Şimdi Ara

82 level adam hile kullanıyor !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4500 küsür saati var arkadaşlar lütfen reportlayın linki bırakıyorum ismi 'bey' olan


    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-wXDOD-xom8C-YRWV7-84fXX-YkkfO


    adam net hile izleyince anlarsınız




  • oyunda herkes hile bir bende yok galiba bu ne arkadaş ya

  • Uzun süre sonra hileli birini anlamak için demo izledim.


    Ara sıra çaktırmamaya çalışsada her yere prefire çıkıyor globalimiz  


    reportlayıp geçtim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Uzun süre sonra hileli birini anlamak için demo izledim.


    Ara sıra çaktırmamaya çalışsada her yere prefire çıkıyor globalimiz  


    reportlayıp geçtim

    ağır hile hocam adam 82 level birde

  • Şimdi rekabetciden sinir olarak çıktım. İlk el daha başlamadan noluyoruz dedim ısınmada. Umarım hile yoktur diye geçirdim içimden. Birde ne göreyim bir Türk veryansın ediyor hile var diye, sanarsın ingiliz :) Türkçe yi bu kadar güzel kullanmaz. Öğlede oldu zaten. Neyse Maç başladı kick me diye diye bir arkadaş oylama başlattı 3. Oylanmasında, elim titreye titreye F1 e basmak zorunda kaldım. 2. El bir başkası diyot atın beni diye iyi hoş onuda attık, kaldık 3 kişi. Olsun dedim hemen biter zaten hileleri var baktım olacak gibi değil ama bende dedim atın beni diye ordan biri çıktı beni atın ilk hadi kırmayalım onu attık ilk, kaldık 2 kişi sonuç ? Ben diğer adamı oylasam F1 basıcak kişi yok, beni oylasa beni atıcak adam yok:D diğer gerif ısrarla bomba kurma derdinde :D ben bir an önce bitsin derdinde. Neyse bitti sonunda.

    Yine bir maç aradım buldum yine aynı terane, atın beniler başladı benide atmalarını istedim beni atmadılar. Baya ısrarcı oldum sonunda artırdım kendimi. İlk ve 2. Maçımda doğduğu yerde dönen havada asılı kalan adam gördüm. 1 aydır bana çok denk geliyor hile :( Son maçta düşman mavi, düşman mor yazıyordu mevlana gibi dönenin birinde profiline baktım madalyadan çok bişiy yok. Ve adam açıkcada söyledi raporlayın diye, düşünüyorum bu rahatlık nereden geliyor?

    Bu konuda yalnız değilsin hilelerden bizde muzdaribiz. Özellikle Kırık diş operasyon maçlarında hile olmayan tek maç yapamadım hala.. 🤦🏻‍♂️



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RekLiii -- 1 Şubat 2021; 2:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • csgo beleş olduktan sonra hile sayısı anormal derecede arttı. okadar çok adam banlattımki. kimsede inanmayıp sende herkese hile diyorsun diyen arkadaşlarımda şok olmuştu :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entel Maganda

    csgo beleş olduktan sonra hile sayısı anormal derecede arttı. okadar çok adam banlattımki. kimsede inanmayıp sende herkese hile diyorsun diyen arkadaşlarımda şok olmuştu :)

    Ben temiz attığım son 4-5 ayda maç hatırlamıyorum.Az önce 5 kişide mevlana vardı mesala bizde de 3 kişide vardı 16-0 yenildik. Artık gerçekten oto nişan gelmediği sürece ve ağır duıvar izlemeyen ilk attığım adam gibi olmayan bütün hilecileri öldürüyorum :D Bana hile diyorlar. Kazandığım 145 maçın 100 tanesi net hilecilere karşı kazandığım maçlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: potur

    Hadi beyler banlatalım şunu el birliği ile lütfen

  • 3 hesapla şikayet ettim ben de. Bıktık bu hilelerden. Küçük kardeşim oynuyor benim hesabımda LEM'de takılı kaldı ne çıkabiliyor ne düşüyor.

  • @potur hayırlı olsun hocam cs go ücretli oldu. Bir nebze olsun hileler azalacaktır, bende bırakmıştım. Şu son zamanlarda 4 5 tane maç attım çok iyi vakit geçirdim hiç hile gelmedi.

  • supreme e kadar yükseldim 2 arkadaş giriyoruz genellikle, aşırı hile yok ama hala hileciler denk geliyor, bazen hiç saklamadan aimbot kullananlar denk geliyor ve ban yedikleri zaman teşekkür mesajı falan geliyodu eskiden daha uzun süredir gelmiyor.


    valve ya toplu ban dalgası yapıcak ya da cidden yavaştan cs go yu salıyorlar..

  • aimbot acması iyi sadece wallhack acıp bütün mac seni kanser edenler var aimbot sonucu biliyorsun kasmıyorsun hic olmazsa

  • beyler adam haklı 7-8 tane madalyası var 2015den itibaren var hem de. Adam geliyo açık açık hile kullanıyo kimse hesabını sormuyor. Bende hile kullanıcam artık oyun başka türlü oynanmıyor hileli oynamanın anlamı yok tamam ama bi denicem ne varmış bunda bu kadar niye herkes kullanıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.