Şimdi Ara

8700k 2080 ti icin powersupply (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aciliyetim vardı fazla araştırma yapamadım. Bir kaç yerde fiyat karşılaştırması yaptım uygun geldi bunu aldim Bahsettiğiniz hangi ürün hocam.? ilgili link verebilir misiniz? Gerekirse corsairi iade edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarki24 -- 12 Ekim 2019; 10:31:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anarki24 kullanıcısına yanıt
    yurt dışından getirtmişler hocam. wilson hoca konu sahibine şunu göstermiş ve konu sahibi bunu almış başlıktan alıyorum linki
    https://www.amazon.com/Seasonic-GX-850-Full-Modular-Application-SSR-850FX/dp/B07WVMDZMZ/

    wilson hoca da bunun 750w olanını almış konusu da var bölümde o da şu
    https://www.amazon.com/Seasonic-GX-750-Full-Modular-Application-SSR-750FX/dp/B077J9G9CH/




  • anarki24 kullanıcısına yanıt
    Rmx kullanıyorum ben hocam mis gibidir hiç uğraşma iade vs. İkisi de aynı kulvarlarda psu lar, birinin birinden bariz üstün bi tarafı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ürünler dediğiniz gibi çok iyi ancak yurtdışı ayıplı mal gelse çok uğraştırır. Yurt içi garantili ürün hatta kendime adıma faturalı almak istedim. Forumda 2.elde çok güzel ürünler var ancak olası sorunda uğraşmamak adına bunu tercih ettim. Eğer seasonic yurtiçi garantili ürünler olsa ona yonelirdim. Prime serisi var ama 1400 den aşağıya göremedim 500 600 lira fark fazla geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anarki24 kullanıcısına yanıt
    seasonic gibi bir markadan kolay kolay ayıplı ürün gelmez.kutup ayısı esprisini boşuna yapmıyorlar tabi olur mu olur ama amazon 2 sene garanti veriyor diye biliyorum geri gönderirken para vermiyorsunuz.seasonic'e göndermeye kalkarsan kargo parası verirsin amazon daha iyi ilk iki sene.garantilik olay da 2 seneden sonra olmaz pek ama adamlar havasına mıdır nedir 10 sene garanti vermiş.Türkiye'de olmayan bir ürün yoksa ben sana yurt dışı bu ürünleri göstermezdim daha yeni çıkmış.Türkiye'ye de gelir yakında faturalı alırsın ama bu paralar mı olur şüpheliyim.Türkiye'de eski serisini dediğin gibi pahalı satıyorlar bir de bunlar yeni gelse daha da pahalı olur sanki ama gelmesini bekleyebilirsin.prime almayın demiş wilson hoca kapanıyor muymuş neymiş eski seride.yeni seri alınır bundan sonra alınacaksa.hadi bozuk gelirse diye de almamazlık edilmez işte almışlar sorun yok ama dediğim gibi kutup ayıları ile aranız bozuksa geldi kurdum olmadı gönder gibi uğraştırır ama parasal zararı olmaz bir daha yollarlar.amazon belki akortek'ten iyi garanti veriyordur.20 sene garantili ürün al Türkiye'de 2 sene yasa gereği.2 sene amazon garantisi 2 sene akortek garantisi diye sıcak fırsatlar konu dışına bir başlık açabilirsin.amazon ürün söylediği tarihten bir saat gecikince bile özür dileriz isterseniz buradan iptal edebilirsiniz diyen bir firma.akorteki ise şimdi burada saymayayım durduk yere ceza almayalım.




  • zayıf ihtimal de olsa sorun çıkabilir.belki büyütülecek bir durum yok ama beklemesi problem.bir de ek vergi olacak sanırım.gümrük vergisi hariç şu anki kurda 850TL.dediğim gibi biraz aciliyetim vardı işlemci ve anakart değiştirdim. mevcut psu sistemi kaldırmıyor oyuna girdikten bir kaç saniye sonra reset atıyor. 850 lik bana çok fazla aslında ama 2x8 pin cpu kablosu ile gelen daha uygun bir psu göremedim varsa paylaşırsanız çok sevinirim..RM750X bile RM850x'den daha pahalı.en azından vatanda rm850x daha uygun.başka yerlerde 1000 tl üstü. evet tekrar söylediğinize katılıyorum seasonic focus serisi iyidir iç piyasada ürünü bulamıyorum bulunsa alırdım ancak corsair'den çok üstün olduğu nokta var mı? bu arada corsair da 10 yıl garanti veriyor hocam. yani aklımı karıştırmadınız değil de işte yurt dışı sipariş tecrübem yok sıcak bakamıyorum.
  • Adamin aldigi merhum seasonic focus+ platinum an itibariyle hakkin rahmetine kavusmustur. Sevenlerine duyrulur.


    Konusu asagidadir:

    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-aniden-kapanma-sorunu--150862591


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    bizim bi arkadaş da geçen bmw'yi vurdu pert etti bir daha bmw mi asla!

  • O degil gecen yaz 2 yillik 1200w lik focus modeli bozuldu, tek yaptigi is cpu render idi. Bir yerede vurmadi onu ama bozuldu. Bakalim hakkimizda hayirlisi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarına kahkaha attım...  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.