Şimdi Ara

5-10 Bin TL Notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, iyi forumlar. Monster Notebookum sigorta atması sonucu şarj olmamaya başladı. Fakat son birkaç gündür ara ara şarj olmadığı için adaptör kablosunu söküp takarak vs. şarj etmesini sağlıyordum. Aynı durumu 9-10 ay önce yaşadım, anakart ile alakalı bir sorundan ötürü parça değişimi gerçekleşmişti. Sorun yine aynıysa bu kez yeni cihaz almak istiyorum yarın servise götüreceğim fakat şu an bilgisayarsız kaldım, sonuca göre hemen yeni cihaz temin etmem gerekebilir.


    Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, yakında mezun olacağım. Alınacak notebookta oyun kesinlikle oynamayacağım, harici ekran kartı beklentim yok sadece 16 GB RAM ihtiyacım var. Elimdeki Monsterda 2x8 RAM, 256GB SSD ,1 TB HDD var. Muhtemelen yeni cihazda HDD yuvası olmayacak onu harici kullanacağım, elimdeki SSD'yi yeni cihazdakiyle değiştireceğim. Fakat eldeki RAM'ler büyük ihtimalle kullanılmayacak. Sizden yeni nesil işlemcili, mümkünse çift RAM slotlu ya da tek slot 8 GB RAM ile geliyorsa değiştirip 16 GB takılabilecek hafif bir cihaz önerisi rica ediyorum. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Jane Ashtart kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam öneri için epey iyi gözüküyor, ağır da değilmiş. Yine de Ultrabook düşünüyordum, 4600H'li Matebook 14 ile 4700U olan Thinkpad E14 Gen 2 arasında gidip geliyorken sorunun şarj aletinde olduğunu öğrenip şarj aleti alarak sorunu çözdüm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.