Şimdi Ara

A.Babacan: 'Müsait bir yerde inmeye hazırlansınlar'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DEVA Partisiyoutube
    Resmi Sosyal Medya Hesapları https://www.instagram.com/alibabacan https://twitter.com/alibabacan https://www.facebook.com/alibabacan Deva Partisi Resmi Sosyal Medya Hesapları https://www.instagram.com/devapartisi https://twitter.com/devapartisi https://www.facebook.com/devapartisi Resmi Web Sitelerimiz https://devapartisi.org https://alibabacan.com.tr Daha fazla video için kanalımıza abone olun: youtube.com/c/devapartisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın kanalına abone olmak için:https://www.youtube.com/c/alibabacan #DEVAPartisi #AliBabacan #HaftalıkDeğerlendirmeToplantısı
    https://youtu.be/1_tFVJMFhfQ

    "İktidar her sıkıştığında Dini, Milli duyguları istismar ediyor."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 24 Kasım 2021; 18:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ulan sus be. Babacan mıdır nedir? Senin ne farkın var AKP'den? Başımıza ne geldiyse senin gibilerden geldi. Nasıl bir ülke de bu Babacan ve Davutoğlu gibiler sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi utanmadan konuşuyor. Dün mü çıktı lan bu kriz. Yıllardır dillendiriliyordu. Senin eserin bu kriz Babacan.

  • Ulan sus be. Babacan mıdır nedir? Senin ne farkın var AKP'den? Başımıza ne geldiyse senin gibilerden geldi. Nasıl bir ülke de bu Babacan ve Davutoğlu gibiler sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi utanmadan konuşuyor. Dün mü çıktı lan bu kriz. Yıllardır dillendiriliyordu. Senin eserin bu kriz Babacan.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Her muhtara sekreter atayacagını soyleyen kılıcdaroglu'ndan iyidir.


    Yuzde 50lik AKP - MHP blogunun parcalanması için İyi parti ve Deva partilerinin varlığı önemli. Umalım ki İyi ve Deva gibi partiler Arap batıl inançlarına kapılmayıp laik milliyetçi ve laik muhafazakar anlayışın ülkede yesermesini saglarlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Kasım 2021; 19:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlara sende eslik ette bi ise yara babacan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Kılıçdaroğlu orada popülizm yapıyor. Bir lafla da değerlendirilemez. DEVA gbi partiden ne bekliyorsunuz anlamıyorum? Eğer AKPli değilseniz, İslamcı değilseniz bu parti sizi temsil etmez, edemez. Bi parti kadrosuna bakın yahu. Eski AKPli kim varsa orada. Aynı tas aynı hamam. Değişen bir şey yok. Bu görüşün ülkeye katacağı bir şey de yok.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    alıbabacanı gorevden alan kimdi

  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt

    Yanıtını herkesin bildiği soruları sormayın. Babacan madem bu kadar cesurdu ne diye 2019 yılına kadar istifa etmedi? Bu ülkede adaletsizlikler AKP iktidarlarının tüm dönemlerinde vardır. Bu adam da o dönemlerin faillerindendir. Şimdi çıkmış pürü pak gibi konuşuyor. İnsan olan da hayret ediyor bu duruma.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Bu ulkede sağ evrimleşmedikçe, biraz olsun Arap karanlığından çıkıp çağdaş düzeye ulaşamadık a bizim burnumuz pisliğin içinden çıkmaz.


    Türkiyede sağ secmen her zaman sol secmenden çoktur. Dolayısıyla bizim sağ görüşü dışlamak gibi bir lüksümüz yok ve zaten de olmamalı. Babacan ve Akşener sağ içerisinde olmalarına karşın dini köktencilik ve cehaletten ziyade daha çok modern milliyetcilik ve liberalizm tendanslarına daha yakın duruyorlar. Bu partiler o nedenle bizim için bir şans ve akıldışı Arap zihniyetinin en büyük antisi konumundalar.


    Ne kadar çok sağ seçmen bu gibi ilkel dinci oluşumlara ziyade modern sağ görüşe meyleden partilere gecerlerse ulkede bir uzlaşma sahasının doğma olasılığı o kadar artar. Unutmayın Almanya 20 yıldır merkez sag ve merkez sol koalisyonu ile yönetildi. Bu sayede aşırı uçlarda kayıp bizim Bugun yasadığımız gibi bir adamın kaprislerine ilkeyi feda etmediler.


    O nedenle benim arzum sag ve sol partilerin Bugun aynı Millet ittifakına oldugu gibi bir catı altında toplanıp konusabildikleri bir gelecek kurmak. AKP ve Mhpyi ele geciren karanlığın ve cehaletin panzehiri ve ulkeyi gelecekte ele gecirememesinin tek yokuda budur.


    Not: Bu arada Gelecek ve Saadet partilerini katmıyorum. Onlar şu an iktidarda olanların laciverdinden başka birşey değiller.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Kasım 2021; 19:41:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi müsait bir yerde inmişti de oradan biliyor.  

  • Babacan dönemi ekonomik politikamız muhteşem miydi ki ya da inanılmaz bir üretim altyapısı mı vardı?

