Şimdi Ara

6500 TL’ye kadar telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Telefonlar hakkında pek fikrim olmadığı için buraya sormak istedim. Sizce bu fiyata kadar neler alınabilir? Şarj,kapasite,uzun ömürlük vs. Bu gibi etkenler benim için önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.
    (Şu anki telefonun LG G4 ve yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bu fiyat bandında s20 fe'ler var,başkada pek kaale alınacak cihaz yok zaten.Snapdragonlu versiyonunu alırsanız daha iyi olur.

  • iphone 11 amazon da 7000 yada hb değişim kampanyası ile beraber hb'den cihaz üstüne al. Bence ekran harici s20fe'den iyi, ekranı da gerçi bana göre güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yıllar kullanacaksan 11'e bak...


    bu arada g4'de kasma vs varmı

  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Evet hocam kasmaya başladı. 6 yılı devirdik sonuçta normaldir diye düşünüyorum

  • Hocam ben de a72 ile s20fe arasında kaldım. Diğerleri hakkında neden pek olumlu düşünmediniz? Bilgilendirirseniz sevinirim

  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt

    Hocam bütçeyi düşürmek zorunda kaldım. s20fe cihazına sıcak bakıyorum

  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Hocam 6 yıl geçti tabii ki belli sıkıntılar ortaya çıktı. Bazen dediğiniz gibi kasmalar da oluyor

  • hb +300 değişime ekliyor s20fe fiyat aralığında alternatifsiz ama ip 11 almaya bak derim iphone her zaman farklıdır ama samsung'u da severim s20fe güzel cihaz. Ben olsam şimdi almam ama büyük bataryalı 5g destekleyen iphone 11 devamı bir cihaz düşünüyorum, biraz beklerim çıkınca alıp 6 yıl devam ederim.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A serileri fena değiller ama s20 fe'ninde çok gerisinde kalıyor.S20fe iyi bir cihaz hem donanımsal olarak hemde kamerasal olarak.A72'nin fiyatlandırması çok saçma,samsungun orta segmentteki cihazlarının f/p oranları baya kötü.f2 pro,f3 gibi cihazlar varken zaten hiç şansı yok A72'nin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki hocam A52 hakkındaki görüşleriniz nelerdir? S20fe'nin ilk cihazları ciddi ısınma,batarya ve dokunmatik ekran gibi sorunlarla ortaya çıkmış.

  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt

    Hocam bahsettiğiniz olaylarda yine bütçemi aşacak gibi duruyor. Eğer biraz daha beklersem doların yeni yükselişinden dolayı etkilenebilir diye endişeleniyorum. Peki A52 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

  • Yine bununda aynı şekilde fiyatlandırması çok yüksek,bu fayatlandırmadan tercih etmiyecegim bir cihaz.s20 fe'nin ilk versiyonlarında bu gibi şikayetler vardı ama 2. Versiyonla ilgili birsey duymadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/655654-687645/samsung-galaxy-a52_samsung-galaxy-s20-fe/


    çıkabilirsen s20fe al g780g kodlu snapdragon 865g versiyonu alamıyorsan paranı dolarda tut m52 5g gelecek a52 fiyatına yakın eğer yüksek olursa fiyatı s20 fe g780g al. Şahsen o paraya sd 720 cihaz önermem almam, hem kasası yandan çok problemli çıkıyor hem benzer fiyatta çinlilerle kıyaslayınca kamerası oisli olsada çok iyi değil diyorlar yani dümdüz orta segment bir cihaz bu 1000+ çıkıp s20fe ve özellikle söylüyorum g780g kodlu olanı almaya çalış alan memnun.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birkaç yorum okudum onlar hakkında sorum olacak. Cihazın işlemcisinin güçlü olması nedeniyle fazla ısınma yapıp cihaza zarar verebiliyormuş. Ayrıca kamera MP açısından çok fazla bir fark gördüm. Bu kadar fiyat farkına rağmen neden bu kadar düşük bir MP'e sahip? Bunları bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Bilgisayarlarla aram iyidir ama telefonlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

     Onun haricinde s20fe çoğu özellikler yönünden önde götürüyor yarışı. Batarya,kamera gibi etkenler dışında.

    Edit: Ram farkını da atlamışım ama cep telefonları için çok kayda değer bir fark yaratır mı emin değilim. Yorumlarınıza açığım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 2 Ekim 2021; 1:55:38 >
  • Elimde sadece WhatsApp için kullanılmış 3 aylık tertemiz mi 10 8/256 mevcut.O parayı çöp etme dostum en üst segment cihazimi iPhone geçeceğim için satıyorum fiyatta yardimci olurum sıfırlari 9bin.


    Konuya gelecek olursak benim tavsiyem 2.el iPhone 11 al ama temiz olduğundan emin ol herkes dolandırıcı olmuş.Özellikle ekrana ve bataryaya çok dikkat et.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka mi soydun ewlat?
    Bu millet bu paralari nerden buluyo?helal yoldan mi kazandin dostum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 güçlü işlemci ısınacak diye bir şey yok bu çok karışık bir parametre, güçsüz işlemci ile cihazı çok zorlarsan o da ısınır dediğim gibi karışık bir mevzu. Sadece bu s20fe g780g versiyonunda öyle bir problem ile karşılaşmadım diyebilirim isterseniz konusunda kullanan arkadaşlara sorun (g780g snapdragon versiyonu için sorun exynos versiyonu gerçekten facia)

    2 Mp önemli değil kamerada 12/16 mp ideal netlikte detaylı kaliteli görüntü verir. A52 ois her çözünürlük ve fps de çalışmazken s20 fe çalışır. Yani a52 orta segment bir cihaz olarak birazda kısılmış yazılımsal olarak.

    3 6gb Ram uzun süre yetecektir tabi 8 olsa daha temiz ama 6 üzmez

    4 paranı dolarda tutup 11 Kasım döneminde (1 hafta) her sene olan karacuma etkinliklerinden faydalanabilirsiniz indirim oluyor belki güzel bir şey yakalanır yada güzel bir bt kulaklık parası artırabilirsiniz ama bu iphone da pek geçerli olmayacaktır maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde haram yok hocam. Geçen seneden aldığım eğitim bursunu biriktirdim,yeri geldi tarlada çalıştım,çerez satmak için girmediğim yer kalmadı. Yani bu kadar para diyoruz da kazanması zor cidden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt

    Hocam dolar kurundan dolayı 1 aya kadar fiyat 200-300 tl arttırıp sonra 1 kasımda indirim ayağına eski fiyatına döndürme gibi bir ihtimal olduğu için pek sıcak bakmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.