Şimdi Ara

7000-12000 TL aralığında Android telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bahsettiğim aralıkta telefon bakıyorum ve uzun süredir telefon piyasasından uzak olduğum için sizlere danışmak istedim.


    - Çok az fotoğraf çekiyorum ancak şimdiye kadar kamerası iyi bir telefon kullanmadığımdan bu sefer (hem ön hem arka) kamerası iyi olan bir telefon alayım, en azından çektiğim az sayıda fotoğraf iyi kalitede olsun diyorum. Çekim kalitesi "en üst düzeyde" olmayabilir (zaten bu aralıkta hiç mümkün değil sanırım) ama belki bir alt seviyede tatmin edici olursa iyi olur. Örnek vermek gerekirse Instagram'a bir fotoğraf yüklediğimde sırıtmasın, özel bir günde bir fotoğraf çekip fotoğrafa daha sonra fotoğrafa baktıktan sonra tatmin olayım kalitesinden. Bir fotoğraf çekilecekse gönül rahatlığıyla kendi telefonumu kullanabileyim, başkasınınki daha iyi diye onunki ile çekmek durumunda kalmayalım.

    - 3-4-5 sene götürecek bir performansı olursa iyi olur. Oyun falan oynamıyorum, grafik performansı iyi olması önemli değil, ama bayağı fazla uygulama bulunuyor genelde telefonumda. En az 2-3 sene aksın mümkünse, o yüzden yüksek ram + iyi işlemci iyi olur sanırım. 128 gb depolama yeterli, ama 256'ya da hayır demem. Ama 128 yeterli.

    - Güncel ve sorunsuz bir model olursa da iyi olur tabii


    "Bu aralıkta böyle bir telefon bulamazsın" derseniz daha yüksek fiyatlıları da önerebilirsiniz, ama bahsettiklerimi karşıladığı müddetçe gereksiz harcama yapmak istemiyorum.


    Son iki telefonum Xiaomi idi ancak fiyat performans olmaktan çıkmış sanıyorum. Kaliteli olduğu müddetçe herhangi bir markanın telefonu olabilir. Araştırmayla çok vakit harcamak istemediğim için her zamanki gibi epey.com'dan puana göre telefonları sıralayıp fiyat performans telefonu olarak görünen telefonları işaretledim, link burada: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/712341-716042-741184-742087/samsung-galaxy-a52s-5g_xiaomi-11t_samsung-galaxy-s22_samsung-galaxy-s21-fe-5g-256gb/


    Bunlardan birini mi seçmeliyim, yoksa bunlar dışında bir öneriniz olur mu? Bunlardan biriyse hangisini tavsiye edersiniz? Bu karşılaştırmadaki en ucuz telefon olan Samsung Galaxy S10 ya da A52 beklentilerimi karşılayabilir mi? Bir de Samsung Xiaomi'den fotoğraf çekimi konusunda çok ileride sanırım, doğru mudur?


    Teşekkürler,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mShakespeare -- 6 Eylül 2022; 21:25:28 >







  • Listenizdeki telefonlara göre , Fiyatlarına bakmazsak ,
    Kamera öncelikli ise ,
    1. Sırada S21 Fe yi öneriyorum , S21 Fe nin , kamerası iyidir , ois ve 4K 60 fps video çekimi var , tek kötü tarafı işlemcisi Eziknuslu olmasıdır ..

    S10 , S20 Fe ise işlemcisi Eziknuslu ve artık eskidiler ..

    Bunların dışında Samsung A73 ede bakabilirsiniz A73 hem yeni , Sp 778 işlemcili , kamerasında Ois desteği var , tek kötü tarafı 4K 60 fps desteği yok 6.7 inçlik büyük ekranıyla , video ve resimlere daha rahat bakabilirsiniz ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 6 Eylül 2022; 20:46:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S21

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • a52s ya da s20 fe (snapdragonlu)

  • A73 veya s21fe arasında kalırdım muhtemelen a73 alırdım. 21fe kullanıcıları pilsen çok şikayet ediyor. A73 kullanıcıları genelde memnun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.