Şimdi Ara

5000 TL TELEFON TAVSİYE (ANDROİD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyun pek oynamıyorum kamera ve şarj konusu benim için daha öncelikli. Hangi teli tavsiye edersiniz? Samsung Note 10 Lite ve Samsung S10+ ilgimi çekiyor şimdilik.




  • 1 hafta önce s10+ aldım.Gayet memnunum cihazdan,note 10 lite'ı bende düşünmedim değil ama işlemcileri karşılaştırdığımda note 10 lite'da kullanılan 9810'un s10+'da kullanılan 9820'den güç yönetimi olarak daha kötü olduğunu farkettim.Kapasite olarak bakarsan note 10 lite daha fazla mah'a sahip fakat iş performana gelince s10+ 400mah daha düşük kapasitede olmasına rağmen ikiside hemen hemen aynı performansı sunuyolar,normalde kapasiteye bakarsan note 10 lite'ın daha falzasını sunması alazım ama sunamıyor,muhtemelen litografik yapıda bunda etkili bir faktör.Kamera olarak zaten kıyaslamaya gerek yok s10+ açık ara önde,ekstra olarak s10+'da kullanılan panel ve malzeme kalitesi çok daha iyi.

  • teşekkür ederim hocam ben de s10+ alayım. ikisi arasında cok kaldım kaleme falan da ihtiyacım yok aslında ama hoş bir detay gibi geliyordu. bir de daha yeni bir tel olunca note 10 lite baya aklımı kurcalıyor ama s10+ fiyatına göre iyi cihaz denmiş genelde.

  • Hocam bende almayı düşünüyorum. Kamerası nasıl? Telefon hızlı mı? Bataryası ne kadar gidiyor? Genel olarak bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt

    şuan 5k segmentindeki en iyi kamera bu cihazda hocam ondan emin olabilirsiniz.Ben kameradan oldukça memnunum hem ön olsun hem arka olsun.Bu cihazın bataryasına çok olumsuz yorum yapılmış 1 günü çıkartmıyor falan diye ama nasıl neye göre kullanılmış anlamadım ben zaten bu olmusz yorumları bilerek aldım bu cihazı,1,5 haftadır elimde cihaz 1 günü çok rahat görüyorum hatta ve hatta 2. güne bile oynuyor.Ya da telefonu yeni aldım ondan ötürü mü böyle bilemiycem ama ben batarya konusunda da memnunum,tamam güç yönetimi anlamında hala daha bir qualcomm değil ama eski exynoslara göre biraz iyileşme var gibi yoğun kullanımda hemen boşaltmıyor pili,tek sıkıntı adaptör 15w keşke bir 25w falan çıksaydı içinden ama olsun yine iş görüyor.İçinden çıkan akg kulaklığınıda test ettim bu cihazdan önce lg g7 kullanıyodum onun kutsunun içinden çıkan quadbeat kulaklıklar ile kıyasladığımda daha iyi olduğunu söyleyebilirim ki quadbeatlerde müzik konusunda iyi bir deneyim sunar.Genel bir kıyaslama yapıcak olursak Mdr-Xb50ap ile benzer performans aldım sadece sony basslarda 1 tık daha iyi.Bunların dışında ekranını çok beğendim çok çok başarılı bir panel kullanmışlar qhd ips ile qhd d-amoledde ciddi oranda fark varmış onu anladım,mesela g7 kullanırken düz amoledlerle kıyasladığımda çok farkı anlayamıyodum ama bu d-amoled ile bambaşka bir noktaya gidilmiş inşallah ilerde bir sararma ile karşılaşmam.Edge ekran incelik ve zariflik katmış cihaza ama tabi yanlışlıkla dokunma durumları olabiliyor zaten o da hassasiyetten ayarlanabiliyor ya da komple kapatabilirsiniz size kalmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 6 Ekim 2020; 19:46:2 >




  • çok teşekkürler hocam şiir gibi yazmışsınız. muhtemelen benim tercihim de bu yönde olacak.
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt

    Şimdilik gözlemlediğim durumlar bunlar hocam zaten bu fiyat segmentinde altarnatifi olmayan bir cihaz

  • Eğer şarj konusu önemliyse alacağın tek cihaz var, o da SAMSUNG M51

  • Bence s10 +
  • bu telefonu bende düşünüyorum yalnız işlemcinin batarya yı çok hızlı tükettiğini söylüyorar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1rıncı -- 4 Kasım 2020; 0:24:39 >
  • f1rıncı F kullanıcısına yanıt

    ben bütçe arttırarak note 10 plus aldım en son. s10+ da inceledim güzel duruyordu ama note 10 plus tip olarak cok hosuma gitti. memnunum baya .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rjager -- 8 Kasım 2020; 15:20:49 >
  • M51 bence. Oyun oynamıyorsun zaten performansı yeter de artar. Bataryası da 7000 mah 2-3 gün gider

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.