Şimdi Ara

8000TL fiyat etiketiyle Huawei Mate 20 Pro satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin geçtiğimiz ay resmiyet kazandırdığı yeni amiral gemi serisi Mate 20 ülkemize giriş yaptı. Şimdilik Huawei Mate 20 Pro satışa sunulurken Mate 20 için yakın zamanda bir ihtimal gözükmüyor.


     


    Huawei Mate 20 Pro özellikleri ve fiyatı


     


    6.39 inçlik kavisli AMOLED ekranda 3120 x 1440 piksel çözünürlük sunan Huawei Mate 20 Pro modeli Kirin 980 yonga setinden gücünü alıyor. Satışa sunulan versiyon ise 6GB LPDDR4X RAM ve 128GB kapasite seçeneğine sahip. Hafıza kartı nanoSD adında Huawei’ye özgü bir formata sahip.


     



    Gelişmiş yüz tanıma sistemi ile 1 milyona yakın noktayı tarayarak hızlı algılama yapabilen modelde 40MP çözünürlüğünde ana kamera, 20MP çözünürlüğünde geniş açılı ikinci kamera ve 8MP çözünürlüğünde 3x optik yakınlaştırma yapabilen üçüncü kamera yer alıyor. Ön kamera ise 24MP çözünürlüğünde ve çok başarılı özçekimler yapabiliyor


     


    4200mAh kapasiteli batarya sektörün ilk 40W seviyesindeki hızlı şarj teknolojisi ile destekleniyor. Bu teknoloji 30 dakikada bataryanın yüzde 70’ini dolduruyor. Huawei Mate 20 Pro modeli 3 farklı renk seçeneği ile 7999TL seviyesinden satışa sunuldu. Sevkiyat ise 19 Kasım’da başlıyor.


     



     







  • Yemin ediyorum insanda yaşama sevinci bırakmakdılar. Telefon lan bu alt tarafı. Ne yapıyor aya falan mu uçuyor? Işık hızında a noktasından b noktasına mı götürüyor, napıyor bu allah aşkına biri söylesin? Telefonların bu fiyatlara gelmesini sağlayanların suçu bu. Bir telefona gidip 7500 tl veren bir kitle olduğu sürece bu ülkede 10000 tl ide görürüz, vizyonsuz ve görgüsüz insanların dünyasında yaşıyoruz maalesef. Ve bu tip insanlar bizde yeterince varlar, bunların olduğu bir ülkede iyi şeylerin olmasını beklemek saflıktan başka birşey değil. Kendim portre ve moda fotoğrafçısıyım günümüzde ki, hiçbir telefon bir dslr kalitesin de değildir. İki çay bardağı bir iki tane kedi köpek çekeceğim diye telefonlara bu kadar para vermeyin. Hiçbir zaman telefonumu bir fotoğraf çekme aracı olarak görmedim ve kullanmadım çünkü o kaliteyi yakalayacak bir konumda değil para kolay kazanılmıyor, telefon bir ihtiyaçtır ama bir hobi aracı değildir. Ve olamaz da, yaşım 27 belki, benden büyükler vardır belki küçükler hayatınızın değerini bilin. Paranızı harcayacağınız çok daha iyi şeyler var bu dünyada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Kasım 2018; 0:27:45 >




  • 1080p de 60 fps bile çekemeyen telefonu ben ne yapayım?(60 fps ye alınca ois devre dışı kalıyor+zoom yapıyor.60 fps üstüne çıkmıyor) mi8 bile 120 fps video çekebiliyor bu kalitede.

    fotoğraf için o fiyata giderim dslr fotoğraf makinesi+note 9 alırım.

    şaka gibiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 8 Kasım 2018; 22:43:21 >
  • s9 gerçeği varken çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimizi çıldırtmak istiyorlar bu ülke de.

  • Çok değilmi 8000 lira. Nasıl bir memlekette yaşıyoruz biz anlamadım:((

  • Note 9 5500 TL sayın Huawei yetkilileri

  • Elinizde kalınca görürüm ben sizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • This is it T kullanıcısına yanıt
    Kalmaz instagramda bedava dağıtıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke sitede yazan uyarıdan da bahsetseydiniz.

    quote:

    Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.

  • Ya arkadaş bi piyasaya bak muadil veya bi tık alt telefonlar kaça satılıyor. Bu nasıl bir fiyattır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı 2-3 ay sonra bayağı bir düşecek. Almayın sonradan üzülürsünüz. Çok acilse durumunuz Note 9 var taş gibi.

  • Note 9 128 Gb - 5300 TL
    S9 Plus 128 Gb - 5200 TL
    P20 Pro 128 Gb - 5300 TL

    Hal böyleyken 8000 liraya bu telefonu kime satacaksın Huawei?
  • Alacaksanız Note9 alın ekranı da yeşermiyor hem.

  • kimse bana fotoğraf kalitesinden bahsetmesin nihayetinde hepsi mercimek kadar bir sensörle çekiliyor ve emsallerinden öyle aman aman bir farkı yok .Bu fiyat hepsiburada ya aitse zaten insanlar o firmanın ne mal olduğunu biliyor,yok huawei tr nin ise kendilerini nimetten sayıyorlar demektir ki yakında alırlar boylarının ölçüsünü

  • Bu fiyata satıyorsa 10 yıl boyunca yazılım güncelleme garantisi vermeli.

  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Note 9 da ghost screen ve ekran yanması problemi var ve şirket hatayı kabul etmiyor kullanıcı hatası olarak görüyor bu sebeple 2. el de yarı fiyatına satılan birçok cihaz var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    1080p de 60 fps bile çekemeyen telefonu ben ne yapayım?(60 fps ye alınca ois devre dışı kalıyor+zoom yapıyor.60 fps üstüne çıkmıyor) mi8 bile 120 fps video çekebiliyor bu kalitede.

    fotoğraf için o fiyata giderim dslr fotoğraf makinesi+note 9 alırım.

    şaka gibiler.
    Sadece foto icin dusunuyordum buyuk makina tasimak zor oluyor ama ucmuslar. Video pek cekmiyorum com sorun degil. Bu fiyatta satmasi zor illaki dusurcekler fiyati

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyaya git gel 2 gün göz 1000 tl gene cebinde kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

    Note 9 da ghost screen ve ekran yanması problemi var ve şirket hatayı kabul etmiyor kullanıcı hatası olarak görüyor bu sebeple 2. el de yarı fiyatına satılan birçok cihaz var.
    Aman smart1978 duymasin dedigini linc eder valla seni 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.