Şimdi Ara

500-700TL arası kulak içi kulaklık önerisi?(Beats, Sennheiser, Audio-Technica)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 500-700 arası uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum.
    Dinlediğim müzik türleri çok sınırlı değil, rock-pop-deep house-country karışık bir şekilde dinlerim.
    Öncelikle kulaklıkta neler aradığımdan bahsedeyim, öncelikle sahnesi geniş bir kulaklık arıyorum, dinlediğim şarkıdaki her enstrümanı net duymak ve kendimi şarkının söylendiği yerde hissetmek istiyorum. Ben şimdiye kadar bass kafa biriydim ama artık akustik bir performans dinlerken gitarın o parlak tınısını da kaliteli bir şekilde duymak istiyorum. Bu aralar tür farketmeksizin akustik performansları dinlemeye başladım ağırlıklı olarak, o yüzden yoğun bass odaklı kulaklıklar istediğimi vermiyor bana, en azından şuan kullandığım.
    Aradığım fiyat aralığında; bassların iyi olduğu ama diğer sesleri ezmediği, enstrüman ayırt edilebilirliğinin yüksek olduğu ve sahnenin geniş olduğu bir kulaklık arıyorum.

    Şuan sonny mdr xb50ap kullanıyorum, güzel kulaklık ama aradığım sahne ve parlak enstrümanları alamıyorum. Bundan önce sennheiser cx200 kullandım, onun sesi daha yüksek ve daha parlaktı ama onun da bassı bundan gerideydi. Daha önce audio technica cks77x kullandım, onun sahnesi çok daha iyiydi ve bassları daha netti mesela, kullandığım zaman çok memnundum ama bozulunca bir daha alamadım. Bir de bir arkadaşımdan beats powerbeats 3 denemiştim ve sanırım denediğim en iyi kulaklıktı, daha önce öyle bass duymamıştım ve sahnesi de çok geniş gelmişti ama sadece bir şarkılık test edebildiğim için net hatırlamıyorum.

    Almayı düşündüğüm kulaklıklar:

    Beats powerbeats 3
    Sennheiser momentum in ear
    Audio technica cks99
    Audio technica cks1000

    Audio technicaları forumda bir satıcıdan alıcam alırsam.

    Bu kulaklıklardan birini veya 700tlyi geçmeyecek daha iyi bir kulaklık önerirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 31 Mart 2020; 17:17:1 >



  • Merhaba. Size önerim pusuda bekleyin ve ülkemiz sınırları içinde 2.el Bqeyz Spring 1 veya Final Audio e3000 veya Moondrop Starfield vgörürseniz kaçırmayın.


    https://kulakligim.net/kulakici/bqeyz-spring-1-incelemesi/

    https://kulakligim.net/kulakici/final-audio-e3000c-incelemesi/

    https://kulakligim.net/kulakici/moondrop-starfield-incelemesi/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    Merhaba. Size önerim pusuda bekleyin ve ülkemiz sınırları içinde 2.el Bqeyz Spring 1 veya Final Audio e3000 veya Moondrop Starfield vgörürseniz kaçırmayın.


    https://kulakligim.net/kulakici/bqeyz-spring-1-incelemesi/

    https://kulakligim.net/kulakici/final-audio-e3000c-incelemesi/

    https://kulakligim.net/kulakici/moondrop-starfield-incelemesi/
    Çok teşekkür ederim hocam inceleme linklerini de vermişsiniz, özellikle spiring 1 ilgimi çekti ama keşke burada da satılsaydı. Eğer denk gelirsem mutlaka değerlendiririm ama denk gelmezsem yurtdışından almak istemiyorum.
    Benim yazdığım kulaklıklardan denediğiniz varda yorumlayabilir misiniz?
  • Hocam anladığım kadarıyla "all music" tarzı çok yönlü bir kulaklık istiyorsun. Çok yönlülükde dinlenen farklı tarz şarkıların hepsinde mükemmel performans sergileyen bir kulaklık bulman zor. İçerisinde fazla sürücü bulundurup anahtarlar ile karakter değiştirebilme imkanı tanıyan kulaklıklar olabilir ki bu modeller oldukça da pahalıdır. Sana bir tavsiyem var. Hafif V shape bir kulaklık. Parlak, kabul edilir sahne ve çözünürlüğe sahip sıcak bir sunum ve özellikle doku sunumuna bayıldığım bir alet. sıfır fiyatı 1100tl fakat sahibinden üzerinden bütçene yakın fiyatlarda elde edebilirsin. Ürün ibasso it01 incelemeler:https://www.head-fi.org/showcase/ibasso-it01.22774/reviews
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.