Şimdi Ara

626 mı civic 1.5 el mi? yorumlarınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, eve ikinci araç olarak bir araç almayı planlıyorum, bütçe 9 10 bin lira arası olacak. bir kaç gündür yüksek model, geniş, sorun çıkarmayacak bir araç arayışı içerisindeyim.


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-626-2.0-temiz-ve-bakimli-hidrolik-direksiyon-klimali-148413159/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-honda-143765746/detay

    temiz görünen ve japon olmasına güvendiğim iki araç bulabildim. araçlar hakkında yorumlarınız ne olur? ne kadar yakar, ne arıza çıkarır? benzer fiyat aralığında farklı alternatif olarak içi dışına çıkmış, şahin doğanlar bulunabiliyor ancak. farklı olarak ne önerirsiniz?







  • Konforlu olsun, yakıt çok önemli değil derseniz mazdayı tercih edebilirsiniz. Yok biraz daha kullanımı kolay olsun, pratik olsun, az yaksın derseniz honda. Eg kasa civicler go-kart tadı verir Yakıt olarak 20-25 kr civarını (şehir dışı-içi) yakalayabilirsiniz. 1.5 ex sahibi olarak el yerine ex bakın derim. Hidrolik direksiyon, 4. cam otomatik, elektrikli aynalar standart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç sürekli kullanılmayacak, haftasonları ya da akşamları kullanılır. en fazla yılda 8 9 bin km yapar. o da en fazla yani... 1.5 ex ile el arasında sadece donanım farkı mı var? civiclerin de genelde temizini bulmak çok zor oluyor. en eli yüzü düzgün bunu bulabildim sahibindende. alacağım araçta lpg yoksa da tüketim düşükse taktıracağımı sanmıyorum. malum lpg fiyatları da benzini yakalayacak gibi görünüyor.
  • just sky kullanıcısına yanıt
    Evet donanım farkı var. Bazı el lerde de hidrolik olabiliyor, sorarak hareket edin. Açıkçası civic de lpg hala avantajlı, 20li kuruşları yakalayan pek araç kalmadı. Tercihinize kalmış bi durum. Araçla ilgilenmeyi seviyorsanız civic alın, bakımını yapar binerim derseniz 626.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 91 beygir karbüratörlü bir araç civic. Otomatik de olursa (4 ileri) hiç gitmiyor. Ex HB kullandım 3,5 sene, evime gelirken her yokuş çıkışımda bir daha yokuşu 40 ile çıkabilecek bir araç alacağım diye küfür ediyordum. Tabi gazı topuklamıyorum. Dibine kadar basarsam elbet çıkar da o zaman da kuruşlu tüketim hesapları liralara yaklaşıyor. Sözün özü, alırsanız bile performans namına en ufak bir beklentiniz varsa otomatiğini almayın.
  • mazda her yonuyle daha ustundur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carretera

    Valla 91 beygir karbüratörlü bir araç civic. Otomatik de olursa (4 ileri) hiç gitmiyor. Ex HB kullandım 3,5 sene, evime gelirken her yokuş çıkışımda bir daha yokuşu 40 ile çıkabilecek bir araç alacağım diye küfür ediyordum. Tabi gazı topuklamıyorum. Dibine kadar basarsam elbet çıkar da o zaman da kuruşlu tüketim hesapları liralara yaklaşıyor. Sözün özü, alırsanız bile performans namına en ufak bir beklentiniz varsa otomatiğini almayın.

    Evet, dediğiniz gibi otomatiklerde öyle bir sıkıntı var. Ama manueller için durum farklı. Yüksek vites düşük devirle bile yokuşları çıkabiliyor. Otomatiği 180 km de takılırken, ben 4. viteste 195 km yi devirebiliyorum Tabi performans açısından mazda daha üstündür.




  • Karbüratörlü Civic için o fiyat fazla.

    Mazda geniş ve konforlu sizde zaten öyle bir araç arıyorsunuz yani Mazda.
  • o paranın hakkını almak istiyorsanız mazda derim
  • Ben de mazda ya daha yakınım, hem bir üst segment, hem daha yüksek hacim, daha uzun ömürlü olur motoru. 626 dışında bir öneriniz olur mu? Bugün başka bir 626 inceledim, epey geniş ve konforlu duruyor modeline göre.




  • 94 model 626 ları pek önermiyorum hocam ama 98 üstü bir 626 öneririm araba köpek gibi kaçıyor 2 sene kullandım arabayı yağ su benzinini koy araba seni götürsün herhangi bir arıza teşkil etmez . o arabadan vazgeçilmiyor motor sesi bile o kadar tokki aşık ediyor kendine ki benim kullandığım araba takla atmıştı önceden o bile sorun çıkarmadı orjinal temizini bulduğunuzda 250 bin km ye kadar çok rahat kullanırsınız .

    güvenlik açısındanda araba taş gibi 70-80 km hızla ağaca çarptım 3 bin lira gibi bir hasar çıktı oda ön kaput tampon vs. motorda herhangi bir problem yok
  • Squit S kullanıcısına yanıt
    70-80 ile agaca çarptınız ve 3 bin lira hasar çıktı? Emin olun fren yaparak 30 ile falan çarpmışsınızdır. 64 km euroncap hızı. Adamlar geniş bir alana çarpıyor ve araba haşat oluyor. O hızla agaca/direğe girseniz konsola kadar gelir ağaç.
  • carretera C kullanıcısına yanıt
     626 mı civic 1.5 el mi? yorumlarınıza ihtiyacım var


    buyur hocam çekiciye yüklenirkenki foto bu

    frene dokunduğumu hatırlamıyorum
  • Squit S kullanıcısına yanıt
    Ben arabanızdaki hasardan değil hızın aşırı yüksek söylenmesinden bahsediyorum. Bu kazada hızınız 30 km var veya yoktur.
    http://www.youtube.com/watch?v=CZWlWXUaTwI&noredirect=1 buyrun 70 ile direğe çarpma videosu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordford50

    Honda olacaksa accord derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-orjinal-bir-arac-degiseni-yoktur-otomatik-vites-147006163/detay
    626 da iyidir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-accord-orjinal-full-full-cok-temiz-takas-olur-148429871/detay


    İkinci ilan güzel görünüyor fakat ikisi de İstanbul'da değil.. Accord ların otomatiği de 4 ileri sanırım, çok yakmaz mı yahu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Squit

    94 model 626 ları pek önermiyorum hocam ama 98 üstü bir 626 öneririm araba köpek gibi kaçıyor 2 sene kullandım arabayı yağ su benzinini koy araba seni götürsün herhangi bir arıza teşkil etmez . o arabadan vazgeçilmiyor motor sesi bile o kadar tokki aşık ediyor kendine ki benim kullandığım araba takla atmıştı önceden o bile sorun çıkarmadı orjinal temizini bulduğunuzda 250 bin km ye kadar çok rahat kullanırsınız .

    güvenlik açısındanda araba taş gibi 70-80 km hızla ağaca çarptım 3 bin lira gibi bir hasar çıktı oda ön kaput tampon vs. motorda herhangi bir problem yok

    94 ile 98 arasında ne fark var motor olarak? Kasa aynı diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.