Şimdi Ara

98 Opel CORSA 1.4 GLS Alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba;

    Yıl 2014 olmuş sizce 98 model Opel Corsa 1.4 GLS alınır mı ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-otomatik%2Cklimali-corsa-190381037/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

    Şu aracı düşünüyoruz acaba bize çok sorun çıkartırmı ? Eşim ve ben beraber kullanacağız o nedenle otomatik araç bakıyoruz fakat bütçemiz kısıtlı sizce 2014 yılında 98 model araba alırsak başımıza bela mı almış oluruz ?

    Bir diğer sorum bence bu araç için bu fiyat pahalı tabi ki her malın satıcısının istediği bir değer var fakat benim 14000 lira gibi bir rakam var aklımda sizce çok mu cimrilik ediyorum ?











  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarı ile 2001 den aşağıya düşmeyin ve corsa seçmeyin diyorsunuz :)
  • 98 model opel corsa' ya 15.750 TL verilmez yazık günah o paraya...

    Mümkünse uzun vadeli bir kredi çekin, en azından Getz Otomatik filan alın şöyle bişey:

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-getz-1.4-16v-dohc-start-tam-otomatik-geri-gorus-kamerasi-190647430/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2010-getz-tam-otomatik-kaydirma-yapmaz-184284264/detay

    Ya da o Opel Corsa için 12 bin lira teklif edin. O da madem boyatmış temiz görünüyor diye yani..




  • Hocam malesef 25 bin küsürlere şu an için çıkmam mümkün değil zaten mevcut bir kredi ödüyoruz o yüzden belki 17 - 18 bin (o da altının durumuna göre ). zaten benim aklımdaki fiyat o opel corsa için 14000 belki 14500 tabi şu yağ eksiltme problemi yoksa...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirkgoz

    Hocam anladığım kadarı ile 2001 den aşağıya düşmeyin ve corsa seçmeyin diyorsunuz :)

    Değerinde olursa corsa da alınır tabi.
    ama 2-3 parça boyalı olsa neyse. Komple boyalı
    17 yaşındaki arabaya 14-15bin lira verilmez.
    8-9bin lira civarında 20 yaşında pejo 205 alınabilir.
    ha corsa, ha 205
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=173301021

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz vites corsa gls kullanıcısı olarak araç hakkında merak ettiklerinizi cevaplayabilirim. Fiyat hakkında ise yorum yapmayacağım, piyasadaki hiçbir araç parasını hak etmiyor bence.
  • 12-15bin lira aralığında pejo 306 da harika olur. Citroen de değerlendirilebilir.
    http://www.sahibinden.com/peugeot-306/yari-otomatik,otomatik?pagingSize=50&sorting=date_desc&price_max=16000
    http://www.sahibinden.com/citroen-xsara/yari-otomatik,otomatik?pagingSize=50&sorting=date_desc&price_max=17000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 4 Aralık 2014; 20:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hiç mi şu sitede arama yapmayı bilmiyorsunuz, 2-3 bin lira üstüne üst kasa dizel otomatikleri bile olan aracın çıkıp da 98 model benzinlisini bu fiyata bulmak baya zor birşey
  • yorumlarınız için tşk ederim. Eğer bir araç alırsam ilk aracım olacak inş.. Dün akşam araca bakmaya gittik akşam olduğu için zaten boyasına kasasına çok bakamadık, arkadaşın opelci bir motor ustası vardı ona gösterdik aracı, motorda şanzımanda bir sorun yok dedi 2 dakika da nasıl anladı ise anlamadım. Motorcu tamam diyince bende bir test sürüşü yapmak istedim,

    Araç sanki bana geç cevap veriyordu ofisde kiralık linealar vardı manual 1. vites yok gibi idi onlarda bu araçda kalkarken çok hantal yada bana öyle geldi bilmiyorum 1-2 sn sürüyor gibime geldi hareket etmesi, ayağımı frenden kaldırdığım halde hareket etmiyor kendi kendine (otomatik araçların frenden çekince hareket etmesi gerekmez mi ?) fren mesafesi çok kötü gibime geldi basıyorum durmuyor zaten satan arkadaş ışık dan hareket ettik 20 m içinde göbeği döndük fren yapmamız gerekti aracın hızı 40 filan ancadır direksiyonu sola kırmak zorunda kaldı, en hoşuma gitmeyen şey ise normal seyir ediyoruz gazı köklüyorum sanki araç kararsızlık yaşıyor araba bir duruyor vites küçültüyor sonra hızlanmaya başlıyor fakat bu vites küçültene kadar araç 1-1.5 sn kadar bekliyor, devir saati 6000 e kadar vites arttırmıyor, vites geçişleri hissedilmiyor çok az bir sarsıntı hissediyorsunuz, bu ani hızlanma işini bir kaç kez denedim hepsinde aynı durum 1-2 sn sanki kararsızlık var arakadaşa da sordum aldğımdan beri böyle dedi belkide arabanın karakteri böyledir dedim. fakat vites küçültüldek sonra hızlanması çok iyi ama o kararsızlık beni arabayı almaktan vazgeçirmeye yetti. Yokuşlarda geri kaçırmıyordu ama.

    Arabayı pek sevmedim tüm otomatik corsalar mı acaba böyle yoksa bizim baktığımız mı bilmiyorum ama bana sürüşü pek zevk vermedi.

    (NOT: arka cam resistansı bir türlü çalıştırmayı bulamadık)

    Aracı almaktan vaz geçtim hayırlısı bakalım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fa229

    Düz vites corsa gls kullanıcısı olarak araç hakkında merak ettiklerinizi cevaplayabilirim. Fiyat hakkında ise yorum yapmayacağım, piyasadaki hiçbir araç parasını hak etmiyor bence.

    Merhaba, bende corsa almayi planliyorum. 1.4 gls. 13 civari istiyor arabaya. Arabadan genel olarak memnunmusunuz? Ilk arabam olacak ve sehirdisi kullanacagim bir sure.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogzhnn


    quote:

    Orijinalden alıntı: fa229

    Düz vites corsa gls kullanıcısı olarak araç hakkında merak ettiklerinizi cevaplayabilirim. Fiyat hakkında ise yorum yapmayacağım, piyasadaki hiçbir araç parasını hak etmiyor bence.

    Merhaba, bende corsa almayi planliyorum. 1.4 gls. 13 civari istiyor arabaya. Arabadan genel olarak memnunmusunuz? Ilk arabam olacak ve sehirdisi kullanacagim bir sure.

    Memnunum hocam bir sıkıntısı yok. Problem falan çıkarmadı maşallah. Fakat şehir dışı kullanacaksanız aracın şanzıman oranları buna pek uygun değil. 5.vites 3 bin devirde 98 km hız yapıyor mesela. Hız arttıkça gürültü ve tüketim de artıyor. Ama tabi bu sadece corsanın değil aynı yıllarda üretilmiş bu sınıf bütün araçların ortak problemi. Onun dışında tavsiye ederim.




  • hocam ben de corsa 1.4 gls aldım
    önemli olan evdeki ekonomi yoksa kralını alırsın ama ödemek için uşağı olursun.

    yağ eksiltme sorunundan başka sorunu yok çok şükür o da olsun kaç yıllık araba sonuçta :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.