Şimdi Ara

9 AYLIK ALMAN KURDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köpek bakmak istiyorum, bunun için yazlıkta yer var bahçesi kocaman, bi tanıdık vasıtasıyla bir Alman kurdu buldum 9 aylık tuvalet eğitimi dahil tüm eğitimleri verilmiş. Ama ben 9 aylık bi köpeğin sonradan bana alışma süreci nasıl olur bilemiyorum. Bu yüzden tedirginim , daha küçük sütten kesilmiş bir yavru alıp beslemek istiyorum ama araştırdığım bazı yerlerde alınan yavru Alman kurtları akademiye verilip eğitildikten sonra tekrar sahibine veriliyormuş. Eğer öyle birşey varsa zaten 9 aylık eğitimi tam bi Alman kurdu var onu alsam mı kararsızım . Veya iyi anlaşacağım uysal başka cins köpekler varsa önerilerinize açığım . Tecrübesizim ama kendime güveniyorum. Kesinlikle yemem yedirir içmem içiririm . Tabi yeme içirmeye olmuyor herşey bunun için yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 28 Şubat 2019; 20:28:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • İlk tecrubeniz olacak anladigim kadariyla, 9 aylik bir kopek (Alman kurdu icin konusuyorum) yavruyla yetiskinlik arasindadir, yani esasen hala cocuktur ve hem zihinsel hem de bedensel olarak buyumeye devam eder. Cok hareketli ve oyuncu olacaktir, 12 yasindaki bir kopek gibi miskin miskin yatmayacaktir. Haliyle bahcenizde kosup oynayacak bir oyun arkadasi edineceginizden supheniz olmasin. Size rahatlikla alisacaktir, yeter ki vakit ayirabilin. Ayrica bir yavrunun getirdigi zorluklarla ugrasmamis olacaksiniz ki tuvalet egitimi bunlarin en zoru bence. Egitim merkezlerinde verilen egitimi cok buyutmeyin gozunuzde, gunde 1 saat ayirarak ayni egitimin %80'ini siz de verebilirsiniz, hem dostunuzla daha fazla vakit gecirip baginizi guclendirmis olursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayvanlarda aynı insanlar gibi farklı farklı karakterde olurlar. Ancak kısa sürede size alışacaktır eminim 6 aylık doberman aldık hiç sorun olmadı. sonra yer sorunu sebebiyle yakın arkadaşımıza verdik (verdiğimizde 1 yaşında falandı) sadece 1-2 defa biz onu ve diğer köpeğimizi gezdirirken tasmasını alacak arkadaşımıza verdik bizim yanımızda o gezdirdi ona da hemen alıştı. Şimdi görmeye gittiğim zaman deli gibi üstüme atlıyor yalandan ısırıyor falan ama sahibi verdiğimiz arkadaşımız bunu da net şekilde belli ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.