    Başarılı görünüyor çünkü ABD o dönem deli gibi para dağıttı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 24 Kasım 2021; 20:29:58 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    o almanyada bile dinci parti kazanıyor bir sıktınız dini siyasete alet etmeyen bir komünist ülkeler onun dışında onun dışında bal gibi herkes ediyor,bir kısmi fransa var oda laikliğin icadcısı ondan, hatta trump milyarlar önünde kendini okutup üfletiyor tanrı benim yanımda diyor, dünyanın süper gücü abd şehler şıhlar dini oluşumlar ülkesi baştan aşağı heryerinde her kurumunda din yahudi bloğu var.

    paranın dini imanı olmaz kullanma ehliyeti olur iyi kullanırsan kazanırsın dinle alakası yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2021; 20:40:21 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Valla Trump baya evanjelistler ile kucak kucağaydı. Bir yandan fahişelerle yatan, yalan söyleyen her yanından pislik akan bir adam diğer yandanda oy için dini siyasete alet etmesi.


    Trump cumhuriyetçilerin yüz karasıdır. Zaten işte benim mesajımın ana fikride sağı bu kaçıklardan arındırmamız gerektiği yönünde çünkü sağ görüş ilerleme adına çok büyük bir potansiyel taşıyor fakat dinci köktenciliğide içkin olarak bulundurduğu için iki ucu keskin bir bıçaktır. Akıldışı arap masalları ile insanların güdülmesini değil sağın savunduğu bireyselciliği ön plana çıkartmalıyız, girişimcilik, insanların kendi ayakları üzerinde durması vb.


    Dediğim gibi ya sağ modernleşecek ve Arap masallarını hayattan - yönetimden çekip insanların kafasının içine koyacağız (Bireysel olarak istedikleri batıl inanç veya fantastik hikayeye inanabilir insanlar.) yada bu ülke pislik içinde debelenmeye devam edecek.

  • Periah kullanıcısına yanıt

    kimi abd ve ingilizler bile arapların mıçını yalıyor şu an para güç araplarda, arap diyip küçümseme islam dinine düşmanlığını ve ırkçılığı ayrı bir statüde tut paranın dinide yoktur ırkıda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2021; 20:27:24 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Biz dahil herkes Araplardan tiksiniyor sadece paraları için yüzlerine gülüyoruz o kadar. Para ile yalaklık - dalkavukluk satın alabilirsin fakat saygı satın alamazsın. Japonlara saygı duyuyoruz, Almanlara saygı duyuyoruz çalışarak geldikleri noktadan ötürü fakat onca zenginliğe karşın Arap deyince herkesde bir tiksinme oluşuyor, altın kaplama ala franga tuvalet falan geliyor insanların aklına....


    Baştan aşağı yozlaşmış ülkeler ve halklar, bir yandan yoz yönetimler diğer yanda ilkel batıl inançlara sahip guruhlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Kasım 2021; 20:29:1 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    hayatında kapı kuleden çıktınmı acaba git bir abd ye ingiltreye her yeri zengin tuzu arap kaynıyor komik olmayın allah aşkına.

    senin derdin islamla araplarla değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Kasım 2021; 15:33:10 >
  • Kendisi müsait yerde inemeden düştü...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Tabi kaynıyor. Ülkelerinden hortumladıkları paraların hepsini hukukun olduğu ve mülkiyete saygı gösterilen yerlere taşıyorlar. Bizdeki mütahitlerden çoğu dyurtdışına kaçırmış deniyor yap işlet devretlerden hortumladıklarını. Kerza Aliyev ailesininde çok ciddi mülkleri var veya Afrikalı bürokrat ve yöneticilerin kendileri ve yedi sülalelerinin. Bir örnek daha vereyim yakın dönemde PPK bürokratlarından biride her toplantıya Amerika'dan uçakla geliyordu Türkiyeye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Kasım 2021; 20:32:30 >
  • lügatimize yeni bir tabir geçebilir babacan Komedisi. bu zat-ı muhteremi şuan için hangi kelime ile anlatacak olsam bir şeyler eksik kalıyor hem her işin icraatın içinde ol ve sonrasında çık pişkince bunlar yaptı hep diyebilmek acayip. ileride bu mirin açtığı bayrakta a giden yoldaşlarına
    bana babacan komedyenliği yapma kardeş. bak efendiliğimiz koruyorsak kendimize saygımızdan filan mı denir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terneke -- 24 Kasım 2021; 20:46:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • terneke T kullanıcısına yanıt

    derdiniz refah ve paraysa.


    ülke tarihinin en yüksek kişi başı düşen milli geliri = babacan dönemi.

    ülke tarihin en yüksek asgari ücreti yine = babacan..

    her türlü finansal veriyle ülke tarihinin en zengin kasası dolu varlıklı dönemi = babacan =akp


    ama derdiniz kuru ideoloji ve kemalizimin yine etkin olması katı kurallarla uygulanması, refah hikaye ideolojim şahane, ecevit doneminde asgari ücret 90$ ken kesin havyar yemekten başınız dönmüştür 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2021; 20:48:40 >
  • Dun akpnin ekmegini yiyenler, biz burda 15 yil once dil dökerken hadi ordan diyenler, simdi is bilir olmus... Geçsin hepsi bu işleri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.