siyasi tercihine göre vatan haini ilan edemezsin
    Bak hala aynı yalanları söylüyorsun. Evet kimseye milli dediğiniz yahudi kanalını izleyin, ülke düşmanlığı yaptığınız gerçek diyemezsin. Haklısın. Şöyle yola gel bakalım. Bak amacım seni yola getirmekti ve getirdim işte. Umarım bana unutma dediğin şeyleri sen hayat boyu bir daha unutup aynı şekilde insanları ülke düşmanı, yahudiye tapan falan ilan etmezsin siyasi taraf olmaya göre milli demezsin. Senin yazdıkların ortada, benim yazdıklarım ortada. Gidip okuyan net görüyor, sen istediğin yalanı demen bunu değiştirmiyor.

    Senin gibiler bunu er ya da geç öğrenecek.

    Bu arada bak gene sana küfür etmedim, tahrik amacın gene boşa gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 14 Şubat 2019; 19:9:16 >




  • aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Bak hala aynı iftirayı atmaya devam ediyorsun. İşin komiği kendi yazdıklarını artık inkar bile edemiyorsun. Tahrik etmeye çalışıyorsun ama çıldırdıkça çıldırıyorsun anlaşılan.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Sen Erdoğan'ı kast ederek derdiniz ülke değil tek bir adamın peşinden gitmek dedin istersen mesajini gosterebilirim asıl ben seni şikayet ederim ozman görürsün Erdoğanin peşinden gidenlerin derdinin ne olduğunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.