Şimdi Ara

90+ Eylül YDS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar motivasyon başlığım

    Her türlü sorunuza açığım, istişare edebiliriz. 80 alalı bir seneyi geçiyor son bahar YDS kazasını saymazsak. Nisan' daki sınavın ertelenmesine sevindim, Aralık' taki sınavın iptal edilmesine üzüldüm. Coronalı günlerde işten vakit bulup çalışabiliyorum. 90+ YDS hayat çizgimi değiştirebilecek bir puan...

    Son senelerde durum ciddileşince kariyer konusunda daha ciddi emek sarf etmeye başladım

    İhmal ettiğim her şeyin gelecekte negatif geri dönüşünün daha şiddetli olabileceğini görünce, kendime yatırım yaparak suya sabuna dokunmadan, geleceğimi şekillendirme konusunda kaçış planına başladım. YDS' den 90+ almak benim için mihenk taşı olacak ve zaman kısıtım var. Eğer önümüzdeki yazılı sınavda bunu başarabilirsem güzel olacak.

    Gramer konusunda çalışılarak giderilebilecek bir eksiğim yok, ufak tefek ayrıntılarda takılıyorum sadece. İlk 26 soruda fazla yanlışım çıkıyor, genelde kelimelerde ve edatlarda problem yaşıyorum. Bunun üzerine giderken, bir yandan çıkmış soru çözüyorum. 50 denemem var, 13' üncüdeyim sınava kadar hepsini tamamlamak, bolca kelime konusuna yönelmek ve okuma yapmak hedefindeyim. Bugünden itibaren yüksek yoğunluklu çalışmaya başlıyorum. Buraya durumu raporlayacağım...

    İlgilenenler olursa bir sinerji yaratabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 22 Nisan 2020; 23:19:42 >



  • Benim de ilk 16 soruda çok yanlışım çıkıyor kelime bilgisi, phrasallar vb. için kullandığınız bir kaynak var mı? Ben de 80 üstü almayı hedefliyorum olursa
  • İlk bölümdeki sorunlarımı bol soru çözerek aşmaya çalışıyorum, az çok telafi ettim gibi. En azından kabul edilebilir düzeye çektim. Denemelerim 85-90 arası çıkıyor, bakalım sınavda ne düzeyde olacak... Etkin çalışamıyorum, işten fırsat kalmıyor. Mesaiden sonra işte kalıp devam etmeyi dahi düşünüyorum.

    Yayın için Hacettepe İngilizce mezunu bir çalışanım YDS publishing yayınını tavsiye etti, incelediğim kadarıyla gayet güzel ürünleri var. Elimde kalan 30 kadar denemeyi bitirdiğimde düşünüyorum.
  • Selam hocam benim de 70 almam lazım. İlk 16 soru problem ortalama 9-10 tane falan yapıyorum bazen deneme zorluğuna göre 6-7 bile olabiliyor. İnternette yds seviyesinde makale, gazete haberi vs okumak için önerebileceğiniz site var mı? Okuma için odtünün more to read 1 kitabını almıştım ama o biraz basit geldi. 2.sini almaya pek vakit yok. İnternette okumalık reading kaynağı arıyorum.
  • KaraEski_ K kullanıcısına yanıt
    Hazırlık mı atlayacaksınız hocam?Ben de girmeyi düşünüyorum %30 ing. zorunlu hazırlıklı bölüme girme ihtimalim olduğu için.Okulun sınavından daha rahat olur muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz-06

    Hazırlık mı atlayacaksınız hocam?Ben de girmeyi düşünüyorum %30 ing. zorunlu hazırlıklı bölüme girme ihtimalim olduğu için.Okulun sınavından daha rahat olur muhtemelen.
    Yok hocam biz üniversite işini bitireli 4 sene oldu :) İş için lazım bana. Okulda ingilizce bölüm okumadığım için şimdi uğraşıyoruz işte
  • Hocam çalışmalar nasıl gidiyor?Hem 5 yıl geçerli olduğu için hem de kendimi denemek ve seviyemi görmek için 27 Eylülde ben de giriyorum.YDS sınav stratejileri kitaplarından çalışıyorum.
  • Hocam 58'i kısa zamanda 75 yapmam lazım nasıl çalışmalıyım? Zaman problemim var? Kaynak taktik istiyorum teşekkür ediyorum.
  • Son iki aydır işten dolayı çalışamıyorum

    Sınav geldi çattı, bakalım ne olacak. Son demler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 21 Eylül 2020; 0:18:42 >
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Hocam bize de bir baksaniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.