Şimdi Ara

960M FPS DÜŞÜK SORUNU LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Notebook modelim Dell 7559
    Ekran kartım GTX 960M
    İşlemci 6700
    Bilgisayarım çok düşük fps veriyor Hon gibi kötü bir oyunda bile 30 fps alıyorum prizde olmasına rağmen bilgisayar Nvidia denetim masasından Yüksek performans 960m e alınık oyunlarıda yüksek performansta çalıştırıyorum Ekran kartı driverda yüklü soğutucumda TT nin ama fps genel olarak her oyunda çok düşük kasıyor 2-3 gün öncede masaüstünde kasmalar oluyordu lütfen yardımcı olabilecek var mı ? Bilgisayar 3-4 aylık kıbrısta okudugumdan garantiye veremiyorumda



  • Sıcaklıları kontrol ettiniz mi ? Birde driver olarak kullandığınız sürüm nedir ? en günceli kullanıyorsanız 370 li sürümleri deneyiniz. Bende de 670m var sürücü güncelleyince oyunlarda aldığım eski akıcılığı alamaz oldum.
  • 1. En güncel sürücü en iyi sürücü demek değil,elinizde ki gpu ya en uygun sürücüyü araştırıp kurun.

    2. Cpu sıcaklığınız 90 derece üzerine çıktığı an,hızı düşürmeye başlayacaktır. Sıcaklığınızı ölçün,yüksekse temizlik yapın,macun yenileyin. Olmadı laptop soğutucusu alın.

    3. Windowsunuz her zaman güncel olsun. Tulpar laptop da 24 fps aldığım zaman,Windows güncellemesi ile 60 ı bulmuşluğum var. Kesinlikle orjinal kullanın. Cd olarak pahallı lakin KEY olarak ucuza alabilirsiniz. Tabi laptop değişince o KEY çöp olur.

    4. Virüs Taraması yapın,sisteminizde ki tarama sonucuna güvenmiyorsunuz kesinlikle format işlemi yapın.

    960 m çok iyi bir gpu değildir ,ancak Hon gibi bir oyunda da 30 fps vermez,daha fazla olması lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim sıcaklık olarak 40-50 arası oluyor msi afterburner programı öyle diyor Windows'um güncel ve orjinal soğutucuda kullanıyorum thermalttake markası sizinde dediğiniz gibi güncel ekran kartı driver'ından kaynaklı galiba dün eski bir sürümünü yükledim şuan iyi gibi RainBow Six Siege gibi oyunda 150-160 fps alıyorum Hon gibi oyunda 50-60 fps alıyorum kıbrısta okuyorum 40 gün felan kaldı artık TR'Ye kadar beni böyle idare ederse garantiye veririm çok teşekkür ederim yorumlarınız için bu gpuya en uygun sürücüyü nasıl bulabilirim bu arada ?
  • Senmurw S kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık 40-50 arası değişiyor benimde galiba sorunum güncel driver'lardan kaynaklı
  • Eski driver da sorun yoksa yeni driverdan kaynaklanıyormuş sorununuz. Eski driverla kullanmaya devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.