Şimdi Ara

5.5' altı yeni çıkan telefon yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili Donanımhaberciler

    Gün geçmiyor ki her çıkan telefon bir öncekinden daha büyük olsun. Ellerim küçük olduğundan artık yeni 6" telefonları iki elle tutmak zorunda kalmak istemiyorum. İphone harici yeni (4gb ram altı olmayan) telefon yok mudur?

    5.5" veya altı
    4gb ram veya üstü
    En düşük android 8.1



  • Hocam xiaomi mi 9 SE tanıtıldı yeni. Global versiyonunun da çıkacağı söyleniyor. 6 inc ekranı olmasına rağmen ekran kasa oranı yüksek olduğu için telefon tek elle kullanıma uygun. Aceleniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim. mi 8 SE'yi forumda satıyorlar ancak global rom olmadığı için çok haşır neşir değilseniz tavsiye etmem. Eğer acele lazımsa Meizu 16 veya 16th tavsiye ederim. Bunlardan ufak cihaz yeni çıkan telefonlarda maalesef yok ancak bu cihazlar da tek elle kullanıma uygun. Ben de sizle aynı hassasiyete sahip olduğum için bir süredir araştırıyorum bu durumu. LG g6'nın mesela ekran boyutu biraz daha ufak ancak diğerleriyle aynı uzunluğa sahip. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    MiShop'a gelir yakinda. Valla bu 6" olayi cok kotu oldu.
  • Valla hocam ben iPhone SE kullanıcısıyım ufak telefon sevdiğim için. 14cm telefon yok piyasada. Sadece iPhone xs'in boyutları 14.3 cm ancak fiyatları malum. Mi 9 SE'nin 14.7 cm boyu şu piyasa için iyi boy, eldeki en iyi seçenek bu. 2600 civarı gelse tadından yenmez.
  • Ben 2gb ramli 5inç ekranlı yeni cihazlara razıyım bırakın 4gb rami falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mia2 lite 5.84" olmasına rağmen yüksek ekran kasa oranıyla size uygun bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoşanBalık

    Ben 2gb ramli 5inç ekranlı yeni cihazlara razıyım bırakın 4gb rami falan
    Hocam iPhone SE 2 ilaç olur herhalde sizin için. Ancak bütçe az ise meizu 15 bakabilirsiniz sahibindende falan bulunabiliyor.
  • S10e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Valla. Yeni çıkan telefonlar fırıncı küreği gibi. Şuanda boyut olarak en beğendiğim telefon s10e ama onunda fiyatı aşırı pahalı. Sırf uygun boyutlarından dolayı p20 lite alacak gibiyim. Yeni çıkan her telefon kocaman çıkıyor artık. Seçenek kalmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 28 Şubat 2019; 19:3:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KNTLG

    Aynen Valla. Yeni çıkan telefonlar fırıncı küreği gibi. Şuanda boyut olarak en beğendiğim telefon s10e ama onunda fiyatı aşırı pahalı. Sırf uygun boyutlarından dolayı p20 lite alacak gibiyim. Yeni çıkan her telefon kocaman çıkıyor artık. Seçenek kalmadı
    Valla hocam p20 lite 1000 liradan fazla etmez, dümdüz çöp. Tavsiyem Meizu 16 olur size, Ekranı kamerası işlemcisi rami çok daha iyidir.
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/meizu-16-64-gb-meizu-turkiye-garantili-P308913235




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.