Şimdi Ara

5 AYDA 10 K

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar ben miray , hedefim bu sene yks de ilk 20-10 bine girmek bunun için elimden geleni yapacagım hedefim mimarlık özü üni ya da itü ... ve hergün buraya gelip neler yaptığımı yazacağım, 0 değilim güçlü bir temelim var konuların yarısından çoğunu biliyorum 5 ay dememin sebebi kazanırsam bu 5 ay sayesinde kazanacağım (9 ay kala başladım fakat ne verimli çalıştım ne de sınav odaklı 1,5 aydır max 2 saat çalıştım günlük olarak,ona rağmen 37 olan netimi en son netim olan 65 e çektim) şimdilik tyt netim 60larda en yüksek 65 gördüm ayt denemesi yarın yapacağım ilk , fikirlerinizi de merak ediyorum bu konudaki gördüğünüz şahit olduğunuz insanlar varsa benim içinde moral motivasyon olur çok güzel , iyi günler diliyorum :)




  • Aslında olay 5 ayda 10k yapmak değil, 5 ay düzenli ve verimli çalışan ortalama zekaya sahip herkes 20k yapabilir tamamen 0 değilse. Olay daha önce çalışmamış birinin 5 ay zaten çalışamayacak olması. Bu 5 ayda derece yapmayı zor kılan şey de bu zaten. Adam mesela hiç çalışmamış ve çalışma alışkanlığı yok, planı yapıyor kaynakları hazırlıyor ve diyor ki 6 ayda yardıracağım, buraya kadar ok ve eğer gerçekten dediğini yapıp yardırırsa 10k olmasa bile en kötü 20k ya girer ama sorun da burda, yardıramıyor çünkü adam daha önce hiç doğru düzgün çalışmamış ki. Eninde sonunda bir yerde patlıyor çoğu. İşte demir iradeli olan ve gerçekten dediğini yapıp köpek gibi çalışan 1 - 2 kişi de başarıyor.
  • başarılar dilerim hocam kolay gelsin

  • başarılar dilerim kardeşim, umarım istediğin yerlere gelirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılar,takipteyim.umarim istedigin sonucu elde edersin 

  • 37 netten hızlı yükselmen normal yükselemeyince moral bozmadan devam et

  • moral ve motivasyonunuzu bozmak istemem ama pek olmaz gibi ya? 5 ayda yapılıyor olsa başkaları niye yıllardır çalışıyor?

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt

    hocam bu forumda bazı insanlar 1 günde bile derece yapacağını sanıyor   


    neyse hocam bunlarla uğraşmayın zaten 5 değil 4 ay kaldı.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematiksel olarak imkansız bir şey değil aslında ama biraz mantıksız geliyor. 5 ayda yapabiliyorsak niye millet yıllardır çalışıyor :D Dediğim gibi matematiksel olarak kağıt üzerinde mümkün olabilir ama ne bileyim ama pek mümkün gözükmüyor.

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt

    zaten mümkün değil hocam. bugüne kadar çalışsa bile hiçbir şeyin garantisi yoktu yine ki çalışmayanlar ya da az çalışanlar zaten böyle konu açıyor. durum daha vahim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 9 Şubat 2021; 12:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Aslında olay 5 ayda 10k yapmak değil, 5 ay düzenli ve verimli çalışan ortalama zekaya sahip herkes 20k yapabilir tamamen 0 değilse. Olay daha önce çalışmamış birinin 5 ay zaten çalışamayacak olması. Bu 5 ayda derece yapmayı zor kılan şey de bu zaten. Adam mesela hiç çalışmamış ve çalışma alışkanlığı yok, planı yapıyor kaynakları hazırlıyor ve diyor ki 6 ayda yardıracağım, buraya kadar ok ve eğer gerçekten dediğini yapıp yardırırsa 10k olmasa bile en kötü 20k ya girer ama sorun da burda, yardıramıyor çünkü adam daha önce hiç doğru düzgün çalışmamış ki. Eninde sonunda bir yerde patlıyor çoğu. İşte demir iradeli olan ve gerçekten dediğini yapıp köpek gibi çalışan 1 - 2 kişi de başarıyor.
  • Hocam her şeyi anladım da nickini niye 5ayda 10k yapıyosun neyse başarılar dilerim
  • eğer temelin gördüğün soruların %80-90'ına yorum yapabilecek düzeydeyse belirttiğin hedefe "verimli ve disiplinli" bir şekilde çalışarak ulaşmanın ihtimali yüksek diyebilirim.
  • Ulan biz desek dediginizi bırakmassınız kız diyince hemen motive etme çabaları helal olsun hemcinslerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt

    Şu ana kadar forumda okuduğum en mantıklı yazı bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun bu olayını seviyorum harbiden.her tarz troll adam olsa da her söylenenle dalga geçilse de hedef koyduğunu söyleyen calismaya basliyorum diyene herkes basarilar kolay gelsin diyor helal olsun
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt

    arkadaslar yanlıs anladınız herhalde 0 değilim konuların çoğundan fazlasınıda biliyorum yapamamak için bir sebep yok sıfırdan 5 ayda elbette çok zor ama kimse insanın olduğu yerde imkansızdan bahsedmez , ne azimli insanlar var..

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt

    herkesin aldığı kapasite bir değil ve de bu sınav sadece dümdüz çalışmaya bakmıyor .. stratejide bi o kadar önemli tyt nin %50 si çalışmak %50 si psikoloji derler :)

  • bügüne kadar çalışmayan veya az çalışan dediğin kız günde 8 saat çalışarak temel attı net yükseltti , yaptığın genelleme çok saçma youtube da whywouldnt var bakarsan belki biraz bakış açın genişler çocuk buraya hergününü yazmış ve 3k girmiş :) bi tanıdığımda 12 bine girdi , son 5 ayda 6 bine girende var , benim bir artım ise 6-5 aydır çalışıyo olmam değil 9 aydır bu serüven içinde olmam .

  • Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt

    kesinlikle haklisin dediklerinde çok zor , ama ben bu sınava 9 aydan beri çalışıyorum ve günde 7-8 saat çalışırdım sadece tempomu arttırmak için o şekil bir hedef koydum :) güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum

  • mxpayne kullanıcısına yanıt

    çünkü burayı başka bir şey için kullanmayacağım , teşekkürlerr

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.