Şimdi Ara

7bin ₺ ye kadar mühendislik için laptop önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar . İnşaat mühendisliğini için 7 bin ₺ ye kadar laptop önerisinde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikleriniz nelerdir? İnce olması mı önemli ekran kartı mı? Oyun bilgisayarı mı kullanacaksınız yoksa iyi ekran kartı olan premium bilgisayar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim bu sene kazandı inşaat mühendisliğini . Kız olduğu için pek oyun oynayacağını düşünmüyorum . Kullanacağı programları rahat çalıştırması yeterli. İnce olursa daha iyi olur ama şart değil . Ayrıca fiyat olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı kullanacak kişi bayansa ve oyun da oynamayacaksa oyun bilgisayarı almak çok mantıklı olmayacaktır. Uzunca bir dönem kullanmayı istiyorsanız en az i7 8'inci nesil ya da i5 9'uncu nesil işlemci, minimum 8gb mümkünse 16gb ram, ssd harddisk olmalı. Mühendislik programlarında kullanacağı için en az gtx 1050 ekran kartı olursa iyi olur. Gtx 1650 olursa daha da iyi olur. Fakat iş laptoplarında ekran kartları iyi olanların fiyatı oldukça yüksektir. Bu yüzden normalde oyun bilgisayarı olan fakat diğerleri kadar oyun bilgisayarı gibi görünmeyen Dell'in G3 serisine veya Lenovo L340'a bakabilirsiniz. Fakat bunlar bayan için uygun olmayabilir. Bunlar yerine Gtx 1050 ekran kartı olan Lenovo Ideapad 330 yada Yoga 700 serilerine, bulabilirseniz Asus Vivobook Pro serisine bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogilan -- 20 Kasım 2019; 16:29:23 >
  • Tabi Dell'in XPS serisi ya da MSI Prestige Serisi gibi laptoplar fiyat bandınızın dışında olduğu için onları saymadım. Belki ikinci el bulabilirseniz tabi onları da düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.