Şimdi Ara

50PUS8505 vs 50TU8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PUS 5500 TL Ambilight ve Android avantajı var.

    TU 5600 TL Rtings incelemesindeki gamut ve contrast testleriyle ihtiyacımın fazlasını sağladığını gördüm. Fakat bazı yorumlarda Türkiye'de satılan modellerin incelemedeki ürünlerden farklı olduğunu okudum.


    Android'i avantaj olarak görmemin sebebi reklamsız youtube, modlu spotify, disk bağlandığında codec ve diski tanıma problemlerine çözümü olması. Fakat Philips'in PVR skandalındaki vurdumduymaz tavrı servis açısından beni korkutuyor.


    TV yayınlarıyla hiç işim olmaz. Torrent ile indirip film, dizi izlerim sadece. Aksiyon filmlerinden haz etmediğim için genelde hareketli sahneler olmaz. Bu nedenle bir TVye bu kadar para verilmez diyerek 4200'e 49UA9800 kaçışı da yapabilirim. İzleme açımız olmayacağı için VA panel tercih ediyorum.


    Daha önce TV sahibi olmadığım için düşüncelerim doğru mu yoksa yersiz endişeler mi, bu konuda tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Tamamen yanlış yoldasın, bu fiyatlara şu alınır dediğiniz bir model varsa hızlıca onu da değerlendirmeye almak isterim.


    Fiyatlar HB indirimi kapsamında olduğu için bu gece bitiyor. Artık kabak tadı veren TV seçim sürecini hayırlısıyla sonuca bağlayabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 24 Ağustos 2021; 11:13:31 >







  • Benim de günlerdir arasında kaldığım birkaç tv'den ikisi... Ben de konsol için planlıyorum almayı. Philips'in ambilight teknolojisi çok başka artı katıyor denkleme...

    Başlığı takip edeceğim ben de. 👍
  • Bezdim ve Philips alıp geçtim. Tam ödeme yaparken başka bir satıcı 5800e satışa koydu. 500 TL kasada indirim verdi HB. 200 papel verecekmiş. 100 TL de world puan gelecek.
    Eğer satıcı kaynaklı sorun yaşamazsam kampanya kombosuyla epey ucuza geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.