Şimdi Ara

500-600 TL bütçe ile Sıvı Soğutma Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhabalar imzamdaki sistemi kullanıyorum r5 2600 işlemcimi hız aşırtacağım fakat stock fan ile dereceler beni pek mutlu etmedi 80 leri rahatlıkla görüyor hem görsel hem performans artışı için Sıvı soğutma almayı düşünüyorum Aklımda bir kaç model var fakat kasa ile marka uyumu ve fiyatından dolayı Deep cool gammax l240 modeline yakınım alternatif olarak cooler master liquid ml240l, Corsair h100x ve aerocool p7 l240 modelleri var 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar benzer sayılır sizlerin önerdiği bunlar dışında sessiz ve bir o kadarda ihtiyaçlarımı karşılayacak bir model öneriniz varsa değerlendireceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 14 Ağustos 2019; 19:12:23 >



  • Pbo kapatmayı denediniz mi?
    Voltajı kendiniz vermeyi denediniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Anakarttan bir türlü otomatik ayarlar dışına çıkmama izin vermedi nedeni nedir bilmiyorum fakat easy tune gibi anakart yazılımları ile denediğimde maalesef fazla ısınıyor gibi ayrıca pbo ayarını bulamadım core bostu kapattım sonuç pek değişmedi o.c mode de sürekli 3.6 ghz de çalışıyor boşta 40 derece falan fakat yük altında 70/80 arası görmek mümkün detaylı bilgi verebilir misiniz anakart gigabyte b450 auros m modeli ayrıca soğutucu öneriniz var mıdır ?
  • Deep cool gammax l240 modeli sipariş edilmiştir.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun amd kullanmadığım için bilemiyorum. Forumda yazılanlardan dolayı pbo kapatınca sıcaklıkların düştüğü yazılmıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Boştaki değerler için geçerli evet pbo ve core performans disable seçenekleri ile işlemci dip frekansta çalışıyor sürekli boost olmuyor velakin sorun bu değil boşta 40 derece gayet serin stock soğutucuya göre yükte ısınma mevcut 80 derecelere ulaşıyor bunun önüne geçmek için soğutma çözümü üretmem gerekiyordu stock soğutucu ile bi yere kadar umarım pişman olmayız teşekkür ettim ilgili yorumunuz için
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutucu nasıl.ses ve performansa bakarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Kendisi ile çok iyi anlaştık ilk geldiğinde orijinal kutusundan çıkan macunu kullandım değerler 4.1 ghz lik r5 2600 1.38v de maks 72 derece tutuyordu (prime aida oyunlar hepsi dahil maks sıcaklık bu yönde idi ) boşta ise min 30-35 derece arası bir gezinti söz konusu idi.

    Sonrasında termal macun yenilemesine gittim ödüllü artic cooling mx 2019 modeline geçiş yaptım 4.1 lik işlemci tam yükte 65 derece de sabitlendi min ise 25-30 derece oldu ortalama 5-7 derece arası bir kazanım sağlandı termal seçim çok önemli bu hususa dikkat edin kutudan çıkan o kadar kaliteli değil.

    Ses konusunda ise fanlar devirli ısıya göre parellelik gösteriyor 1000 rpm seviyesinde oldukça sessizler. genel anlamda soğutma ve sessizlik bakımından memnunum diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 6 Kasım 2019; 22:20:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.