Şimdi Ara

50cc Scooter Kalkista on taraf (alt takim) titreme yapiyor.(Yurt Disindayim lutfen yardim edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Degerli arkadaslarim abilerim... Ben Polonya da ogrenciyim burada imkanlarim kisitli oldugu icin bir nevi aktive birde cep harcligi cikarmak icin geliri neredeyse Polonya da asgari ucrete yakin ve hafta sonu asgari ucretin neredeyse iki kati kazandigim bir meslege Uber Eats'e basladim. Scooter almadan once ekipmanlarimi en guzel sekilde tedarik ettim fakat Scooter a fazla para vermek istemedim ve biraz ucuz yoldan hem bu motor becerimi(Turkiye de 100 cc Kuba ve Scooter kullaniyordum) gelistirip bulundugum Varsova bolgesinin trafigini iyi ogrenmek icin Scooter i biraz ucuza aldim (2005 Model baotian 50cc) Birinci sorun saga dogru donerken direksiyon titreme yapiyordu bu sorunu teker degisimi ve bazi bilmedigim kablolari degistirerek halletti tamirci. Fakat Ikinci sorun gecmedi Scooter kalkarken ozellikle alt takim ayaklarimla hissedebildigim teker bolgesinden kalkista zorlanma meydana geliyor fakat hizlandikca hemen geciyor. Abiler bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz Gidon ve direksiyonda bir problem olacagini tahmin etmiyorum o fakat teker bolgesinde amartisor ve diger seyler hakkinda bilgim yok. Sizce ne yapmam lazim ?







  • guncel :(
  • scooterlarda kalkıştaki titreşim kroniktir hemen hemen her scooter kalkışta titreme yapar bunun nedeni debriyaj balatasının kirlenmesi veya yaylardaki balans sorunu (bir debriyaj yaprağının diğerlerine göre daha çabuk açılması) çözümü komple kaliteli bir arka varyatör+debriyaj balatası almalısın mümkünse sert papuçlusunu bulmaya bak en az titreşim yapan sert balatadır genelde (papucu turuncu) renktedir.
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim ustadim hemen uygliycam.
  • Ehli-Dünya kullanıcısına yanıt
    rica ederim arka varyatörü değiştirmişken motorun ön varyatörünün içerisinde bilyalar vardır onları da değiştirmeni öneririm onlar aşınmışsa titreşim yapar motorun hızını düşürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.