Şimdi Ara

84,90TL - Spigen Essential 10000 mAh 2 Portlu 24W Powerbank Şarj aleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kutu üzerinde bir yerde bandrol olması lazım, yaldızlı bir kağıt altında kod yazar, o kodu Xiaomi orijinallik kontrol sitesi var, oraya yazıp kontrol ediyorsunuz. Link şu an aklımda değil ama googleda Xiaomi powerbank orijinallik kontrol vb şekilde bir arama yaparsanız, detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinal01

    Ok, 20 lik teoride daha faydalı ve ekonomik görünüyor tabi. Ama pratikte nasıl o daha önemli bence. En önemli konu bu cihazların taşınması, çünkü bu sürekli yanında (cebinde, çantanda vs) taşıyacağın gerektiğinde kullanacağın bir şey. 10 luk rahatça taşınıyor, ağırlığı çok makul, nerede olursa olsun rahatsız etmez. Ama 20 lik (kullanmadım ama çok yorum okudum) büyük ve ağırmış, taşıma açısından sıkıntı çıkarabilir. Bana kalırsa 10 luk kapasite bakımından normal bir kullanıcıyı rahatlıkla idare eder. Ben çok sık şehirlerarası yolculuk yapıyorum, 8-9 st süren yolculuklarda bugüne kadar Xiaomiyi hiç bitiremedim. Ama tabi ben yolculuğa hep %100 dolu telefonlarla başlıyorum. Kısacası bana 10 luk fazlasıyla yetiyor. Burada asıl önemli olan senin ihtiyaç ve kullanım şeklin. Durum bu, kendine göre düşünür ve seçimini yaparsın. Her şeyin büyüğü hep iyi olmuyor 🙂.
    Benimle benzer bir hayatınız var üstad. Ben de otobüs koltuğunda ,evimden çok daha fazla zaman geçiren bir çalışanım. Bizim gibi insanlar için powerbanklar, bulunmaz nimet. Ben en çok sonyden memnun kaldım. 2016 de aldığım sony 10k powerbank, halen az bir güç kaybı olmasına rağmen, note 8 cihazını 2.5 defa dolduruyor. Eskiden 3 kez doldururdu. Tabi hızlı şarj olma ve hızlı şarj etme özelliği olmadığından ve yeni powerbankların hem hafif olması hem de hızlı şarj olup, telefonları da hızlı şarj etmeleri yüzünden xiaomi tercih ettim. Zira sonynin yeni modelleri 200 tl civarındaydı. 80 liraya aldığım xiaomiden sony kadar memnun kaldım. Yağmur altında da kullanmak zorunda kaldım, şu sıralar hava soğuk olduğu için eksi derecelerde de kullanmak durumda kalıyorum. Performansından en ufak bir kayıp yaşamadım.

    Açıkçası satın alırken, “ aman ya, 6 ay gitse yeter “ dediğim powerbank , 1 yıla yakındır vazgeçilmezim oldu. Kısa süre önce dexim aldım, plastik berbat kokuyor, kalite yerlerde resmen.

    Şimdi xiaominin pro serilerinden edinmek istiyorum. Lakin, marka popüler oldukça fiyatı da arttığı için şu anda elim gitmiyor. 250tl ye xiaomi alacağıma, duracell veya sony type c den şarj olabilen bir model alırım diye düşünüyorum.

    İyi ki xiaomi gibi markalar geldi ülkemize. Hiç olmazsa kan emici markalardan biraz olsun kurtulma şansı verdiler bize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Aralık 2019; 20:37:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle, ilk powerbanki Aliexpressten almıştım, 3 ayda dağılmıştı, sonra Xiaomi girdi hayatımıza ve her şey değişti. Kaliteyi uygun fiyata alır olduk, çok da iyi oldu. Telefonlarımız da Xiaomi oldu ailede, onlardan da çok memnunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyla alakası yok kusura bakmayın ama laptop şarjı için powerbank tarzı bir çözüm var mı? konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski nesil micro usb bunlar, stokları eritmeye çalışıyorlar. Type-c telefonu olan için kullanışsız. Ama nedense belirli bir zümre type-c telefon kullandığı halde micro usb powerbank'leri ölümüne savunuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla haksız değilsin. 15-20 günleri buldu siparişlerin elime ulaşması geçen ay. Ama geçen cuma polo kampanyasından 5-6 kazak aldık dün elimize ulaştı. Normalde almayacaktım da gönderen polo'nun kendisi olduğu için aldım. Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünlerin teslimat süresi çok uzun. Uzun olmasının yanında yazdıkları tarihte de ulaştırmıyorlar. 10 gün kargoda bekledi güya baya enteresan şeyler. Bence parayı alıyor hepsiburada bi şekil işletiyor 10-15 gün neyse ondan sonra sana malını gönderiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.