Şimdi Ara

60.000 TL'ye Kadar Dizel Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    İşim ve kız arkadaşımdan ötürü genelde ayda 2-3 kez şehir dışına çıkıyorum ve ortalama 3-4 bin km yol yapıyorum. Kullandığım bir aracım var. Ancak hem fazla km yapmamak hem zarar gelmemesi adına ikinci araç almayı düşünüyorum. 20-30 bin KM'yi geçmemiş 2013 model ve üstü, tercihen otomatik ve beni üzmeyecek bir araç arıyorum. Piyasaya biraz baktım ancak fiyatlar ciddi manada uçmuş vaziyette. Önerilerinize açığım, herkese iyi Pazar'lar dilerim.



  • Onerilere acigim dediğiniz icin oneriyorum. Ucuk bi fikir olabilir belki size gore, ama suanki piyasada bana en mantikli gelen benzinli arac attrage, dizel arac olaraksa doblo. Eniste arabasi belki ama, o paralara 0 km dizel genis arac. Uzun yolda oldukça rahat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 15 Ocak 2017; 11:43:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senged

    Onerilere acigim dediğiniz icin oneriyorum. Ucuk bi fikir olabilir belki size gore, ama suanki piyasada bana en mantikli gelen benzinli arac attrage, dizel arac olaraksa doblo. Eniste arabasi belki ama, o paralara 0 km dizel genis arac. Uzun yolda oldukça rahat.

    Öneriniz için teşekkürler. Ancak iki araçta bana çok çok uzak.
  • skoda octavia 1.6 TDI DSG ambition

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.16d en mantıklısı yada kendi 4.20d xdrive ile devam oda az yakıyor sonuçta. ikinci bir arabanın masrafı pek mantıklı gelmiyor çünkü araban zaten az yakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

    1.16d en mantıklısı yada kendi 4.20d xdrive ile devam oda az yakıyor sonuçta. ikinci bir arabanın masrafı pek mantıklı gelmiyor çünkü araban zaten az yakıyor.

    Maalesef o aracı satacağım ve başka bir araç alacağım. xDrive beni tatmin etmedi 3.20i'den sonra. Arkadan itişe alışan insan 4x4 bir araçtan zevk alamıyor. O yüzden satıp Mustang alacağım. Onlada şehir dışı yapmak hem cebe hem araca zarar.
  • Ford focus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz C4 bulunur.



    EAT6 olanlar 70-80 civarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yolda sürüş zevki için Focus TDCI öneririm. Az yakar, performansı iyidir, motor sorunsuzdur, kliması soğukta ve sıcakta gayet iyidir ve asıl önerimin nedeni sınıfındaki referans alınan yol tutuşu. Uzun yolda, özellikle virajlı yollarda torsiyon çubuksuz aracın zevki ayrıdır. -Gerçi 320i gibi RWD bir araca sahip olanı ne kadar tatmin eder ayrı konu- Fakat Focus'ta powershift kafa karıştırıcı bir seçenek otomatik olarak -sonuçta çift kavramalı-, ve zaten fiyat aralığını da hafif aşıyor.

    Ayrıca motoru güzel olan CRDI'ler var, serilik ve sessizlik için bakılabilir, ama o konuda i30 dışında araç aklıma gelmiyor.

    En son olarak çok az yaksın tek derdim o dersen de Blue-HDI bir araç öneririm. 308 e-HDI Allure bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 17 Ocak 2017; 17:7:32 >
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    1.4 tsi a3 sedanda tavsiye ederim. turbo benzinliler şehir dışı oldukça ekonomikler. hem dizelle aralarındaki fiyat farkını epey uzun sürede kapatıyor. şehir dışı için dizel pek mantıklı değil. 60 olan bütçeyi değiştirmen lazım ama :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

    Uzun yolda sürüş zevki için Focus TDCI öneririm. Az yakar, performansı iyidir, motor sorunsuzdur, kliması soğukta ve sıcakta gayet iyidir ve asıl önerimin nedeni sınıfındaki referans alınan yol tutuşu. Uzun yolda, özellikle virajlı yollarda torsiyon çubuksuz aracın zevki ayrıdır. -Gerçi 320i gibi RWD bir araca sahip olanı ne kadar tatmin eder ayrı konu- Fakat Focus'ta powershift kafa karıştırıcı bir seçenek otomatik olarak -sonuçta çift kavramalı-, ve zaten fiyat aralığını da hafif aşıyor.

    Ayrıca motoru güzel olan CRDI'ler var, serilik ve sessizlik için bakılabilir, ama o konuda i30 dışında araç aklıma gelmiyor.

    En son olarak çok az yaksın tek derdim o dersen de Blue-HDI bir araç öneririm. 308 e-HDI Allure bakabilirsin.

    Açıkcası yol tutuşu olarak mevcutta kullandığım 4.20d xDrive çok çok iyi. Asla virajlarda korkutmuyor. 3.20i'de fena sayılmazdı. Onlada hiç korktuğumu hatırlamıyorum. Focus eski kasaları pek bana ilgi çekici gelmiyor. 60.000 TL verip gözümede hoş gelen bir araç almak isterdim ancak piyasa sandığımdan fazla uçmuş. Yola çıkarken 60.000 TL yeter diyordum. Şuan yeterli olmadığını görüyorum. i30 ise ilgimi çeken bir araç. Onda da fiyatlar iyi gibi.

    1.2 veya 1.4 TSI motorlu araçlarada bakılabilir şu şartlarda aslında. Fakat benzin litresi neredeyse 6 TL olacak.




  • Bende karar aşamasindayim s40 d4 powershift bu seçeneklerdeki en iyi araç 2012 model bulursaniz kacirmayin bence yol tutuşu ve sürüs keyfi olarakta f30 3.20 d yi aratmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 17 Ocak 2017; 21:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.