Şimdi Ara

92-93 model Honda Civic 1.5 EX Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
31.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce konu açmıştım 8-10000 tlye alınacak modeller nelerdir diye. Şu an %90 alfa romeo 145, %10 honda civick 1.5 ex düşünüyüroum. performans bakımından alfa çok önde.ve yıl bakımından da 6,7 yıl sonra çıkan bir araç. şekil açısından da alfa bence ama honda da kötü değil açıkçası. parça ucuzluğu ve bulunabilirliği bakımından honda daha önde. bnm gönlüm ise alfadan yana :) ama son kez sizin yorumlarınızı alayım dedim. iki aracında temizi 9-10000 tl civarında. pazarlıkla daha aşağı çekilebilir. 92-93 model honda 1.5 ex mi yoksa 97-98-99-2000 model alfa 145 mi ? :) örnek olsun diye;

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-eg6-black-dream-85828020/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-122-ps-full-full-sunroof-2-yil-daha-muayne-mukemmel-durumda-85177815/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-temiz-romeo-97-boxer-beyaz-222000-km-50391276/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-1-6-boxer-lpg-li-85092648/detay







  • 2003 te birinci elden 94 civix ex sunrooflu almıştım.3 seneye yakın kullandım.orjinal parçası çok pahalı, yan sanayisini kargo ile istanbuldan istiyordum o da düzen tutmuyordu.o tecrübemden sonra yedek parçası piyasada bol ve ucuz olmayan araç almıyorum.kardeş sanada tavsiyem ikisindende vazgeç, işini görecek yerli reno-fiyat grubuna (mesala palio)bak derim.
  • Alfa 145 Türkiye'de pek tutulan bir araç olarak hatırlamıyorum. Bu yüzden parçasını bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Tabi ki tecrübeli ağabeylerimiz daha net bilgiler verebilir fakat ben böyle hatırlıyorum.
  • civic alınır ama 8 e 9 a bulamazsın linkte verdiğin arac hor kullanılmış, gerektiğinden fazla eskimiş duruyor, ex icin şu anda en az 10 bini gözden çıkartmalısın, alfayı ne zaman satmaya kalkarsan kalk satması zor olacaktır, temiz bir ex ise, zarar ettirmez, her türlü binilir sorunsuz bir aractır ama temizini bulmakta gitgide zorlaşıyor, sonuc olarak temiz bir ex bulunur alınır keyifle binilir.
  • bir yerde duyduğuma göre bu civic 92-93 ler yatak sarmaya meyilli oluyomuş yağmı yakıyor bilmiyorum ama öyle duydum
  • ex için baya sorunlu bir araç diyolar genelde özellikle kullananlar. motorun enjeksiyon değilde karbüratör olması özellikle kötü bir durummuş. onun yerine 1.6 si öneriliyor ama o kadar yukarı çıkamam fiyat olarak. 145 in parça konusunda öyle milletin dediği gibi bir sıkıntısı pek yok. zaten çoğu parçası fiat ile uyumlu. tempra tipo vs. internette de gayet ucuz parçaları. ayrıca büyük şehirlerde ankara istanbul izmir gibi yeterli seviyede servis ve ustasıda var. o yüzden temiz bir 1.6 boxer veya twin spark alıcam :) teşekkür ederim yorumlarınız içn.
  • Yerinizde olsam fiat tipo ve dire escort yönelirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam linkteki hondayı bende begenmedim haşırtı duruyor. yıllarca ekmeği yenmiş bir araç belli. nacizane tavsiyem palio fiesta gibi araçlar bakmanız.
  • Honda'yı baştan ele zaten bakımsız olduğu anlaşılıyor leş gibi araç. Ayrıca kalkmış bide direksiyonu değiştirmiş yarış direksiyonu taktırmış hangi akla hizmetse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.