Şimdi Ara

5 yıl götürür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , gerek işlerimden dolayı gerek pc'de oyunculuğa alışık olmadığım için bilgisayarımı abuk subuk oyunlar için kullanıyorum :) diablo serisi , wow ,red alert serisi , titan quest , commandos serisi , heroes serisi gibi. PS3+PS4+Wİİ+(YIL SONU XBOX ONE) gibi konsollarada sahibim. Kıyaslama yada öneride bulunurken lütfen bu dengesiz oyuncu profilini hesaba katın. Şimdi bir pc toplamak istiyorum amacım 3 yıl beni idare etsin. BF yada Call of Duty gibi oyunları konsol üzerinden oynuyorum. Aşağıdaki sistem benim kriterlerime ne kadar uyuyor ... Şimdiden teşekkür ederim.
    [simage]
     5 yıl götürür mü ?
    [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 10 Eylül 2014; 22:58:56 >



  • SSD'yi kesinlikle alma.
  • Hocam oncelikle anakarti 970a ud3p ile degistirin ve islemciyide 8320 ile degistirin. Bu size ek bütçe saglayacaktir. O ssd kotu bir ssd hocam onun yerine samsung 840 evo ile degostirebilirsiniz. Ekran kartinida boylece sapphire 280x e yukseltmis olursunuz ve daha iyi bir sistem olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle, mouse ve klavyeyi vatandan almayın, teknosa vs başka elektronik mağazalarında veya internette daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
    Seçtiğiniz SSD maalesef ki kalitesiz bir ürün, istiyorsanız 120gb samsung evo alabilirsiniz ama bütçenize bakarak ben önermiyorum.
    Ram içinse 2x4 cl9 1600mhz bir ram işinizi görecektir, vereceğiniz ekstra paraya değmiyor doğrusu.

    Size şöyle bir sistem önereyim:

    i5 4590/4690 işlemci
    z97 pc mate anakart
    2x4 ripjawsx ram
    1tb hdd
    r9 290 tri-x ekran kartı
    corsair 300r psulu kasa

    Böyle yaklaşık 2650-2700 lira tutuyor. Şimdi aksesuarlara bütçe kalmadı diyebilirsiniz, eğer idare edebiliyorsanız idare etmeye gayret gösterirseniz sizi oldukça uzun süre götürebilecek bir sisteminiz olur. Ultra takıntınız yoksa en az beş sene diyebilirim. Oynayacağınız oyunları düşünerek, daha uzun süre de idare edeceğini söyleyebilirim.
    Ayrıca, eğer doların biraz durulmasını beklerseniz, eğer dolar 2.1 civarına inerse 2700 liraya aksesuarlarınız dahil alma imkanınız da var. Kurban bayramına kadar bekleyin derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.