Şimdi Ara

7. Koğuştaki Mucize yönetmeninin yeni Netflix filmi Beni Çok Sev yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7. Koğuştaki Mucize yönetmeninin yeni Netflix filmi Beni Çok Sev yayınlandı



    Hem Türkiye'de hem de dünyada en popüler video akış platformlarından birisi olan Netflix'in yeni yerli filmi Beni Çok Sev geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Yeni James Bond filminden rekor geldi: En yüksek hasılat yapan film



    Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve büyük ses getiren 7. Koğuştaki Mucize filminin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin'in yeni filmi Beni Çok Sev şu anda Netflix'te yayında. 2 saat 4 dakikalık bir süreye sahip olan filmin oyuncu kadrosunda ise Sarp Akkaya, Songül Öden, Ercan Kesal, Aleyna Özgeçen, Füsun Demirel, Güner Özkul ve Ushan Çakır gibi isimler alıyor. Filmin fragmanını ve konusunu aşağıda bulabilirsiniz.



    Beni Çok Sev Fragman





    Konusu: Bir yandan Konya kapalı cezaevinde gardiyan olarak çalışan Sedat, öte yandan aynı hapishanede mahkûm olarak yatan Musa. Bir gün Sedat'a verilen yeni görevle iki erkek, Musa'yı bir günlüğüne cezaevinden çıkararak Musa'nın köyüne kızını ziyaret etmesi için yola çıkarlar. Musa 14 yıldan sonra ilk kez eski karısı, annesi ve kendisini yabancı gibi gören kızı Yonca ile karşılaşır. Baba-kız bir gün boyunca her ne kadar birbirlerine yabancı olsalar da 14 yıl hiç geçmemiş gibi harika vakit geçirirler. Ama Musa'yı rahatsız eden bir durum vardır, yanlış giden bir şey, bir his... Alzheimer olan annesi gece yanına gelir ve bir anda hiç hasta olmamış gibi onu en derin yerinden vuracak acı gerçekleri açıklar. Yonca gerçek kızı değildir, kızı öldürülmüştür. Musa'nın hapishaneye dönmesi gerekir, ama ne kadar acıtsa da kızının başına ne geldiğini öğrenmek zorundadır.









  • Sevemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkler sürekli ya ağlama p.rnosu ya da ucuz komedi çekiyor...7.Koğuştaki mucizede vasattı bu da vasat olur.Ne ortada orjinal bir şey var ne de yeni bir şey...Her işte olduğu gibi Türkiye de sinema dizi sekötürü rantlanmış sürekli aynı şirketlerin aynı tarzda filmleri yeşilçam en azından sürekli bir şey deniyordu.

  • Zaten adamlar direk aynen kopyala yapıştır yapıyorlar , ilk kez oynayan adamınkine oyunculuk derim de aynını kopyalamak ne oyunculuk ne de yönetmenliktir. Orijinali olan Kore versiyonu bence gayet güzeldi , çocuk iyi oynamış dersiniz anlarım sonuçta çocuk oyuncu ama gerisi zaman kaybı. Ha , şunu anlarım; orijinali vakit kaybıdır ya da kötü olmuştur yenisi çekilir çok eskidir yine yenisi çekilir ama artık çok fazla var bu tür yapım. Mesela Alef fena olmamış çeyrek asırlık filmi yeniden canlandırmışlar ama Se7en filmini de kaç defa tekrar izledim bilmiyorum. Normalde pek tekrar film izlemem ama bazıları izletiyor. Alef'i tekrar izler miyim? -Hayır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 20 Kasım 2021; 02:50:08 >
  • Bu nasıl haberdir? Direkt bütün filmi anlatmışsınız, spoiler diye bir şey var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gece seyrettim ve beklentilerimi karşılamadı. Babam ve oğlum filimindeki etkiyi bırakacak ambiansı yaratacak bir filme henüz daha denk gelmedim. yönetmenlik tamamı ile hayal gücüdür.

  • 7.koğuştaki mucizeyi izlmedim çünkü film kore yapımı bir filimden bize uyarlandı.Kore yapımını daha once izlemiştim.

  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Baz arkadaşlar yedinci Koğuştaki mucize filmini yok özgün değil Kore yapımı vasattı yok şuydu buydu kardeşim uyarlama da başlı başına bir sanattır Amerikan filmlerinde bir bakın çok beğenilen bir çok film uyarlama ama onlar yapınca süper film oluyor filmi izlediğin zaman sana zevk veriyor ise böyle bakın olaya yok Kore yapımıydı yok İtalya’dan bir oyuncu geldi yönetiminin koluna vurup filmi yerini değiştirdi yok kamera Sony değilde Samsung Markaydı ondan bizimkiler bu işi yapamıyor falan gibi cümleler ne kadar sizi boş olduğunun farkında mısınız bilmiyorum Amerika’da yılda 200 300 film üretiliyor kaç tanesini beğeniliyor sizce %2’si veya 3ü IMDB’de hatırı sayılır bir puan alıyor ki Avrupa’da sinema sektöründe Öncü bir ülke olmamıza rağmen beğenmeyebilirsiniz buna amenna ama iyi yapılan bir şeyi de takdir edin be kardeşim adamlar süper bir uyarlama çekmişler ve dünyada ses getirdiler beğenmeyen eziklikten yada sinemadan çok anladığını sanan kişilerden oluşuyor eleştirirsin o ayrı mesele ama kötülemek ne kardeşim ya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Şunu yazerken oturup düşündün mü ? Uyarlama film olur çekerken daha iyisini yapmaya çalışırsın daha vasatını yapmazsın.O filmde o kadar mantıksızlık var ki komik hale geliyor belli bir yerden sonra.Yine bizim milletin en çok yaptığı bir şeyi bir işi basitleştirmeyi kolaylaştırmayı yapmışsın.Dünya çapında zaten top yönetmenlerin çoğunluğu Amerikan olduğu için oradalar xd ...Getirdikleri teknik yenilikler,sinematografi ya da bakış açısı değil para olduğu için xd.Günümüzde SJW ve politik doğruculuk adına Amerikan sinemasında bir gerileme var sinema ve dizi dünyası Kore ,İspanya .. kayıyor aynı zamanda animasyon ve çizgi roman dünyası ise Japonya ya .Kaliteli iş çıkarırsan her şey para değil.Bunun eziklikle vs alakası yok sinema sektörü rantlanmış belirli başlı ajanslar ve yönetmenlar tarafından aynı vasatlıkla iş yapıyorlar.Dünya da ses getiren uyarlama sanırım Suriye falan neyse dostum sen yerli ayağına söğüşlenmeye devam et.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.